sabunland@hotmail.com bnm mailim tabiki fiyatta yardımcı oluorm
Evet etiket bastırıyorum:)
çok ama çok güzel evlenirken nedne dusunmedım kı ya artık çocuk ıcın dusunuruz elınıze sağlık
:) evet nikah şekeri olarak çok hoş ve kalıcı oluo evet artık çocuk için düşünürseniz ben burdayım
dün tesadüf facede de gördüm ama onlar çok kısıtlı çeşitleri vardı adetini 4 tl gibi bir rakama yapıyorlarmış. ama sizin çeşitleriniz çok güzel ve çok fazla
Çok teşekkür ederim ne diim sevgimide katıp yapıyorum ilk hobi olarak başladm malzeme elimde birikince dışarı yapmaya başladım o yüzden her sevdiğim modeli yapıorum pek maliyet düşünmeden aslında
Çok teşekkür ederim ne diim sevgimide katıp yapıyorum ilk hobi olarak başladm malzeme elimde birikince dışarı yapmaya başladım o yüzden her sevdiğim modeli yapıorum pek maliyet düşünmeden aslında
merhaba inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirsem ozaman için düşünüyorum bende çok güzel sabunlarınız...
Çeşitli atölyelerin kursları var bende ilk bir arkadaşımın kursuna katılarak öğrenmeye başladım.Malzemeler bulunuyor bir şekilde ama pahalıyani bunun için bir atölyeniz yok evde yapıyorsunuz malzemeler filan kolay bulunuyor mu ki yani benim pek hobilere karşı ilgim yoktur ama sizin yaptıklarınız çok hoşuma gitti.
yani merak ettim bunun kursu filan var mı ki?
Eki Görüntüle 1017169 Eki Görüntüle 1017170 Eki Görüntüle 1017171 Eki Görüntüle 1017172 Eki Görüntüle 1017173 Eki Görüntüle 1017174 Eki Görüntüle 1017175 Eki Görüntüle 1017169 Eki Görüntüle 1017170 Eki Görüntüle 1017171 Eki Görüntüle 1017172 Eki Görüntüle 1017173 Eki Görüntüle 1017174 Eki Görüntüle 1017175
Çeşitli atölyelerin kursları var bende ilk bir arkadaşımın kursuna katılarak öğrenmeye başladım.Malzemeler bulunuyor bir şekilde ama pahalıtşk ederim gerçekten özenle yapıyorum
Tşk ederim begendğnz için sizin hangisi olduğnu tam kesinleştirelim bnm malesef msj hakkm halen yok mail atabilirmisiniz ben ordan detaylı yaziimEki Görüntüle 1021140 Eki Görüntüle 1021141 Eki Görüntüle 1021142
Ben bu üçünü çok beğendim 60 adet ne kadara yaparsınız?
3.resimdeki beyaz ve pembeyi 30/30 da olabilir ama ayrı halde ?
vazodakılerın fıyatı nedır..?
Merhaba vazodaki haliyle yani buket sabun olarak mı düşündünüz yoksa içindeki çeşitleri mi sordunuz?
:) pembeli olan 40 morlu olan 30 tabi içindeki çiçek sayısına ve modele göre değişiyor istediğiniz modellerin istediğiniz renkleriyle çalışabiliyorum:)toplam hepsii..:)
elinize yüreğinize sağlık çok hoş şeyler gerçekten mesela siz ortalama ne kadara yapıyorsunuz adetiniz?
Değişiyor fiyat gramaja ve modele göre
Hepsi çok güzeller.. Bende 2 hafta öncesine kadar oğlumun diş buğdayı için böyle bu tarz şeyler aradım bulamadım konuyu erken açsaymışsınız iyi olurmuş :) ama kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?