Bütün erkekler aynı mı ??

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Sa kızlar ya bende sorun var ya eşimde bilmıyorum artık kim suçlu bilmıyorum eşim oyun oynar teliyle sinir olurum biraz azalttı gibi ama gene oynuyor dizi izler . Sinir oluyorum eve gelınce vakit gecırmek istiyorum . Oda yoruluyorum keyif yapmak isityorum diyor . Bu mu keyif ? Çocuk ben bakıyorum gece ben kalkarım. İlgilen dıyorum yarım saat oynarım bırakırım Yorgun'um dıyor . Başka zaman da gezdırırım dıyor .neyse ben bakıyorum netıcede o otuz yaşında adammış çalışıyormuş . Başka eşler bakıyor dıyorım coknkzııyor karşılaştırma ben böyleyım dıyor . Ya parmagıma tabak düştü zor yürüyordum . Bana yemek yaptırmak için uğraştı yapmadım tabıkı kalktı yaptı yedik. Benım eşim normal degıl sanırım . Bazen cok özenıyorum düşünceli eşlere

Ben hep hayal kurabılcegım bol bol sohbet edebılecegım birini hayal ettim enerjık esprılı amaaa işten gelıp yorulan don atlet yayılan dizi izleyen biri Of istemıyorum konuşuyorum ama keyıf yapmak isityorum dıyor . Çocuğa bak dıyorım ben bakamam dıyor oynarım biraz tamam çalışan benim dıyor vesaire valla herseye pişman oluyorum keşke bekleseydım belkı daha düşünceli biri olurdu bunu aynen inada dıyorum eşime yanı

Sizin istediklerinizi yapan eşler vardır, misal benim eşim.
Ama düşünceli olmanın kıstası değildir hiçbir zaman.
Eminim ki benim istediğim şeyleri de başka üyelerin eşleri yapıyordur.
Hayat zamanla şunu öğretiyor; 'elma ağacından sadece elma düşer, armut hayali kurma'.

Çok şanslısın o zaman belkı bende bekleseydım oyle birimi bulurdum

Çok şanslısın o zaman belkı bende bekleseydım oyle birimi bulurdum
Yo, ben hiç öyle düşünmüyorum.
Çünkü insanoğlu hep olmayanı arar niyeyse.
Periyodik olarak boşanmayı kafaya koyarım halbuki.
Eşimin bebeğe bakması, ev işlerinde elinden geldiğince yardımcı olması, benden iş güç vs talep etmemesi ya da konuşkan esprili olması onu doğru bir adam yapmaz, kimseyi de yapmaz zaten.
Ben de özü sözü bir, doğru neyse onu savunacak akrabasını ailesini kayırmayacak, beni 'kadın' olarak görecek bir adam isterim.
Bizim evin erkeği benim, eşim hanımı.
O derece nazlı niyazlı, kaprisli, tripli bir adamdır.

Benim eşim de evi çekip cebırmemi ister ne bilim mutfakta ne bitmiş ben bilmem Laz'ım o degıl evin eksiği vs yemek çay ister mutfaktan nefret eder . Ama küsme kapris sıfır hıc yok onlar bende var . En iyi huyu bu küsme YÖK . Alttan alırsam istediğimi yapabılır belkı bılmıyorum ama benım tahammulum yok bazı seylere . Çay veririm ikinci üçüncüster kalkıp almak istemez kızarım bende . Bugün zorla yemek yaptı ayağım yarakı dıye . Bana yaptırmaya çalıştı yapmadım kızdım oyle yaptı işte . Bilmıyorum konuşkan degıl pek ben sohbet etsin istiyorum oyle hayal kuralım istiyorum zaten zor zamanlar gecırıyoruz cok

Söyle eve pilesteyşın alsın birlikte pes atın
Dizi mi izliyor birlikte izleyin ne güzel
Hep senin istediklerinle de olmaz hep onun istedikleriyle de olmaz
Sen onun huyuna gittikçe oda senin huyuna gelir diye düşünüyorum
Olmadı aile terapistine gidersiniz

yoo tam tersi erkekler de var.

ama kimse mükemmel değil. evde yardım eden adam aldatabiliyor mesela vs. gibi.

mesela ben ev işi yapmasın umursamam ama iş hayatında tembel bir adamla yapamam, illa ki işinde çalışkan ve sorumluluklu olmalı. ev işleri yapmakla bitmiyor biraz boş işler ne yazık ki

Evlenirken sadece ciddiyete bakıyoruz da ondan böyle oluyor. Halbuki sadece bize değilde dışarda başkalarına karşıda merhametli mi diye bakmak lazım. Bisüre sonra sıradanlaşıyor herşey ve erkek o önemsemediğimiz dış yaşantısındaki hale dönüyor evin içinde de.
Eşim yardımcıdır Allah var hakkını yiyemem. Uyuyakalırım kalktığımda yemek yapmıştır biyere giderim geldiğimde bulaşıpı çamaşırı yıkamış ortalığı süpürmüş viledalamış olur vs. Ama ilk zaman öyle değildi ben ona is yaptırmıyordum ne istese önüne getiriyorduö babadan öyle gördük ya!
Somra alıştı bemde kızmaya başladım. Tüm bumlar ilk cicim aylarında gerçekleştiği için itiraz etmedi. Ama alışma süreci bittiğinde değiştirmek çok zor olurdu.
Bınları görerek erkek evlatlarımızı yardımsever yetiştirmeliyiz burda annelere çok iş düşüyor. Oğlumuz aman oğlum cicim oğlum ne istersen yap oğlum en büyük sensin şeklinde davranıyorsak kocalardan da şikayet etmeye hakkımız yok bence (bı genel bi mesajdı size değil:)

Benim eşim de düşünceli erkeklerden... Hele minik kızım doğduğundan beri, 1 aylık henüz.
Terlediğimden, üstümü değiştirmeme, aldığım ilaçlara, içtiğim suya, yedigim yemeğe kadar düşünür.

Ama biz kadınlar yine yine aynıyız. Gece bebek defalarca kalkmasına rağmen hiç uyanmadı, bebek ağladı ama yine de kalkmadı. Bir de gece wc ye giderken, saati sordu. Saat sabah 5 ti. Hiç uyumadım sanki, dedi. Ben gerçekten uyumamıştım ki Ben bundan şikayet ediyorum.

eşinizi başka erşlerle kıyaslarsanız ooooooooooooo evin yolunu bulamassınız...onu olduğu gibi kabul etmelisiniz yoksa evliliğiniz ölür gider..

Oyun oynamayı seviyorsa siz de başlayın oyuna.Klasik huysuz,zevksiz,ev hanımı kadınlar gibi dırdır etmek yerine onun sevdiği kisimdan yanasmaya çalışın.İllaha sohbet ile olmaz.Dunyadan kopmak istiyor bellki.Bir de bunu deneyin.Aranizdaki bağı kuvvetlendirmeniz lazım.

erkeğin çocuğu ile vakit geçirmesi eşine yardım değil babalık görevi.. bunu idrak ettirmeye çalış. bütün gün senle vakit geçiriyor çocuk babası ile de vakit geçirmesi lazım. sana yardım etmek için değil çocuğun buna ihtiyacı olduğu için yapmalı..

ya işte ağam paşam aslanım koçum diye büyütülünce böyle oluyor erkekler, ne iş yapıyor eve kaçta geliyor, belki gerçekten çok yoruluyordur ama en azından çocukla ilgilenebilir, gece kalktığına göre çok küçük, ve küçük çocukla ilgilenmek herşeyden yorucu... çocuğuyla ilgilense hem kendine hem çocuğuna hem sana fayda sağlamış olur

Gece zaten ben bakıyorum da gündüz akşam eve geldıgınde ilgilensin isterim ama dinlenmek ister o vesaire anlatıyorum isityorum konuşuyorum bağırıyorum falan ama cok degısmesi eğer oğlum olursa Allah izin verirse cok farklı olacak tipik erkekelden inşAllah tabi büyük konusmayayım. Dün zar zor girdi mutfağa yaptı bıseyler

Evet tabiii bunu söylüyorum ben babasız büyüdüm kızım babası olacak yanında kaç defa dıyorum bıraz bakıyor ama bana yetmıyor dün çıkardı işte markete gittiler oyle . Cok çalışıyormuş . Başkasıyla kıyas yapıncada coklkk kızıyor

Her erkek böyle değil senin eşin öyle.
Ayrılmayı düşünmüyorsan bu şekilde kabul etmelisin. Değişmez çünkü. Bir insanın karakteri neyse odur değiştiremezsin. Biraz daha huzurlu bir yaşam istiyorsan artık eşini kabul et ve buna göre davran. Bizim eşlerimizin nasıl olduğu bir çözüm değil çünkü seninkinin yapısı bu.

Ya cnm erkeklern cogu boyle sen cok beklentiye girmissin degismez bnlar aslaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…