Bütün erkekler böyle midir?

Yanlış hatırlamıyorsam artık bazı mahkemeler boşanma davası açıldıktan sorna evlilik birliğinin bozulduğu gerekçesiyle dava süresince olan ilişkileri aldatma olarak değerlendirmiyordu.

Haber vardı öyle, bulursam ekleyeyim.
Şöleymil o kısım,seren sernegilden duydum,ben yazcaktım sen yazdın,dava açılınca artık bekar sayılırmışın,yanı dava açıldıktan sonra olan şeyler mahkemde delil filan opmuyormuş

Şöleymil o kısım,seren sernegilden duydum,ben yazcaktım sen yazdın,dava açılınca artık bekar sayılırmışın,yanı dava açıldıktan sonra olan şeyler mahkemde delil filan opmuyormuş
Evet haberi bulup linkini koydum.

Kardeş sen eşin yeniden dönsün istiyosun anladım ama barışsanız o annesi yine burnunu sokmayacak mı yani sizin evliliğiniz hep o kadının iki dudağının arasında mı olacak? İsteyen insan fırsatını kendisi yaratır gitmeden evvel bir çağırın son kez görüşmek istediğinizi bunu medenice halletmek istediğinizi söyleyin hem çocuğunuzu Meryem ana olmadığınız için kendi başınıza doğurmadığınızı 20'lik bir ergen olmadığını bir baba olduğunu hatırlatarak son kez görüşmeyi deneyin :işsiz:

Tek birşey önercem,staklamak mı ne dıyorlarya,asla asla asla,sevgili ve eşten ayrılınca asla takıp etmeyın,sınırınızı bozmayın,tehlikeli be yadak sular bunlar,silin geçin,ruh sağlıpınız içim bakmayın,kafayı mesgul edip saplantı halıne getiriim sorularla boğuşmayın,hayat kısa,arkadaşım bana yar opmayan adam isterse dğnyanın en güzeline yar olsun,banane,kkadın çirkin bile olsa adam beğenmiş sonuç,yapma kendıne bunu güzel kadın,

Kızlar biliyorum sadakat yükümlülüğü olmadığını tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama ben boşanmayı istemiyorum
esim oglumuzu görünce dayanamayan birisi en son gördüğünde hadi siz gidin artık eve deyip zorla gitmemizi izledi ve gözlerinin dolduğunu da gördüm biliyorum en son oglumuzu görmeye geldiğinde bana doğru dönerek konuşmak istedi bazı şeyleri yaptigimiz yanlışlar hakkında ama oglumuz durmadı malesef o esnada ve konusamadik tam ertesi gün konuşmak istediğimde annesi sağolsun bulsutugumuzdan haberi olmuş gene kafasını güzel doldurmuş jnceki günkü adam 180 derece dönmüştü artık bi kaçış bi uzaklaşmayi istiyor bunun için başka arayışları var anlıyorum bi kadin olarak anlıyorum hissediyorum ama hazmedemiyorum tabi bu esnada tamamen kaybetmek istemiyorum eşimi pes etmek istemiyorum anladigim kadariyla ve çocuğumuzdan uzak durmayi istemesinin sebebi de bence k şimdiden alistirsam iyi olacak çünkü dayanamiyorum " şeklinde olsa gerek

ve ben hala onu seviyorum oglumun babasi olduğu için bana karşı zamanında gösterdiği merhameti sevgisi için öyle güzel bi sevginin bu hale geldiği için inanmak istemiyorum ... Bizim sevgimiz ailesi bastada annesi yüzünden yıprandineden onlara karşı pes edip ellerine istediklerinde kozu vereyim ki esim şimdi dedikleride şu çocuğu bırak şimdi ilerde seni görmek isterse büyüyünce elbette gelir gelmezse o çocuktan bişey bekleme zaten gibi şeyler söylüyorlar

yıkmak kolay ama yapmak zor ben kolayı seçmek istemiyorum ben eşimi seviyorum çocuğum her cocuk gibi ailesiyle büyümeyi hakediyor ve bunun için uğraş vereceğim nice erkekler var eşlerini başka kadınlara tercih edip yillat sonra bile olsa tekrar pişman olup geri dönen önemli olan ona babalıganin eşliğinin kıymetini bildirmek farkettirmeden bu açıdan ben enler yapabilrim ben bunu nasıl ne gibi seylerle yapabilrim sizden bu açıdan fikir istiyorum kadardır bu evet olmazsa zaten olmayacak o yere elbette gelinecek ama bi yolu varsa onu neden arayip bulmayayim ki?
Eşinizin boşanma gerekçesi ne?

Yani ben açıkçası boşanma davası açıldıktan sonra tek taraflı çok fazla uğraşmayı doğru bulmuyorum. İş artık evleri ayırma raddesine gelmişse bir şeyler bitmiştir zaten. Son kez konuşulıp, problemler aşılamıyorsa bırakılmalı bence.

Boşanmada 'sadakat' kalktı!
Yargıtay, "Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalmaz" dedi. Karara göre boşanma sırasında başkalarıyla ilişki yaşayan eşler artık tazminat ve nafaka ödemeyecek.

Yargıtay, eşlerin boşanma davası açtıktan sonra da "sadakat" başta olmak üzere evlilik birliğinin devamıyla ilgili yükümlülüklerinin devam ettiğine ilişkin önceki içtihatlarını değiştirdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin ilke kararlarında "dava tarihinden sonra gerçekleşen olayların kusur belirlemesinde dikkate alınamayacağı" belirtildi.

Milliyet gazetesinden Kemal Göktaş'ın haberine göre, böylece özellikle uzun yıllar süren boşanma davaları süresince tarafları bağlayan sadakat yükümlülüğü de ortadan kalktı. Yeni içtihada göre, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların başka kişilerle ilişki kurmaları nedeniyle tazminat, nafaka ve velayet konularında aleyhte karar verilmeyecek.

(devamı ve kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/bosanmada-sadakat-kalkti-1387380/ )

Gerçek mi bu ya? Ben bunu tam tersi diye biliyodum. Öyleyse iyi yani sevinirim :KK14::KK45:

Kız daha güzelse evlat acısı gibi koyuyor da ondan:deli: diğer türlü ne salak adam beni bırakıp aldığı tipe bak cümlesini gönül rahatlığıyla kurabiliyosun:deli:
Kız öğrendiğimiz iyi oldu. Yarın bi gün evlenirsem sonra da aile birliğimiz bozulursa boşanma dilekçesi verdikten sonra Özgür'üm demek ki:halay::halay::eğlence::eğlence:

Kardeş sen eşin yeniden dönsün istiyosun anladım ama barışsanız o annesi yine burnunu sokmayacak mı yani sizin evliliğiniz hep o kadının iki dudağının arasında mı olacak? İsteyen insan fırsatını kendisi yaratır gitmeden evvel bir çağırın son kez görüşmek istediğinizi bunu medenice halletmek istediğinizi söyleyin hem çocuğunuzu Meryem ana olmadığınız için kendi başınıza doğurmadığınızı 20'lik bir ergen olmadığını bir baba olduğunu hatırlatarak son kez görüşmeyi deneyin :işsiz:

Evet annesi hep var olacak ama en azından sirf onlar istiyor diye bitirmeyecegim ve benim evladim babasına 6 aylık olmasına rağmen aşırı düşkün
Son kez konuşma slide oldu zaten bu konuşmamızda bir daha asla bir araya gelmemiz için uğraşma oluru yok diyo bundan önceki görüşmemizde annemi ikna edersen olur diyen adam sen böyle dedin ben ailenle mi evliyim senle mi bu çocuğun vebali kime dediğimdeyse sessiz kalıyor

Çocuğu kacarcasina biraktiginda oglum ağlıyordu eve getiren kadar aglamaktan sesi gitti gitmeden susturalim demiştim ama dedigim gibi kaçar gibi gitti oğlumut hareketlerini görünce daha çok bağlı kalıcam diye bizim duygusal baba(!)
oğlan öyle ağlar halde gelince bende eve gelince aradım actim ağzımı yudum gözümü dediklerimdn sonra beni gömmus yani birazda bende suç var çünkü epey şey söyledim ve bi daha sana çocuk falan yok dedim bu akillimda göstermem diye düşünüyor şimdi bide yaptığından dolayı kendini suçlayipn iyice korkup uzaklaştırmaya çalışıyor kendini hem benden hem oglumdan
Ama bende pes etmek istemiyorum çocuk konusunda sorumluluk almasini soyledigimde ver çocuğu bakamayacaksan ben bakarim diye tehdit ediyor yani anlayacağınız çocuk gibi ama yola gelmeyecek de degil bu adami eğitmen için ne yapmam gerekiyor ve ben bunu göze alıyorum

Evlendik de boşanmamız kaldı panpaaas:deli:
Alternatifleri bilmek lazım bakarsın öyle bir Zaman gelir ki 'ne yapacağım ' diye beynimi yormayayım. :confused::confused: Ben mi düşüncem panpa bana ne :KK75::KK75: biraz da karşı taraf düşünsün 'ya başka bir erkek varsa hayatında :eek:' diye :deli:

Eşinizin boşanma gerekçesi ne?

Yani ben açıkçası boşanma davası açıldıktan sonra tek taraflı çok fazla uğraşmayı doğru bulmuyorum. İş artık evleri ayırma raddesine gelmişse bir şeyler bitmiştir zaten. Son kez konuşulıp, problemler aşılamıyorsa bırakılmalı bence.

ozetle ailesine uyum saglamadigim ve doğum sonrası yasadigimiz gerginlik bosanma gerekçesi olarak , evimide biz değil kaynanam parçaladı istediğine göre eşyaları seçip evime şimdi yerleşim oturdu eşim baş edemedi o konuda onuda biliyorum
bırakmak istedim çok teşebbüste ettim ama oglumun yuzune bakınca kiyamiyorum babaya şimdiden düşkün ve şimdiden pskolojisi bozuldu aile yokluğunu hissediyor saçlarını yoluyor sürekli

Alternatifleri bilmek lazım bakarsın öyle bir Zaman gelir ki 'ne yapacağım ' diye beynimi yormayayım. :confused::confused: Ben mi düşüncem panpa bana ne :KK75::KK75: biraz da karşı taraf düşünsün 'ya başka bir erkek varsa hayatında :eek:' diye :deli:
haha :D valla başka erkek olmasini hissetirmek istiyroum zaten ağzımı ara sıra yokluyo evlenecek olursan oğlumu bana ver diyo uyanık kendince

haha :KK70: valla başka erkek olmasini hissetirmek istiyroum zaten ağzımı ara sıra yokluyo evlenecek olursan oğlumu bana ver diyo uyanık kendince
Valla erkeklere kaybetme korkusu yaşatılmadığı için oluyor böyle şeyler. Ama Zaman'ı geçmiş sanırım.

Valla erkeklere kaybetme korkusu yaşatılmadığı için oluyor böyle şeyler. Ama Zaman'ı geçmiş sanırım.

Su an ona mecbur olduğumu sanıyor halbuki oglum icin ona mecbur kaliyorum biraz zamana ihtiyaç var ne kadar güçlü olduğumu hissetirince o hissine yaşaması için elimden geldiğince ugrasacagim ama önce şu korkaligini aşmali

ozetle ailesine uyum saglamadigim ve doğum sonrası yasadigimiz gerginlik bosanma gerekçesi olarak , evimide biz değil kaynanam parçaladı istediğine göre eşyaları seçip evime şimdi yerleşim oturdu eşim baş edemedi o konuda onuda biliyorum
bırakmak istedim çok teşebbüste ettim ama oglumun yuzune bakınca kiyamiyorum babaya şimdiden düşkün ve şimdiden pskolojisi bozuldu aile yokluğunu hissediyor saçlarını yoluyor sürekli
Aile işin içine girince, eşiniz annesini dizginlemedikçe veya hayatından çıkarmadıkça barışsanız bile aynı problemler tekrarlayacaktır.
Yine aynı boşanma sürecine girerseniz oğlunuz daha çok yıpranır.

Eğer boşanma sebeplerinizi çözemiyorsanız, aynı döngü kendini tekrarlar. Eşinizle açıkça son kez konuşup öyle karar almanızı öneririm.

Eger bosanma davasi acilmissa canim dava acildiktan sonraki olaylar sadakatsizlik sayilmiyormus.. yeni kanun duzenlemeleri bu sekilde ve sacma oldugunu dusunuyorum... Ama dava eacilmamissa bu goruntuleri delil olarak kullanabilirsin.. ayrica yinede sun bu delilleri.. delil delildir cunku..

Evet annesi hep var olacak ama en azından sirf onlar istiyor diye bitirmeyecegim ve benim evladim babasına 6 aylık olmasına rağmen aşırı düşkün
Son kez konuşma slide oldu zaten bu konuşmamızda bir daha asla bir araya gelmemiz için uğraşma oluru yok diyo bundan önceki görüşmemizde annemi ikna edersen olur diyen adam sen böyle dedin ben ailenle mi evliyim senle mi bu çocuğun vebali kime dediğimdeyse sessiz kalıyor

Çocuğu kacarcasina biraktiginda oglum ağlıyordu eve getiren kadar aglamaktan sesi gitti gitmeden susturalim demiştim ama dedigim gibi kaçar gibi gitti oğlumut hareketlerini görünce daha çok bağlı kalıcam diye bizim duygusal baba(!)
oğlan öyle ağlar halde gelince bende eve gelince aradım actim ağzımı yudum gözümü dediklerimdn sonra beni gömmus yani birazda bende suç var çünkü epey şey söyledim ve bi daha sana çocuk falan yok dedim bu akillimda göstermem diye düşünüyor şimdi bide yaptığından dolayı kendini suçlayipn iyice korkup uzaklaştırmaya çalışıyor kendini hem benden hem oglumdan
Ama bende pes etmek istemiyorum çocuk konusunda sorumluluk almasini soyledigimde ver çocuğu bakamayacaksan ben bakarim diye tehdit ediyor yani anlayacağınız çocuk gibi ama yola gelmeyecek de degil bu adami eğitmen için ne yapmam gerekiyor ve ben bunu göze alıyorum

Valla sanki hırsından eşinle barışmak istiyormuşsun gibi geldi bana hani kaynana-gelin sonra diğer kadın-ex eş savaşı gibi herkese bir şeyleri ispat etmek adına boşanmak istemiyormuşsunuz gibi geldi bana. İyi düşünün illa barışıcam dediğiniz adam gerçekten "adam" mı mesela? Öyle bırakılır mı el kadar bebek ? Sorumluluktan bir haber bu adam. Sakın düşünmeyin benim hayatım bitiyo bi daha evlenemem ben boşanamam diye ben şu anda sizi sağlıklı görmüyorum şöyle temiz kafayla duygularınızı kenara bırakıp mantıklı bi düşünün kendiniz için ve evladınız için. Hırs uğruna güzelim hayatlar harcanmasın

Aile işin içine girince, eşiniz annesini dizginlemedikçe veya hayatından çıkarmadıkça barışsanız bile aynı problemler tekrarlayacaktır.
Yine aynı boşanma sürecine girerseniz oğlunuz daha çok yıpranır.

Eğer boşanma sebeplerinizi çözemiyorsanız, aynı döngü kendini tekrarlar. Eşinizle açıkça son kez konuşup öyle karar almanızı öneririm.

Su an daha yeni bir aile terapistine gidiyorum oglumun vesilesiyle belki bu buyumemış çocuk eşimde gelir olmadi bu iş benim açımdanda oğlum açısındanda en rahat nasıl olur onun peşindeyim dediğim gibi vazgeçmek istemiyorum kaynanam paranoyak o zamana kadar öteki oglunu evlendirme bizi unutur bu sferde o gelinle ugrasacak adım gibi eminim zamanında kndisi bazı şeyleri yaşamamıs her yeni evlenen çiftlere takıntısı var bende şu olmadı bu olmadı siz sanslisiniz diye aynı evde olmamız bizi yaktı zaten

Back
X