Butik Sabun yapıyorum Özel Günleriniz için Uygun fiyata hediyelikler buket sabunlar

:) evet nikah şekeri olarak çok hoş ve kalıcı oluo evet artık çocuk için düşünürseniz ben burdayım

dün tesadüf facede de gördüm ama onlar çok kısıtlı çeşitleri vardı adetini 4 tl gibi bir rakama yapıyorlarmış. ama sizin çeşitleriniz çok güzel ve çok fazla

dün tesadüf facede de gördüm ama onlar çok kısıtlı çeşitleri vardı adetini 4 tl gibi bir rakama yapıyorlarmış. ama sizin çeşitleriniz çok güzel ve çok fazla

Çok teşekkür ederim ne diim sevgimide katıp yapıyorum ilk hobi olarak başladm malzeme elimde birikince dışarı yapmaya başladım o yüzden her sevdiğim modeli yapıorum pek maliyet düşünmeden aslında

Çok teşekkür ederim ne diim sevgimide katıp yapıyorum ilk hobi olarak başladm malzeme elimde birikince dışarı yapmaya başladım o yüzden her sevdiğim modeli yapıorum pek maliyet düşünmeden aslında

merhaba inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirsem ozaman için düşünüyorum bende çok güzel sabunlarınız...

yani bunun için bir atölyeniz yok evde yapıyorsunuz malzemeler filan kolay bulunuyor mu ki yani benim pek hobilere karşı ilgim yoktur ama sizin yaptıklarınız çok hoşuma gitti.

yani merak ettim bunun kursu filan var mı ki?

Çeşitli atölyelerin kursları var bende ilk bir arkadaşımın kursuna katılarak öğrenmeye başladım.Malzemeler bulunuyor bir şekilde ama pahalı tşk ederim gerçekten özenle yapıyorum

Çeşitli atölyelerin kursları var bende ilk bir arkadaşımın kursuna katılarak öğrenmeye başladım.Malzemeler bulunuyor bir şekilde ama pahalı tşk ederim gerçekten özenle yapıyorum

elinize yüreğinize sağlık çok hoş şeyler gerçekten mesela siz ortalama ne kadara yapıyorsunuz adetiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi çok güzeller.. Bende 2 hafta öncesine kadar oğlumun diş buğdayı için böyle bu tarz şeyler aradım bulamadım konuyu erken açsaymışsınız iyi olurmuş :) ama kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…