• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUTIK KURABIYE VE PASTA

altinkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
172
Puanlar
83
Yeğenlerime yapmak için Başlamış Olduğum kurabiye ve pastalar için övgü dolu sözler aldıktan sonra bu işden para kazanabileceğimi farkettim sizlerde isterseniz özel günlerinizde benim de elim değsin isterim :))

Kurabiyelerim tereyağlı olup kaliteden asla ödün vermem..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 159
  • image.webp
    image.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 169
  • image.webp
    image.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 167
Yeğenlerime yapmak için Başlamış Olduğum kurabiye ve pastalar için övgü dolu sözler aldıktan sonra bu işden para kazanabileceğimi farkettim sizlerde isterseniz özel günlerinizde benim de elim değsin isterim :))

Kurabiyelerim tereyağlı olup kaliteden asla ödün vermem..
ayyy çok lezzetli görünüyolaaar canım istedi bak :)

olabilir ama ne için yaptırıcamki eşimin doğum gününede çok var..ama ona olan sevgimi anlatan kurabiyeler olabilir dimiiiiiii :)

Ay ne güzel olur kaç aylık hamilesiniz :) Babacım geliyorum- çok az kaldı- artık annemi benle paylaşman lazım - gibi şeyler buluruz ya :)
günümüz bitti her an gelebilir kurabiyeler geldiğinde doğmuş olur heralde oğluşum :)

Bebişe yapalım ozman doğumda gelenlere verirsiniz ya da mevlitte dağıtırsanız

yok canım ya çok maliyetli olur o :) biz babamıza yapalım oğlumun ağzından bişeler yazalım.ödemeyi nasıl yapıyoruz bu arada onuda öğreniyim de
Adet çok olursa yardımcı olurum tabikide :) ama yine siz bilirsiniz tabikide eşinize yaparız hangi şehirdesiniz

tmm cnm aklımdasın şu doğum işini atlatayım ilk işim babamıza oğluşumdan kurabiye yaptırmak

Back
X