Butik Sabun yapıyorum Özel Günleriniz için Uygun fiyata hediyelikler buket sabunlar

Yepyeni tasarımlarla sonbahar fırsatları sizi bekliyor:) image.webp image.webp image.webp

Bayıldım, çok güzel yapmışsınız gerçekten de, elinize emeğinize sağlık :KK36:

Merhaba kurabiyeleri yapacağınız temaya göre değişik şekillerde çalışıyorum sabunların alt sıradaki üçlüden mi karışık istiyorsunuz?

Merhaba bende 30 haftalık hamileyim aranıza yen, katıldım, bebeğim için araba şeklinde sabun düşününüyorum, Erkek bebek doğumum ocağın son haftası bana ne kadar sürede ulaşır ve fiyatı ne olur bilgi verebilirmsiniz? 100 adet için

Merhaba bende 30 haftalık hamileyim aranıza yen, katıldım, bebeğim için araba şeklinde sabun düşününüyorum, Erkek bebek doğumum ocağın son haftası bana ne kadar sürede ulaşır ve fiyatı ne olur bilgi verebilirmsiniz? 100 adet için
Merhaba aramıza hoşgeldiniz özelden detaylı şekilde mesaj attım sevgiler..

Merhaba cnm isteme merasiminde dağıtılmak üzere 50 civarı sabun istiyorum . Şekil kafamda yok sen bana önerebilirim ve fiyat istiyorum. Teşekkür ederim

Yılbaşı kampanyalarıyla sabun ve kokulu taşlar vee haftanın mutluluk sebebleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 253
  • image.webp
    image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 241
Merhaba hanımlar ; öncelikle kk'ne bizlere böle fırsat verdiği için teşekkür ederim:KK66: ben evimde mis kokulu dekoratif değişik renk ve seçeneklerde kişiye özel sabunlar yapıyorum
Yeni doğmuş bebeklerimizi ziyarete gelenlere akılda kalıcı mis kokulu sabunlar
Diş çıkaran bebeklerimizin diş hediği günü için özel tasarım sabunlar
Her türlü bebek , gelin duvak gibi mevlütleriniz için minik kolonya ve sabunlar
Nişanlarınızda düğünlerinizde kınada ve söz törenlerinizde size özel sabunlar
Banyolarınız için zevkinize uygun sabun sepetleri vee sizin isteğinize göre daha bir çok fikir için çeşit çeşit mis kokulu sabunlar yapıyorum :)
Eki Görüntüle 1017154 Eki Görüntüle 1017155 Eki Görüntüle 1017156 Eki Görüntüle 1017157 Eki Görüntüle 1017158 Eki Görüntüle 1017159 Eki Görüntüle 1017160 Eki Görüntüle 1017162
merhaba...kostiksiz sabun yapıyormusunuz acaba?içinde kimyasal madde bulunmayan..banyoda saçım ve vücudum için... organik sabun arıyorum..doğal zeytinyağlı olandan..

merhaba...kostiksiz sabun yapıyormusunuz acaba?içinde kimyasal madde bulunmayan..banyoda saçım ve vücudum için... organik sabun arıyorum..doğal zeytinyağlı olandan..
Merhaba dediğiniz tür sabunları anladım içerikleri zeytinyağı defne vs şekilde diyorsunuz, bendeki sabunlarda saf gliserinden isteğe bağlı bu tarz yağlar ekliyorum fakat sadece el sabunu olarak kullanılabilir vücud için malesef ben yapmıyorum. Sevgiler..

Yılbaşında Diş Buğdayı böyle olur mutlu yıllar mutlu yaşlar Mert Çağanın dişi çıktııı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50 KB · Görüntüleme: 191
  • image.webp
    image.webp
    62 KB · Görüntüleme: 211
  • image.webp
    image.webp
    50 KB · Görüntüleme: 187
Back
X