Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller yaptığınız dualarınız kabul olsun kalbinizden geçen istekleriniz gerçekleşsin öpüyorum hepinizi.

ben sana küsüm bi kerem karnımızı gerim gerim gerdirdik bi geçmiş olsun jelesec demedin

sanada hayırlı kandiller amin amin inşallah canım

Herkese hayırlı KANDİLLER

hayırlara vesile olsun inşallah bu mübarek gün içinde kötülük,sinsilik,taşıyan insanlara güzellik ve iyi huy versin ALLAHIM .

ben sana küsüm bi kerem karnımızı gerim gerim gerdirdik bi geçmiş olsun jelesec demedin

sanada hayırlı kandiller amin amin inşallah canım
Aaaaaaa jelesecim bitenem haberim olsa demezmiyim hiç geçmiş olsun ne bileyim her zamanki sohbetiniz hani atışmalar felan yapıyosunuz ya kendi aranızda bende dikkat etmedim gerçekten gözümden kaçtı heralde.Özür dilerim cnm benim ben seni çok seviyorum bilmezmisin hadi öpeyimde barışalımHayırdır cnm noldu iyimisin şimdi Allah şifa versin cnm.

bende seni sevdiğim için şaşırdım zaten dedim bu kız beni severdi ne oldu acep :26: sağol canım geçti gitti şükür 1.ay oldu karnımı gerdirdim son dakika çizim yapılırken mememin üstüne minik silikon koyalım dedi doktorum tamam dedim 60.yaşına geldiğimde de ağzıma değen memelerim olsun diye

öpüştük barıştık canım

Allah iyiliğini versin oh iyi ya bende önemli bi rahatsızlık geçirdin zannettim.Hayırlı olsun deyim memeler nasıl şimdi hergeçen gün dahada gençleşiyosun be bacım sen yaşa vallahi hayatının tadını çıkar.Bundan sonra gözümden kaçmaz inşallah arada bi gözümde burada olur.Bende sporla kafayı yiye yiye konuların çoğunu takip edemiyorum.Totomdan terler akıyo bu yağları yok edemedim hala senin doktor banada bi el atsa bacım bi söylesene benide adam edermi bende 60.yaşıma geldiğimde taş gibi olayım.

Güzel topiğimizin güzel insanları ben de hepinizin kandilini kutluyor,dualarınızın kabul olmasını diliyorum.

slm kızlar ben yaklasık 11 kilo verdim kilo aldıgım dönemde göğüslermden gayet memnundm ama verince de küçüldüler ara sıra kendime dert ettm bu durumu bi ara unuttm smdi malum yaz geldi bikiniler felan canım sıkıldı yine estetik de ne bilim bıçak altına yatma fikri bana pek de cazip gelmiyo :26: ama büyütmenin sanırm baska yolu yok doğal yollarla büyütmek gecici gibi geliyo estetik olan kızlar siz bu estetiğe nasl karar verdiniz ne oldu da tamm estetik yaptıcam dediniz sanırım bu süreçte en kötü sey kararsızlık

lolitacığım, biz küçülten grubuz canım. o yüzden büyütmeyle ilgili sana çok yardımımız olmaz ama estetiğe nasıl karar verdiniz sorusuna ben şöyle diyebilirim. Genç kızlık dönemimde bile aklıma bu fikir vardı benim. 16-17 yaşlarımda hatta daha küçük yaşlarda bile, dar body giydiğimde herkes bana bakıyor gibi gelirdi. giyemezdim bikini mayo alışverişi tam bir kabus olurdu. kabin içinden çıkamam, "nasıl bu model oldumu" diye soran mağaza görevlisini gırtlaklasayım gelirdi. denediklerim ya olmazdı, ya da göğüslerin ortaya "biz burdayız" dercesine çıktığı bayağı bi görüntü olurdu. bunları ben her gün dışarı çıkmak için giyinirken, her alışverişte, her tatilde yaşıyor, ve sürekli "birgün bunları kesinlikle küçülttüreceğim" diyordum. işte belki de bu yüzden, annemler eşim kimse ameliyatıma karşı çıkmadı, "istiyordun zaten, yaptır" dediler..senin de hakkında hayırlısı olsun..eminim bedenin ve psikolojin için en doğru tercihi yapacaksın..

piişşşşttt nldglp

günaydınnnn naber bebemm, bugün dötünü nerelerde gezdircen bi de bakiim aplana

Versin versin Allahım hepimize iyilik güzellik versin lonum kafadan bi rahatsızlık durumu var estetik estetik bu kadar fazla estetik normal insan işi değil kız sen manken gibi olmuşsundur 1.senedir manyak spora sardın sen sen takıntı haline getirmişsindir yağ mağ kalmamıştır senin oranda buranda gel bi yakından elleyeyim anlarım(çok terbiyesizim çok) benim doktor el atar ona göre ne var para gelsin herkesi eller taaaaş gibisin sen gördüm resimlerini bi şeycik yok sende

Günaydın sevgili saz ekibi

güzel bi gün diliyorum herkese

ben acım ya midem kazınıyor akşam tek tavuk şiş ve cacık yedim 7.sularında benimkiler neler neler yediler salçalı makarna,tavuk şiş,patates kızartması biber kızartması arkasından dondurma ben yalandım durdum

Laf Bilir Gideceği Yeri.Güdümlüdür Bazı Laflar .Hedefini Bulur Üstüne Yapışır ...

Anlayana Gocunana Selam Olsun ....:))))

...............

Bizi Bilen Bilir,Bilmeyende Kendisi Gibi Bilir!!! Hz Mevlana

Son düzenleme:
Dışarıdan nasıl göründüğümün bi önemi yok...İçerden görebilenler yetiyor bana ...! Beni dışardan yargılayanlara sözüm yok...ZATEN DIŞARDA KALMALARI YETER ONLARA...!

Yok be bacım ne mankeni benim butlar hala duruyo yerinde yağ yakacağıma habire futbolcu kası yaptım heralde kalın bacaklar bi inceltemedim.Bende de estetik merakı varda mangır yok bi elime geçse zaten soluğu doktorda alırım.Afeti devran olmak şöyle bi esip gürlemek istiyorum valla eteklerim uçuşsun bi sağa bi sola kıvırayım brezilya kalçamı oooofff(bak benide terbiyesiz yaptın sapıklaştımmı ne şaka şaka)

kız bırak bacakların kusur kalsın taş gibi hatunsun bende bende estetikle bozdum kafayı narkoz manyağı oldum yiye yiye gözümün önünü ne geldi de yazdıkların kalça sallama falan bi tuhaf oldum

Nurgul selam bende sana diğer tarafta yazdım sen ne ameliyatı olacaktın unuttum ben ya sigara içme eğer karın germe ise bilgine bende içtim ama heyecandan 1.bilemedin 2.geçmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…