Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

gisele bundchen okadar benzıyorumkı ya inanmassınız daha yenı uyeyım fotolarımı koyıcam ılk fırsatta ama ben okadar sarı saclı degılım ve tabı o sevıyo olabılır ama ben burnumu sevmıyorum ya sankı bana aıt degıl odunc aldım tasıyıcılık yapıyorum

fakat estetık yaptırınca ınsan bı baska olmak ıstıyor bu ınsanlarn kendı burunları bnde devasyon sorunu olmasa kemerımı elletmem mesela ama yapılırken hepsı aradan cıksın ıstıyorum

Müge Boz

$802hp.webp
$muge-boz-2.webp
$muge-kulak_343.webp

Son düzenleme:
konuyu diriltip yorumumu yapmak istiyorum katılan olur yada olmaz herkesin fikri kendine. öncelikle buraya koyduğunuz kadınların hepsi güzel kadınlar değil. zaten bütün küçük burunlu kadınlarda güzel değil. yani bi insan güzel değilse burun tek başına pek bi etki yapmaz. bir de güzellik=burun güzelliği diye bişey de yoktur bir insanın güzelliği tepeden tırnağa bir bütün olarak vardır. benimde burun konusunda sormak için resmimi koymuşluğum var halada duruyo albümde isteyen bakabilir. bir de bazı arkadaşlar evet böyle güzeller ama burunlarını yaptırsalar daha güzel olurlar diye yorum yapmışlar. öyle düşünürsek kaşlarını kaldırtsalar çenelerini yaptrsalar elmacı kemiklerini büyüttürseler diye gider bu yani güzelliğin sonu yok her zaman daha iyisi vardır herkese göre de farklıdır. bence sonuç şu ki herkesin kendine ait bi yüzü vardır insanları standartlara sokup şişik dudaklı ufak burunlu kadınlar güzeldir diye bi yanılgıya soktuğumuz için türkiyede ve dünyada bir sürü kalkık burunlu dlgun dudaklı hiç bi karakteristik özelliği kalmamış ve bana göre çirkin olan kadınlar dolu. güzellik görecelidir ve hepimiz olduğumuz gibi güzeliz en kötüsü bile sahte olandan güzeldir.ve son olarak burunlarını beğenmeyen arkadaşlar siz sürekli burnunuza baktığınız ve herkesin ilk burnuna baktığınız için büyütüyosunuz kimse sizin burnunuzu incelemez durduk yere. herkesin bi takıntısı vardır en basit örnek göğüs takıntısı olan kişide herkesin göğsüne bakar yani sorun burnunuzda değil sizde

Güzel konuymuş kızlar.Herkes birbirinin fotokobisi gibi bu devirde.Ben orjinal burundan yanayım gerçekten sağlığı etkilemeyen bir durum olmadıkça.Ki bir kadının gözleri ve dudakları güzelse burnunun güzel olmaması bir şeyi değiştirmez.Ama tabi bazı burunlar gerçekten estetik istiyor kişinin psikolojisini bozacak kadar kötüyse estetik yapılmalı.Ama durup dururken burnum biraz küçülsün biraz kalkık olsun 'ben adriana lima burnu istiyorum' gibi düşünceler çok saçma.

burada resmi paylaşılan çoğu burunda hiç bir sorun göremedim :) önemli olan burunun yüzde sırıtmaması yoksa burun küçükse iyidir diye bir şey yok

büyük burun hiç sevmem itici geliyorlar bana ,ben onlarınyerınde olsam 1000 kere ameliyat olmustum :)

Eğer burun yamuk değilse ve sağlık açısından sorun yaratmıyorsa ve en önemlisi insanın kendini mutsuz hissetmesine sebep olmuyorsa bende en güzel doğallık. Ben özlelikle tipi herkesten farklı olan kadınlara bayılıyorum. Dudak, burun, kaş ne varsa yaptırdıktan sonra kusursuz bir güzelliğe sahibim diye düşünebilirsiniz ama kime göre neye göre.

Lafım size değil yanlış anlaşılmasın:)) İtici geliyor felan demişsiniz de ondan yazdım

$23897_10151182318507248_76720024_n.webp $189818_10151244084703818_1060832208_n.webp

Kızlar size moral olsun diye 2 fotomu ekledim. Artık bakıp bakıp halinize şükredersiniz:9::9::9: Kimine göre bu şekilde yaşamak utanılacak birşey olabilir ama ben kendimi seviyorum. Şu an kendimle ilgili tek sıkıntım gögüslerim. Ergenlikten beri çok büyük oldukları için ben aşırı kilo alıp verince çok sarktı. Çocuk doğurduktan sonra mecburen küçülttürücem ama dediğim gibi mecburen

Bergüzar KOREL, Burcu Esmersoy, rihanna, çağla şıkel ya da daha dünyada birçok kadının burnu daha kusursuz ve küçük olsa inanın şu anki karizmalarından eser kalmaz. önemli olan kendine has çizgilerdir. hafif bir kemer ya da burun ucunun aşağı bakması ya da genişlik ayrı bir hava verir insana. ama tabi karakteristik olması ile karikatürüstik olması başka şeyler... :28:

Eki Görüntüle 568185 Eki Görüntüle 568186

kızlar size moral olsun diye 2 fotomu ekledim. Artık bakıp bakıp halinize şükredersiniz:9::9::9: Kimine göre bu şekilde yaşamak utanılacak birşey olabilir ama ben kendimi seviyorum. şu an kendimle ilgili tek sıkıntım gögüslerim. Ergenlikten beri çok büyük oldukları için ben aşırı kilo alıp verince çok sarktı. çocuk doğurduktan sonra mecburen küçülttürücem ama dediğim gibi mecburen

evet emzirme gögüsleri baya etkiliyor....bende anne olmadan oldummeme kucultmebenım sorunum asırı bel boyun agrısı oldu amasuan cok memnunum cocukta emzırdım mutluyum

Eki Görüntüle 568185 Eki Görüntüle 568186

Kızlar size moral olsun diye 2 fotomu ekledim. Artık bakıp bakıp halinize şükredersiniz:9::9::9: Kimine göre bu şekilde yaşamak utanılacak birşey olabilir ama ben kendimi seviyorum. Şu an kendimle ilgili tek sıkıntım gögüslerim. Ergenlikten beri çok büyük oldukları için ben aşırı kilo alıp verince çok sarktı. Çocuk doğurduktan sonra mecburen küçülttürücem ama dediğim gibi mecburen

Ay olur mu öyle şey, çok hoş bir hanımsınız, neye şükredecek bakanlar. Bu arada göğüslerinizi çok iyi kamufle ediyorsunuz sanırım hiç belli olmuyor bu fotoğraflardan.

Ay olur mu öyle şey, çok hoş bir hanımsınız, neye şükredecek bakanlar. Bu arada göğüslerinizi çok iyi kamufle ediyorsunuz sanırım hiç belli olmuyor bu fotoğraflardan.

Canım teşekkür ederim iltifatın için. Burnum gerçekten büyük benim, annemden miras malesef. Ama ben gene de ameliyat düşünmüyorum

Gögüsler içinse KOM 90DD giyiyordum ama 40 kilo verince 80d'ye düştü. Toparlayıcı kullanıyorum ama malesef çok sarkık

Canım teşekkür ederim iltifatın için. Burnum gerçekten büyük benim, annemden miras malesef. Ama ben gene de ameliyat düşünmüyorum

Gögüsler içinse KOM 90DD giyiyordum ama 40 kilo verince 80d'ye düştü. Toparlayıcı kullanıyorum ama malesef çok sarkık
40KİLO VERMEK Mİ? Vaovv harikasınız.

Back
X