- 15 Mart 2016
- 73
- 23
- 3
- Konu Sahibi BilgehanPalabiyik
-
Teşekkür ederimhttp://online.tpe.gov.tr/trademark-search/pub/trademark_search
Buradan daha önce patenti alınmış bir marka olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Eğer başkasına ait isimse sorunlar yaşayabilirsiniz.
İsim bulsam site açacağım da isim bulamıyorum :)Ay azıcık tarif versen ya bilgehan aplaa
Yada siten varsa takip edelim
lan bu ne bilgenin orasını tattınız mı (tatlı isimleri bilgenin göbeği bilgenin pamağı ) pisleşmeyin laaaaynmor dokunuşlar
bilgenin butiği
mor cupcake
mor pastane
Aslında butik pastanem geçti içimden ama bu isim fazlaca var
mor catısı var kadınların rengi. ondan dedim beeee.lan bu ne bilgenin orasını tattınız mı (tatlı isimleri bilgenin göbeği bilgenin pamağı ) pisleşmeyin laaaayn
mor ne bu mor takıntısı ne neden mor dokunsun kızın pastaları mor mu manyakmısın kark
www.pastikim.com bak böyle bir site ismide yok patlat gitsinİsim bulsam site açacağım da isim bulamıyorum :)
dayaktan kaçanların derneği lan o pastayla nasıl ilişkilendirdin..biraz daha insancıl ol , mor danamor catısı var kadınların rengi. ondan dedim beeee.
cahil
Ay bende hiç iyi değilim ki isim konusunda genede düşüncemİsim bulsam site açacağım da isim bulamıyorum :)
yanlış olmuş telden giriyorum şift harfi a nın altında yanlışlıkla basmışımO A neden büyük
Evet kullanıcı adım gerçek teşekkür ederim fikirler kulağa hoş geliyorAklıma Pembe Krema geldi ama baktım kapılmış.
Pasta İncisi veya Pasta Bilgesi olabilir.
Kullanıcı adınız gerçekse Bipasta...Papasta...
Başka bulursam yazarım.
Ama mor renk kadınların rengi işte alla alladayaktan kaçanların derneği lan o pastayla nasıl ilişkilendirdin..biraz daha insancıl ol , mor dana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?