Butik Sabun yapıyorum Özel Günleriniz için Uygun fiyata hediyelikler buket sabunlar

merhaba 3 yaş erkek çocuk için doğum gününe sabun yaptırmak istiyorum. ama modeline karar veremiyorum. ne önerirsiniz. ayrıca resimli sabun da yapıyo musunuz

merhaba 3 yaş erkek çocuk için doğum gününe sabun yaptırmak istiyorum. ama modeline karar veremiyorum. ne önerirsiniz. ayrıca resimli sabun da yapıyo musunuz

Merhaba erkek çocuğu için mavi kral tacı, atlıkarınca, ayıcıklı sabun, koç şeklinde sabun düşünebilirz;)harfli sabunlarla isminide yazabilirm, birde nazarboncuklu sabunları önerebilirim.Resimli sabunda yapıyorum beğendiğiniz özel istediğiniz bir çeşit varsa onuda değerlendirebilirim :) ayrıca kolonya ve kurabiyelerimde var

resimli, harfli ve nazar boncuklunun adet fiyatı ne kadar? (50 adet içinn :1: )
kurabiye ve kolonyaların da adet fiyatını verirseniz sevinirm. ( onlar da 50 adet için )
bir de kurabiye ve kolonyalarda etiket oluyo muu :)

resimli, harfli ve nazar boncuklunun adet fiyatı ne kadar? (50 adet içinn :1: )
kurabiye ve kolonyaların da adet fiyatını verirseniz sevinirm. ( onlar da 50 adet için )
bir de kurabiye ve kolonyalarda etiket oluyo muu :)
Ürünlerin hepsinde isme özel etiket mevcut siz model beğenin ben yardımcı olurum;) özel msjınızıda gönderdim

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407238963.689694.webp birazda kurabiye yapalım dedik;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beyaz saksida acikli koyulu pembe beyaz sabunlar ne kadar..

Bayram ramazan derken herkesin düğünü nişanı kınası bu haftalara denk geldi tatlı koşuşturmaca ve yoğunluk sebebiyle burayı ihmal ettim birazcık geçen haftaki düğün organizasyonumun nikah sabunları:))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 184
İkiz bebek için melek kanadında sabun ve kolonya düşünüyorum. 50şer adet için fiyat alabilir miyim?

merhabalar...erkek bebek için araba şeklinde olan sabunların fiyatını öğrenebilir miyim.50 adet düşünüyorum..

merhabalar...erkek bebek için araba şeklinde olan sabunların fiyatını öğrenebilir miyim.50 adet düşünüyorum..
Merhaba yoğunluktan ve taşınma arefesinde olduğumdan size dönüş yapamadım kusura bakmayın halen geçerliyse sorunuz cevapliim araba şeklinde sabunlar 50 adet ve üzeri için 3tl sevgiler;)

Back
X