Bütün erkekler böyle midir?

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Boşanma sürecindeyim ... Biliyorum benimkide dert değil ama içimi dökmek istedim
İki saat kadar önce birsey öğrendim... Tuhaf haldeyim hazmedemiyorum...
Henüz ayrılmadık eşimle resmi olarak ve az önce facebook hesabina baktım yeni foto koymus zaten ben engelleiyim baska hesabtan baktim begenenlerden hepsi erkek arkadaslari sadece iki kız vardı biri akrabası birinide tanımıyordum kızı bi araştırdım ki o da onun fotosunu beğenmiş hatta o kızda aynı gün içinde bi arkadas ortamı içinde esiminde olduğu bi fotoyu kapak fotosu yapmis ne alakası var diyeceksiniz
Eşim uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans yapıyo her birisi farklı farklı şehirlerdenler ve birbirlerini toplasan sınavlara birlikte 2 defa ya görmüşlerdir ya görmemişlerdır bu jnsanlar
Ve bu kız neden esiminde oldugu fotoyu tutupts face kapağı yapsın yani yıllarca samimiyetini olan insanlar olsa anlayacagim ama bikaç defa gördüğü insanlara böyle davranması sonrada eşimle karşılıklı fotoları begenmeleri beni suphelendiriyo

birde eşim ben buralardan temelli gidicem diye biletini çekti attı sadece gidiş kısmını atmış ama bilet bilgilerinden bakınca iki günlüğüne sınav için gidip gelecek yani neden bbana ben gidicem donmuycem diyo ve bide bu kızla böyle davraniyor? Bu arda birbirlerini instagramdanda takip ediyorlamis, Kız öyle kendi halinde güzel denebilecek kız biraz cocuksu bi durus var ama benim alımlı çekici ve sirin olduğumu söylerler o kıza bakınca benim daha hoş olduğumu söyleyebilirim yani bunu özgüven patlaması olarak algılanmasın alıcı gözle bakinca söylüyorum

Evet anlıyorum gözden uzak olan gönülden uzak olur misali araya 3 ay girdi ister istemez arayışları olmuştür ama korkuyorum hazmedemiyorum düşündükçe bir çocuğu var önceden oglunu görmeden duramayan adam şimdi nasıl böyle herseyi silip atabiliyor
Siz benim yerimde olsaydınız napardiniz?
Kızı ekle faceden ağzına geleni say sen kimsin de diyor ama yapamam bana akıl verin işin gerçek boyutunu nasıl öğrenebilirim nasıl yaklasmaliyim eşime en azından baba olduğunu bilmesine istiyorum

Son düzenleme:
Bosanma surecindeymissiniz zaten. Sadece bunu mahkemede lehinize kullanabiliriz. Onun disinda yapcak bisey yok.

Kız öyle kendi halinde güzel denebilecek kız biraz cocuksu bi durus var ama benim alımlı çekici ve sirin olduğumu söylerler o kıza bakınca benim daha hoş olduğumu söyleyebilirim
Şu düşünceye bayılıyorum.
Yani kız sizden güzel olsa sıkıntı yoktu da siz daha hoş olunca vauv.

Öyle olsa Adriana Lima aldatılmazdı der, uzaklaşırım.

Bosanma surecindeymissiniz zaten. Sadece bunu mahkemede lehinize kullanabiliriz. Onun disinda yapcak bisey yok.

Mahkemede kullanın derim. Adam daha boşanmadan turlara başlamış meşallahhh.

Resmi olarak boşanmamışsınız aynen mahkemede kullan MissCherryBlossom MissCherryBlossom a katılıyorum +1

Yanlış hatırlamıyorsam artık bazı mahkemeler boşanma davası açıldıktan sorna evlilik birliğinin bozulduğu gerekçesiyle dava süresince olan ilişkileri aldatma olarak değerlendirmiyordu.

Haber vardı öyle, bulursam ekleyeyim.

Ben olsam sevinirdim mahkemede kullanacak malzeme çıktı diye. Ekran görüntülerini ve benzeri şeyleri hemen kaydedin. Ona hiç çaktırmayın. Ve doğru avukatınıza gidin.
Çocuğunu da silip atıyorsa kendi bilir. İleride görmek için köpek olursa oralı olmazsınız. Her köşe başında kadın/adam var ama evlat öyle değil. Çok geçmeden anlar.

Ya şunu yapmayın işte "kız kendi halinde güzel, çocuksu duruşu var ama ben alımlı, çekici, şirinim..." Eyvallah herkes bi kıyaslama yaşayabilir değer verdiği bir insanın hele sevdiyse kendisinden sonra tercih ettiği kişiyle ama bu yanlış burada konu sizin ya da karşı tarafın fiziksel özellikleri mi? Eşinizin sizi aldatma ihtimali varsa bunu konuşalım, konuşalım ki mahkemede kullanın, bir başkasının üzerinden ego tatmini şu konuda en son konuşacağınız şey olsun bence

Mahkemede kullanın derim. Adam daha boşanmadan turlara başlamış meşallahhh.

Resmi olarak boşanmamışsınız aynen mahkemede kullan MissCherryBlossom MissCherryBlossom a katılıyorum +1

Ben olsam sevinirdim mahkemede kullanacak malzeme çıktı diye. Ekran görüntülerini ve benzeri şeyleri hemen kaydedin. Ona hiç çaktırmayın. Ve doğru avukatınıza gidin.
Çocuğunu da silip atıyorsa kendi bilir. İleride görmek için köpek olursa oralı olmazsınız. Her köşe başında kadın/adam var ama evlat öyle değil. Çok geçmeden anlar.
Boşanmada 'sadakat' kalktı!
Yargıtay, "Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalmaz" dedi. Karara göre boşanma sırasında başkalarıyla ilişki yaşayan eşler artık tazminat ve nafaka ödemeyecek.

Yargıtay, eşlerin boşanma davası açtıktan sonra da "sadakat" başta olmak üzere evlilik birliğinin devamıyla ilgili yükümlülüklerinin devam ettiğine ilişkin önceki içtihatlarını değiştirdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin ilke kararlarında "dava tarihinden sonra gerçekleşen olayların kusur belirlemesinde dikkate alınamayacağı" belirtildi.

Milliyet gazetesinden Kemal Göktaş'ın haberine göre, böylece özellikle uzun yıllar süren boşanma davaları süresince tarafları bağlayan sadakat yükümlülüğü de ortadan kalktı. Yeni içtihada göre, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların başka kişilerle ilişki kurmaları nedeniyle tazminat, nafaka ve velayet konularında aleyhte karar verilmeyecek.

(devamı ve kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/bosanmada-sadakat-kalkti-1387380/ )

Yargıtay, "Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalmaz" dedi. Karara göre boşanma sırasında başkalarıyla ilişki yaşayan eşler artık tazminat ve nafaka ödemeyecek.

Yargıtay, eşlerin boşanma davası açtıktan sonra da "sadakat" başta olmak üzere evlilik birliğinin devamıyla ilgili yükümlülüklerinin devam ettiğine ilişkin önceki içtihatlarını değiştirdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin ilke kararlarında "dava tarihinden sonra gerçekleşen olayların kusur belirlemesinde dikkate alınamayacağı" belirtildi.

Milliyet gazetesinden Kemal Göktaş'ın haberine göre, böylece özellikle uzun yıllar süren boşanma davaları süresince tarafları bağlayan sadakat yükümlülüğü de ortadan kalktı. Yeni içtihada göre, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların başka kişilerle ilişki kurmaları nedeniyle tazminat, nafaka ve velayet konularında aleyhte karar verilmeyecek.

(devamı ve kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/bosanmada-sadakat-kalkti-1387380/ )
Öffff aman ya.. Neyse öğrendiğim iyi oldu ileride neyin ne olacağı belli olmaz lazım bu bilgiler. Teşekkür ederim.
Konu sahibi yine de tavrını bozmasın, bu işin peşinden koşmasın bence. Adam zaten gidiyorum dediğine göre gözü dışarıda. Oğlunu bırakmayı göze alıyorsa güle güle desin.

Öffff aman ya.. Neyse öğrendiğim iyi oldu ileride neyin ne olacağı belli olmaz lazım bu bilgiler. Teşekkür ederim.
Konu sahibi yine de tavrını bozmasın, bu işin peşinden koşmasın bence. Adam zaten gidiyorum dediğine göre gözü dışarıda. Oğlunu bırakmayı göze alıyorsa güle güle desin.
Eşinden boşanırken çocuğundan da boşanan ebeveyn zaten ikinci şansı, geri döndürmeye çalışılmayı hak etmiyordur bence.

Şu düşünceye bayılıyorum.
Yani kız sizden güzel olsa sıkıntı yoktu da siz daha hoş olunca vauv.

Öyle olsa Adriana Lima aldatılmazdı der, uzaklaşırım.

Kız daha güzelse evlat acısı gibi koyuyor da ondan:deli: diğer türlü ne salak adam beni bırakıp aldığı tipe bak cümlesini gönül rahatlığıyla kurabiliyosun:deli:

Ama burda evliyken de görüşüyo olma ihtimalinden şüphelenmiş konu sahibi ben mi yanlış anladım? Ne ara bu kadar samimi oldular demiş belki boşanma aşamasından önce de görüşüyorlardı bazı kuvvetli bulgular hakim kanaatini bu yönde etkilerse kullanabilir konu sahibi

Ama burda evliyken de görüşüyo olma ihtimalinden şüphelenmiş konu sahibi ben mi yanlış anladım? Ne ara bu kadar samimi oldular demiş belki boşanma aşamasından önce de görüşüyorlardı bazı kuvvetli bulgular hakim kanaatini bu yönde etkilerse kullanabilir konu sahibi
Evliyken arkadaşı olan biriyle, eşinden ayrıldıktan sonra ilişkiye başlayabilir insan. Hani bu durumda da evliyken ihanet olarak değerlendirilir mi, bilemem. Bence değerlendirilmez ama denemekten zarar gelmez tabii.

Zaten ayrilmissiniz onun da sizin de sevgilileriniz olacaktir. Resmen bosanmayi beklemesi daha etik olurdu kesinlikle ama su noktada da duruma mudahale edemezsiniz.

Kızlar biliyorum sadakat yükümlülüğü olmadığını tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama ben boşanmayı istemiyorum
esim oglumuzu görünce dayanamayan birisi en son gördüğünde hadi siz gidin artık eve deyip zorla gitmemizi izledi ve gözlerinin dolduğunu da gördüm biliyorum en son oglumuzu görmeye geldiğinde bana doğru dönerek konuşmak istedi bazı şeyleri yaptigimiz yanlışlar hakkında ama oglumuz durmadı malesef o esnada ve konusamadik tam ertesi gün konuşmak istediğimde annesi sağolsun bulsutugumuzdan haberi olmuş gene kafasını güzel doldurmuş jnceki günkü adam 180 derece dönmüştü artık bi kaçış bi uzaklaşmayi istiyor bunun için başka arayışları var anlıyorum bi kadin olarak anlıyorum hissediyorum ama hazmedemiyorum tabi bu esnada tamamen kaybetmek istemiyorum eşimi pes etmek istemiyorum anladigim kadariyla ve çocuğumuzdan uzak durmayi istemesinin sebebi de bence k şimdiden alistirsam iyi olacak çünkü dayanamiyorum " şeklinde olsa gerek

ve ben hala onu seviyorum oglumun babasi olduğu için bana karşı zamanında gösterdiği merhameti sevgisi için öyle güzel bi sevginin bu hale geldiği için inanmak istemiyorum ... Bizim sevgimiz ailesi bastada annesi yüzünden yıprandineden onlara karşı pes edip ellerine istediklerinde kozu vereyim ki esim şimdi dedikleride şu çocuğu bırak şimdi ilerde seni görmek isterse büyüyünce elbette gelir gelmezse o çocuktan bişey bekleme zaten gibi şeyler söylüyorlar

yıkmak kolay ama yapmak zor ben kolayı seçmek istemiyorum ben eşimi seviyorum çocuğum her cocuk gibi ailesiyle büyümeyi hakediyor ve bunun için uğraş vereceğim nice erkekler var eşlerini başka kadınlara tercih edip yillat sonra bile olsa tekrar pişman olup geri dönen önemli olan ona babalıganin eşliğinin kıymetini bildirmek farkettirmeden bu açıdan ben enler yapabilrim ben bunu nasıl ne gibi seylerle yapabilrim sizden bu açıdan fikir istiyorum kadardır bu evet olmazsa zaten olmayacak o yere elbette gelinecek ama bi yolu varsa onu neden arayip bulmayayim ki?

Evliyken arkadaşı olan biriyle, eşinden ayrıldıktan sonra ilişkiye başlayabilir insan. Hani bu durumda da evliyken ihanet olarak değerlendirilir mi, bilemem. Bence değerlendirilmez ama denemekten zarar gelmez tabii.
İşte bu açıdan demek istedim yani eğer içinde bi şüphe varsa kendinde bunu araştıracak güç buluyorsa araştırsın tabii yoksa dediğinize göre boşanmadan sonrası için zaten birşey yapamayacak

Back
X