Butik Sabun yapıyorum Özel Günleriniz için Uygun fiyata hediyelikler buket sabunlar

Sabunland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
136
10
48
35
Denizli
Merhaba hanımlar ; öncelikle kk'ne bizlere böle fırsat verdiği için teşekkür ederim ben evimde mis kokulu dekoratif değişik renk ve seçeneklerde kişiye özel sabunlar yapıyorum
Yeni doğmuş bebeklerimizi ziyarete gelenlere akılda kalıcı mis kokulu sabunlar
Diş çıkaran bebeklerimizin diş hediği günü için özel tasarım sabunlar
Her türlü bebek , gelin duvak gibi mevlütleriniz için minik kolonya ve sabunlar
Nişanlarınızda düğünlerinizde kınada ve söz törenlerinizde size özel sabunlar
Banyolarınız için zevkinize uygun sabun sepetleri vee sizin isteğinize göre daha bir çok fikir için çeşit çeşit mis kokulu sabunlar yapıyorum :)

ben de çok beğendim özellikle diş şeklinde olanları

doğumu atlatalım dişi çıkınca neden olmasın hatta sadece isim yazabileceğiniz aile sabunları bile olabilir

Merhaba, ellerinize ve emeginize saglik...
Size ozel mesaj gonderdim, fakat bir de kanat icerisinde bebek fiyatini da verebilirseniz sevinirim.
Hangi sehirdesiniz bunu da ogrenebilir miyim? Tesekkurler...

Merhaba, ellerinize ve emeginize saglik...
Size ozel mesaj gonderdim, fakat bir de kanat icerisinde bebek fiyatini da verebilirseniz sevinirim.
Hangi sehirdesiniz bunu da ogrenebilir miyim? Tesekkurler...

Merhaba tşk ederim begenmenize sevindim yalnız ben henüz özel msj atamıyorum mail yoluyla ulaşsam olurmu tek tek açıklamam gerek

Merhaba tşk ederim begenmenize sevindim yalnız ben henüz özel msj atamıyorum mail yoluyla ulaşsam olurmu tek tek açıklamam gerek

Tabii ki ben size ozelden mail adresimi gonderecegim, oradan ulasirsiniz.
Ayrica, bana fiyatlarini tek tek belirtirseniz sevinirim.
Kagit yazabiliyorsunuz degil mi? Yani "hosgeldin bebegim" vs. gibi...
Simdiden tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…