bütün arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmak istiyorum !

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar bu sorun yüzünden yüzüm sivilce doldu. ben üniversite 2 . snftayım. bu okula başladığımdan beri problem yaşıyorum. çok mutusuzum. okulumu değiştirmeyi çok istiyorum babama yalvardım ama kabul etmiyor. tek bi arkadaşım bile yok herkes nasıl olsa 2 yılın kaldı diyor ama 1 gün bile okumak istemiyorum. aslında güzel ve kolay bi okul ama ortam olarak çok kötü. resmen dedikoducuların hepsini toplamışlar. yürüdüğüm zaman sanki insanlar hemen fısır fısır hakkımda konuşuyolar çok rahatsız oluyorum. arabam var dersim btince hemen çıkıp eve gidiyorum ama bazen o kadar bunalıyorum ki tek bi tane samimi arkadaşım olsun birlikte yemek yiyelim deslere birlikte girelim istiyorum. ama herkes çoktan samimi arkadaşnı bulmuş :( üstelik daha önce konuşup samimi olduklarımla yoktan yere düşman olduk onların mutluluğunu gülüp eğlendiklerini görünce iyice yalnız hissediyorum kendimi. çok bunaldım kızlar tek istediğim bana göre tek bi arkadaş :(:50:

ayrı mı yaşıyosun ailenle mi ? yani şehir değiştrmediysen eskide nberi görüştüğün arkadaşların falan yokmu? istanbuldamsın

ayrı mı yaşıyosun ailenle mi ? yani şehir değiştrmediysen eskide nberi görüştüğün arkadaşların falan yokmu? istanbuldamsın

ailemle yaşıyorum samimi olduğum arkadaşım evlendi. diğer samimi olduğum arkadaşım düşmanım diyebilceğim kızla takılıyo okulda onları gördükçe deliriyorum .

Eğer kendine göre olduklarını düşünmüyorsan görüşme boşver..
Ama yani illa ki vardır aslında senin de kafana göre birileri..
Sınıfta ya da okuldaki herkes de kötü olamaz...

Canım benim durumumla hemen hemen aynı diyebiliriz.İş ortamım ne kadar mükemmelse okul ortamım o kadar iğrenç...İlk yılımda bi gruba dahil oldum, ama sende bilirsinki insanlar üniversitede hızlı değişiyorlar, sessiz sedasız sıvıştım aralarından...

İkinci yılın başında tek takılmaya başladım, derslere girip, çıkınca evime geldim...Sonra benim gibi sessiz, dersi dinleyen iki kızla (ilk yıldan tanıdığım) samimi oldum, ders saatlerini beklerken vs takılmaya başladık.Haa onalr olmasa da olur mu? Evet neden olmasın...

Hiç canını sıkma, sen derslerine gir çık, müzik dinleyebilirsin aralarda, benim gb çizim yapabilirsin belki...İnan bana ikinci yıl notlarım çok yükseldi o ortamdan uzaklaşınca, demem o ki bunu fırsata çevirmeyi dene...

Ayrıca senin gb olanlar da vardır, iletişime girmeyi deneyebilirsin.Kaybedecek bişeyin yok, bakarsın belki kazançlı çıkarsın :34:

ya ben lisede buna benzer şeyler yaşadım zordu açıkcası ama geçti

sen üni.desin milletle o kadar işin yokki dersine gir çık takma yani

galiba her okul ortamı böyle :) benim okuduğum okulda böyle çeşit çeşit insan var ve ilginçler :) ama kafa dengi birini muhakkakki bulursun

Okulda yalnız kalmak çok zor
Hiç mi yok kafana göre biri
Çok samimi olmasanda en azından okuldayken vakit geçirebileceğin birisi yok mu ?

kendini eksik hissedersen eğer tavırlarına yansır bu.. o zaman gözünün önünde duran anlaşacağın kişileri de göremezsin. ayrıca yolunu ayırdığın sevmediklerini de sevindirirsin. bence müzik dinle kitap oku zamanı geçirmeye çalış.. bir süre böyle geçer ama elbet biri çıkar karşına.

Canım hemen hemen bir çok kşi yaşıyor üniversite yıllarında..
Çeşit çeşit insan memleketin dört bir yanından başta tanıyamıyorsun
Menfaat ilişkisi çok fazla,sınav zamanları pe çok arkadaşın varken bir bakıyorsun tatil olunca hiçbir arkadaşın yok
Üniversitede az ve öz olsun. Okul bitti o kalabalık yok ama 3-4 samimi arkadaşım var.Ama iş derdi ,eş derdi eskisi gibi değil zaten hayat mücadelesine düştü herkes.
Ama sen okulda klüplere ,topluluklara katılabilirsin imkanın varsa.
Mesala ingilizce kursu imkanın varsa git çok önemli,kendini geliştir derslerien çalış ,2 yıl sonra sıkıntı çekme gerisi gelir.

Bu sorunu çoğu kişi yaşar zaten üniversitede. Ama inan ki üniversitede çoğu kişi birbirine değer vermez zaten. Eğlencesine, not için arkadaş olurlar sende bu açıdan bakarsan çok da samimi arkadaş olmaya gerek yok insanlarla yalnızlık daha huzur verici:31:

zaten çok yalnızım bide okulda yalnız kalınca iyice bunalıyorum kızlar :(. bide o sevmediğim insanların birlikte bişeyler yapıp mutlu olduklarını görünce hepten üzülüyorum

Back
X