Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba 3 yaş erkek çocuk için doğum gününe sabun yaptırmak istiyorum. ama modeline karar veremiyorum. ne önerirsiniz. ayrıca resimli sabun da yapıyo musunuz
Ürünlerin hepsinde isme özel etiket mevcut siz model beğenin ben yardımcı olurumresimli, harfli ve nazar boncuklunun adet fiyatı ne kadar? (50 adet içinn)
kurabiye ve kolonyaların da adet fiyatını verirseniz sevinirm. ( onlar da 50 adet için )
bir de kurabiye ve kolonyalarda etiket oluyo muu :)
Buket sabunlarım büyüklüğüne göre değişiyor detaylı bir msj attım size sevgilerleBeyaz saksida acikli koyulu pembe beyaz sabunlar ne kadar..
Merhaba her modelin fiyatı farklı , hangi modelleri sormuştunuz?60 adet bebek sabunu için fiyat alabilirmiyim?
Teşekkür ederim beğendiğiniz içinçok güzeller, elinize sağlık
Merhaba yoğunluktan ve taşınma arefesinde olduğumdan size dönüş yapamadım kusura bakmayın halen geçerliyse sorunuz cevapliim araba şeklinde sabunlar 50 adet ve üzeri için 3tl sevgilermerhabalar...erkek bebek için araba şeklinde olan sabunların fiyatını öğrenebilir miyim.50 adet düşünüyorum..