- 25 Ekim 2018
- 3.843
- 6.907
- 158
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Neden ya avukatlik kötü bir meslek mi? Siz babanizin karşısına lise mezunu birini cikarmamişsınızki.Bence babaniz size değil annenize taķıķ .Damat adayi da annenizin tanidigi olunca kendini fonksiyonsuz ve çemberin dışında hissetmiş.Söyledigi sözlerden de böyle anlaşılıyor.Keşke kendim taniştim sonradan da öğrendim ki annemin tanidigi cikti deseydiniz sonuç böyle olmayabilirdi.Haklı gerekçesi : ben yeni mezun bir pratisyen hekimim karşımdaki kişi de avukat.benim gibi doktor olmasını istiyor sanırım,mesleğini bana layık görmüyor
Benim babam yoktu abim babalık yaptı bana ama abi olsun baba olsun biraz zorlanıyor kız vermekte genelde iyi yönden konuşmaya bakın derim ben sakin sakin alttan alarak yoksa gelmez özel günler birkez olur ha derseniz gelmesede olur yapacak birşey yokSelam herkese.benim annemle babam boşandı 1 yıl oluyor.şimdi de biriyle görüşüyorum evlenme teklifi etti kabul ettim.görüştüğüm kişi annemin arkadaşının oğlu çocuğun annesi anneme söyledi görüşsünler diye annem de istiyosan görüş bakalım bi dedi görüşünce de elektrik aldim sevdim.yasım da 25 o 29 evlenmek istiyorum yani.sorun şu ki annemle babam boşandığından beri ben babamdan çok uzaklaştım çok da görüşmedim bu süre içinde ama babam bana hep destekti her zamanki gibi.yüz yüze konuyu açamadığım için mesaj attım durumu anlattım istemeye gelmek istediklerini falan söyledim.cevap vermedi bana.2 gün sonra evine gittim yüz yüze konuştuk.onun bütün hayallerini yıktığımı onayının olmadığını çocuğun benim dengim olmadığını daha önüme neler çıkacagını söyledi.bende neden istemediğini sordum bi sebep söylemek istemiyorum diyor başka bir şey demiyor.çok ağladım karşısında baba lütfen bi tanış bari nolur beni yalnız bırakma bu süreçte diye.ben kimseyle tanışmam sen evlenmek istiyorsan evlen ben hiçbir şeyine gelmeyeceğim dedi .dünyam basıma yıkıldı tabi baya zıtlaştık ben yalvardım yakardım nolur böyle yapma diye ağladım karşısında Nuh diyor peygamber demiyor.annene verdiğim tazminatlarla sana düğün yapar siz ayarlamışınız her şeyi diyor.en sonunda anneme de kötü laflar söylemeye başladı ölüsüne bile gelmem gibisinden sinirlendim çektim kapıyı çıktım.
Ben bu süreçte ne yapacağım?babamı nasıl ikna edeceğim ki şuan konuşmuyoruz bile?annem konuşmak için aramış bi kaç kere açmamış kadının telefonunu.babam ikna olur mu sizce? En son çare onsuz mu olacak her şey?ama nasıl olacak ki isteme vs insanlar ne diyecek kim bilir? Her şey güzellikle olsun istiyorum ama olmuyor o kadar çıkmazdayım ki..
Konuşmuyoruz ki küstü şuan.zaten ayrı yaşiyoruz.asla da adım atmaz barışmak içinBenim babam yoktu abim babalık yaptı bana ama abi olsun baba olsun biraz zorlanıyor kız vermekte genelde iyi yönden konuşmaya bakın derim ben sakin sakin alttan alarak yoksa gelmez özel günler birkez olur ha derseniz gelmesede olur yapacak birşey yok
Aile büyüklerinden yarım alİkna etmenin güzellikle olmasının bir yolu yok mudur
Banada öyle geldi, Sorumluluk almak istemiyorben pek layık gibi görmemekten ziyade
ya allah affetsin ama
düğünde bana bulaşmasınlar para mara istemesinler kendi hayatlarına baksınlar istiyor gibi geldi.
Barışmak istiyorsan sen adım atacaksın başka yolu yokKonuşmuyoruz ki küstü şuan.zaten ayrı yaşiyoruz.asla da adım atmaz barışmak için
Ben kendisine zaten genel olarak sinirliyim annemle olanlardan dolayı vs ama onsuz evlenmek de istemiyorumBarışmak istiyorsan sen adım atacaksın başka yolu yok
Konuşmuyoruz ki küstü şuan.zaten ayrı yaşiyoruz.asla da adım atmaz barışmak için
Haklı gerekçesi : ben yeni mezun bir pratisyen hekimim karşımdaki kişi de avukat.benim gibi doktor olmasını istiyor sanırım,mesleğini bana layık görmüyor
Canım önce ben babam böle etti arkmadaş iş çevirdiniz siz karar verdnz die şimdi sen annenle bir oldun düşündü annenle zır sanırım sen önce 1. Sabret bn sürekli asi konuşmadım ağladım işe yaramadı 2 hatır sayılı insan sok ara yere 3 baban yaklaş samimi ol gönlüne gir baskı olarak değil arada inceden düşünürmüsün duygusal lık yap babalar böyle kız ev naz evi kmse babanı yadırgamzSelam herkese.benim annemle babam boşandı 1 yıl oluyor.şimdi de biriyle görüşüyorum evlenme teklifi etti kabul ettim.görüştüğüm kişi annemin arkadaşının oğlu çocuğun annesi anneme söyledi görüşsünler diye annem de istiyosan görüş bakalım bi dedi görüşünce de elektrik aldim sevdim.yasım da 25 o 29 evlenmek istiyorum yani.sorun şu ki annemle babam boşandığından beri ben babamdan çok uzaklaştım çok da görüşmedim bu süre içinde ama babam bana hep destekti her zamanki gibi.yüz yüze konuyu açamadığım için mesaj attım durumu anlattım istemeye gelmek istediklerini falan söyledim.cevap vermedi bana.2 gün sonra evine gittim yüz yüze konuştuk.onun bütün hayallerini yıktığımı onayının olmadığını çocuğun benim dengim olmadığını daha önüme neler çıkacagını söyledi.bende neden istemediğini sordum bi sebep söylemek istemiyorum diyor başka bir şey demiyor.çok ağladım karşısında baba lütfen bi tanış bari nolur beni yalnız bırakma bu süreçte diye.ben kimseyle tanışmam sen evlenmek istiyorsan evlen ben hiçbir şeyine gelmeyeceğim dedi .dünyam basıma yıkıldı tabi baya zıtlaştık ben yalvardım yakardım nolur böyle yapma diye ağladım karşısında Nuh diyor peygamber demiyor.annene verdiğim tazminatlarla sana düğün yapar siz ayarlamışınız her şeyi diyor.en sonunda anneme de kötü laflar söylemeye başladı ölüsüne bile gelmem gibisinden sinirlendim çektim kapıyı çıktım.
Ben bu süreçte ne yapacağım?babamı nasıl ikna edeceğim ki şuan konuşmuyoruz bile?annem konuşmak için aramış bi kaç kere açmamış kadının telefonunu.babam ikna olur mu sizce? En son çare onsuz mu olacak her şey?ama nasıl olacak ki isteme vs insanlar ne diyecek kim bilir? Her şey güzellikle olsun istiyorum ama olmuyor o kadar çıkmazdayım ki..
bence sorumluluktan kaçıyor, sebep neyse açıklaması gerekirdi..belki annenin arkadaşının oğlu diye yada para istemeyin diye...Selam herkese.benim annemle babam boşandı 1 yıl oluyor.şimdi de biriyle görüşüyorum evlenme teklifi etti kabul ettim.görüştüğüm kişi annemin arkadaşının oğlu çocuğun annesi anneme söyledi görüşsünler diye annem de istiyosan görüş bakalım bi dedi görüşünce de elektrik aldim sevdim.yasım da 25 o 29 evlenmek istiyorum yani.sorun şu ki annemle babam boşandığından beri ben babamdan çok uzaklaştım çok da görüşmedim bu süre içinde ama babam bana hep destekti her zamanki gibi.yüz yüze konuyu açamadığım için mesaj attım durumu anlattım istemeye gelmek istediklerini falan söyledim.cevap vermedi bana.2 gün sonra evine gittim yüz yüze konuştuk.onun bütün hayallerini yıktığımı onayının olmadığını çocuğun benim dengim olmadığını daha önüme neler çıkacagını söyledi.bende neden istemediğini sordum bi sebep söylemek istemiyorum diyor başka bir şey demiyor.çok ağladım karşısında baba lütfen bi tanış bari nolur beni yalnız bırakma bu süreçte diye.ben kimseyle tanışmam sen evlenmek istiyorsan evlen ben hiçbir şeyine gelmeyeceğim dedi .dünyam basıma yıkıldı tabi baya zıtlaştık ben yalvardım yakardım nolur böyle yapma diye ağladım karşısında Nuh diyor peygamber demiyor.annene verdiğim tazminatlarla sana düğün yapar siz ayarlamışınız her şeyi diyor.en sonunda anneme de kötü laflar söylemeye başladı ölüsüne bile gelmem gibisinden sinirlendim çektim kapıyı çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?