Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük burun hiç sevmem itici geliyorlar bana ,ben onlarınyerınde olsam 1000 kere ameliyat olmustum :)
Eki Görüntüle 568185 Eki Görüntüle 568186
kızlar size moral olsun diye 2 fotomu ekledim. Artık bakıp bakıp halinize şükredersinizKimine göre bu şekilde yaşamak utanılacak birşey olabilir ama ben kendimi seviyorum. şu an kendimle ilgili tek sıkıntım gögüslerim. Ergenlikten beri çok büyük oldukları için ben aşırı kilo alıp verince çok sarktı. çocuk doğurduktan sonra mecburen küçülttürücem ama dediğim gibi mecburen
Eki Görüntüle 568185 Eki Görüntüle 568186
Kızlar size moral olsun diye 2 fotomu ekledim. Artık bakıp bakıp halinize şükredersinizKimine göre bu şekilde yaşamak utanılacak birşey olabilir ama ben kendimi seviyorum. Şu an kendimle ilgili tek sıkıntım gögüslerim. Ergenlikten beri çok büyük oldukları için ben aşırı kilo alıp verince çok sarktı. Çocuk doğurduktan sonra mecburen küçülttürücem ama dediğim gibi mecburen
Ay olur mu öyle şey, çok hoş bir hanımsınız, neye şükredecek bakanlar. Bu arada göğüslerinizi çok iyi kamufle ediyorsunuz sanırım hiç belli olmuyor bu fotoğraflardan.
40KİLO VERMEK Mİ? Vaovv harikasınız.Canım teşekkür ederim iltifatın için. Burnum gerçekten büyük benim, annemden miras malesef. Ama ben gene de ameliyat düşünmüyorum
Gögüsler içinse KOM 90DD giyiyordum ama 40 kilo verince 80d'ye düştü. Toparlayıcı kullanıyorum ama malesef çok sarkık