- 12 Mayıs 2009
- 114
- 3
- 643
- 45
mrb arkadaşlar bende çok sevdim 4 yıl önce ünüversiteyi okurken nişanlanmaya karar verdik ailelerimize açıldık hepsinden onay aldık nişan oldu ne olduysa o günden sonra oldu babam birden karşı çıkmaya başladı benim ayrılmamı istedi ama ben çok seviyordum asla dedim kendimi öldürürüm dedim benim bunu yapabileceğimi bildiği için bana fazla bişey demedi ama gidip eşimi tehdit etmiş oda bana tlf edip benden ayrıldı ama ben biliyordum adım gibi emindim babamın bir oyunu olduğunu ama bişiler diyemedik mecbur kabullenmiş gibi olduk o bir tarafa ben bir tarafa gitmişiz birbirirmiz sevdiğimiz bu şehirden uzaklaşmak için ama dayanamayıp yeniden döndük ve ayrılmamak üzere yeniden başladık sevdamıza ve çok üzücü şeyler yaşamamıza rağmen vazgeçmedik birbirimizden aşkımızdan ist. gidip nikahı yapıp geldik ve herkes kabullendi kızlar seviyorsanız değer görüyorsanız hiç bir şey sizi ayırmasın hiç bir şey buna izin vermeyin şuan çok mutluyuz çok allaha şükür hemde herkes yanımızda sadece iki aile görüşmüyor hala ve hala o günki olanlardan dolayı kayınvalidem sevemiyor beni hala ama olsun bunları göze almıştık zaten.......