bütün arkadaşları evlenip te hala bekar olan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en yakın arkadaşım ve ben evde kaldık :delphin: ikimizin yaşıda 25 kaydirigubbakcemile4 o çok zayıf ben de çok şişmanım kısmetsiz kısmetsiz dolaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

benimde bütün arkadaşlarım evlendi ve sonra boşandılar:( . önemli olan doğru zamanda ve doğru, istediğin gibi biriyle evlenmek...

benim arkadaslarimdan hicbiri bosanmadi ve cogu da 2. cocugu dusunuyor veya yapmis durumda...allahtan cevremde iyi ornekler var, ben hic bosanan birilerini duymadim kendi arkadaslarimda....Ama calistigim yerde herkes nerdeyse dul

bi konu okudum 29 yasinda bi bayan cocugu ertelemeli miyim falan diyordu, is yuzunde...E herkes te ona gec bile kalmissin cocuk icin sonra 2. cocugu yapamazsin falan dediler. E ben napim simdi daha evlenmedim bile ya. Cocuk hayal demek ki bana :((

bi konu okudum 29 yasinda bi bayan cocugu ertelemeli miyim falan diyordu, is yuzunde...E herkes te ona gec bile kalmissin cocuk icin sonra 2. cocugu yapamazsin falan dediler. E ben napim simdi daha evlenmedim bile ya. Cocuk hayal demek ki bana :((

eyvah eyvah..
sakın bu psikolojiye girme..
girdiysen de hemen çık hemen...

arkadaşım niye canını sıkıyorsun ki bende hala bekarım benimde bütün arkadaşlarım evlendi. Bazen bende düşünüyorum ama açıkçası bu konuyu o kadarda kafama takıp kendimi üzmüyorum. Hayatın bizim karşımıza neyi ne zaman çıkaracağını bilemiyoruz biz kendimizi ne kadar zorlasakda her şeyin bizim için bir saati ve zamanı var. En iyisi kendimizi üzmeden psikolojimizi bozmadan beklemek ve hayattan keyif almak. Allaha şükür işimiz var çalışıyoruz.

ben evde kaldığımı çok erken düşündüm evlendim ve 2 çocuğum var nerdeyse boyuma geldiler şimdi düşünüyorumda evde kaldığımı düşünmek için ne kadar erken davranmışım ama iyiki evlenmişim eşime hala aşığım ve genç anne olmak çok güzel:)

benım arkadasların hepsi evlendı nerdeyse benden sonra nişanlananlarda dahil ama ben uzatmaları oynadıgımdan ve sorduklarında ''hala evlenmedin mi'' diye işte o zaman içimde kırık bir burukluk oluyor..:)

bende varim,
lisedeyken ilk evlenenler arasinda ben olurum diye konusulurdu hep simdi sona kaldim
hic bir kismet sans ta yok malesef :(((((

Ayyyy bu kadar olur söylediklerine harfiyyen katılıyorum lise sondayken şubat ttilinde göücü gelmişti sınıtan ilk bana geldi herkes ilk beni düşünüyodu ama nolduuuuuuu fosss :2: sinirlerim bozuluyo kısmetler var yok değil ama içime sinmiyo offf yaaaaaa :19:

benım arkadasların hepsi evlendı nerdeyse benden sonra nişanlananlarda dahil ama ben uzatmaları oynadıgımdan ve sorduklarında ''hala evlenmedin mi'' diye işte o zaman içimde kırık bir burukluk oluyor..:)

canım benim senen azından nişanlısın hayal meyal bi zamanınız vardır kafanızda ya ben koskoca bir muamma içindeyim arkadaşlarım ewlendi 2 tanesi bebek bekliyo bizde öyle onların nişanlarına düğünlerine gidiyoz boş boş :2:

İnsanlar evlenmek zorunda değildir. Sizin bu şekilde düşünmenizin tek sebebi çevrenizdir diye düşünüyorum. Tavsiyem, kulak asmayın o kadar:)

tabi var hemde 92 91liler bende 91 doğumluyum ama arkadaslarım okulu fln okumuyorlar evleniyorlar hatta bazılarının 2. yılı vede çocuklu bana çok ters ya hayatı öğrenmeden bi çocuğu hayata hazırlamak ,evlenmek oysa kadınları sadece kendi ayakları üstünde durması kurtarır dünyada insan arkadaşı olunca aman banane diyemiyo bu durumlara

bende varım.. tum arkadaslarım (bı kac kısı harıc ) evlendı..
benımse sevgılım bıle yok... halbu kı çoğu yerde ıltıfat alırım .. guzel bi işim var.. amaaaaa dogru adam cıkmıyo.. cevremdekılerı de ben begenmıyorum...
aşık olmadan evlenmeyecegım...
napim yaaa amaaaaaaaan erkekler kaybedıyor :)

Benim lisedeki arkadaşlarımın %50 si evlendi... Çocuğu olanlar bile var... Ben 92 liyim henüz evlilik düşünmüyorum her ne kadar çevremdeki evlilikler beni etkilese de. Şuan sevgilim bile yok çünkü etrafımda adam gibi adam yok...

Herşeyin hayırlısı olsun.. Allahım karşımıza hayırlı kısmetler çıkarsın inşallah :26:

Kızlar bu konuyu konuştuğumuz bir topic var isterseniz dertleşebiliriz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X