çok dertliyim çok...28 yaşındayım.5 yıllık öğretmenim.şimdiye kadar 2 sevgilim oldu. ilki 2 yıl sürdü. ailesi çok iyiydi.annesi ve babasıyla çok iyi anlaşıyordum. ama beni 2. yılın sonunda ilk sevgilim beni başka bir kızla aldattı. 2 sevgilimle ise ilişkim 1 yıl sürdü. çok iyi bir insandı ama ailesi yüzünden bitti. çünkü annem onun ailesini istemiyordu. her konudan benim ailem onun ailesini uyumsuz buluyordu. karşı taraf değil düğün yapmayı istemeye bile gelmeyeceklermiş. nedeni benim ailemin çok uzak bir şehirde oturması ve babasının sağlık durumunun da istemeye gelmeye elvermemesi. düşünün beni istemeye gelmeyecekler. düğün yapmayacaklar ama biz ne yaparsak yapacağız...her türlü lükse para harcayan ama sürekli benimkinden para isteyen bir aile.böyle düşünen bir aile. onu ailesine sinir olduğum için bıraktım.onun ailesini kafama takmaktan hasta oldum. sonunda bıraktım ve kurtuldum. ve artık evlenmek istemiyorum diyorum kendi kendime. ama etrafımda bir baskı var.bu güzellikle sen nasıl evde kalıyorsun anlamıyorum diyorlar bana. etrafımdaki söylentilere aldanmadan yaşamaya çalışıyorum