- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Çok şanslısın o zaman belkı bende bekleseydım oyle birimi bulurdumSizin istediklerinizi yapan eşler vardır, misal benim eşim.
Ama düşünceli olmanın kıstası değildir hiçbir zaman.
Eminim ki benim istediğim şeyleri de başka üyelerin eşleri yapıyordur.
Hayat zamanla şunu öğretiyor; 'elma ağacından sadece elma düşer, armut hayali kurma'.
Yo, ben hiç öyle düşünmüyorum.Çok şanslısın o zaman belkı bende bekleseydım oyle birimi bulurdum
Benim eşim de evi çekip cebırmemi ister ne bilim mutfakta ne bitmiş ben bilmem Laz'ım o degıl evin eksiği vs yemek çay ister mutfaktan nefret eder . Ama küsme kapris sıfır hıc yok onlar bende var . En iyi huyu bu küsme YÖK . Alttan alırsam istediğimi yapabılır belkı bılmıyorum ama benım tahammulum yok bazı seylere . Çay veririm ikinci üçüncüster kalkıp almak istemez kızarım bende . Bugün zorla yemek yaptı ayağım yarakı dıye . Bana yaptırmaya çalıştı yapmadım kızdım oyle yaptı işte . Bilmıyorum konuşkan degıl pek ben sohbet etsin istiyorum oyle hayal kuralım istiyorum zaten zor zamanlar gecırıyoruz cokYo, ben hiç öyle düşünmüyorum.
Çünkü insanoğlu hep olmayanı arar niyeyse.
Periyodik olarak boşanmayı kafaya koyarım halbuki.
Eşimin bebeğe bakması, ev işlerinde elinden geldiğince yardımcı olması, benden iş güç vs talep etmemesi ya da konuşkan esprili olması onu doğru bir adam yapmaz, kimseyi de yapmaz zaten.
Ben de özü sözü bir, doğru neyse onu savunacak akrabasını ailesini kayırmayacak, beni 'kadın' olarak görecek bir adam isterim.
Bizim evin erkeği benim, eşim hanımı.
O derece nazlı niyazlı, kaprisli, tripli bir adamdır.
Oyun oynamayı seviyorsa siz de başlayın oyuna.Klasik huysuz,zevksiz,ev hanımı kadınlar gibi dırdır etmek yerine onun sevdiği kisimdan yanasmaya çalışın.İllaha sohbet ile olmaz.Dunyadan kopmak istiyor bellki.Bir de bunu deneyin.Aranizdaki bağı kuvvetlendirmeniz lazım.Benim eşim de evi çekip cebırmemi ister ne bilim mutfakta ne bitmiş ben bilmem Laz'ım o degıl evin eksiği vs yemek çay ister mutfaktan nefret eder . Ama küsme kapris sıfır hıc yok onlar bende var . En iyi huyu bu küsme YÖK . Alttan alırsam istediğimi yapabılır belkı bılmıyorum ama benım tahammulum yok bazı seylere . Çay veririm ikinci üçüncüster kalkıp almak istemez kızarım bende . Bugün zorla yemek yaptı ayağım yarakı dıye . Bana yaptırmaya çalıştı yapmadım kızdım oyle yaptı işte . Bilmıyorum konuşkan degıl pek ben sohbet etsin istiyorum oyle hayal kuralım istiyorum zaten zor zamanlar gecırıyoruz cok
Sa kızlar ya bende sorun var ya eşimde bilmıyorum artık kim suçlu bilmıyorum eşim oyun oynar teliyle sinir olurum biraz azalttı gibi ama gene oynuyor dizi izler . Sinir oluyorum eve gelınce vakit gecırmek istiyorum . Oda yoruluyorum keyif yapmak isityorum diyor . Bu mu keyif ? Çocuk ben bakıyorum gece ben kalkarım. İlgilen dıyorum yarım saat oynarım bırakırım Yorgun'um dıyor . Başka zaman da gezdırırım dıyor .neyse ben bakıyorum netıcede o otuz yaşında adammış çalışıyormuş . Başka eşler bakıyor dıyorım coknkzııyor karşılaştırma ben böyleyım dıyor . Ya parmagıma tabak düştü zor yürüyordum . Bana yemek yaptırmak için uğraştı yapmadım tabıkı kalktı yaptı yedik. Benım eşim normal degıl sanırım . Bazen cok özenıyorum düşünceli eşlere
Gece zaten ben bakıyorum da gündüz akşam eve geldıgınde ilgilensin isterim ama dinlenmek ister o vesaire anlatıyorum isityorum konuşuyorum bağırıyorum falan ama cok degısmesi eğer oğlum olursa Allah izin verirse cok farklı olacak tipik erkekelden inşAllah tabi büyük konusmayayım. Dün zar zor girdi mutfağa yaptı bıseylerBenim eşim de düşünceli erkeklerden... Hele minik kızım doğduğundan beri, 1 aylık henüz.
Terlediğimden, üstümü değiştirmeme, aldığım ilaçlara, içtiğim suya, yedigim yemeğe kadar düşünür.
Ama biz kadınlar yine yine aynıyız. Gece bebek defalarca kalkmasına rağmen hiç uyanmadı, bebek ağladı ama yine de kalkmadı. Bir de gece wc ye giderken, saati sordu. Saat sabah 5 ti. Hiç uyumadım sanki, dedi. Ben gerçekten uyumamıştım kiBen bundan şikayet ediyorum.
Evet tabiii bunu söylüyorum ben babasız büyüdüm kızım babası olacak yanında kaç defa dıyorum bıraz bakıyor ama bana yetmıyor dün çıkardı işte markete gittiler oyle . Cok çalışıyormuş . Başkasıyla kıyas yapıncada coklkk kızıyorerkeğin çocuğu ile vakit geçirmesi eşine yardım değil babalık görevi.. bunu idrak ettirmeye çalış. bütün gün senle vakit geçiriyor çocuk babası ile de vakit geçirmesi lazım. sana yardım etmek için değil çocuğun buna ihtiyacı olduğu için yapmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?