- 15 Mart 2016
- 73
- 23
- 3
- Konu Sahibi BilgehanPalabiyik
-
Çok teşekkür ederim aminnnnPasta Diyari
Pasta Dunyasi
Pasta-Hanem
Aklima bunlar geldi. Simdiden hayirli olsun. Helalinden bol kazanclar dilerim :)
Merhaba arkadaşlar,
Ben butik pasta yapıp satıyorum. Butik pastane açacağım fakat isimle ilgili fikirlere ihtiyacım var. Bulunan isim hem butik pastanemin ismi olacak hemde web sitesinin ismi bu konu da bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum.
Evimin tadı diye bir isim geldi benimde aklıma ama pastaya yönelik olmadığından vazgeçtim. Teşekkür ederim.Elimin lezzeti , tadı damağımda gibi isimler geldi aklıma . Hayırlı olsun bu arada bol kazançlar dilerim.
tatlı düşler
isim anası olurum belkı:) sırın pastalar yerızbence de güzel bir isim.mekaniniza disaridan bakildiginda da uyuyor.insanin düs kurasi geliyor.bunu bir düsünün isterseniz konu sahibi.
Merhaba arkadaşlar,
Ben butik pasta yapıp satıyorum. Butik pastane açacağım fakat isimle ilgili fikirlere ihtiyacım var. Bulunan isim hem butik pastanemin ismi olacak hemde web sitesinin ismi bu konu da bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum.
bana cok sicak ve samimi geldi.eger konu sahibi begenirse bir pastayi hakettginiz bence:)isim anası olurum belkı:) sırın pastalar yerız
konu sahıbı gorunmuyor:)))bana cok sicak ve samimi geldi.eger konu sahibi begenirse bir pastayi hakettginiz bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?