Hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller yaptığınız dualarınız kabul olsun kalbinizden geçen istekleriniz gerçekleşsin öpüyorum hepinizi.
Aaaaaaa jelesecim bitenem haberim olsa demezmiyim hiç geçmiş olsun ne bileyim her zamanki sohbetiniz hani atışmalar felan yapıyosunuz ya kendi aranızda bende dikkat etmedim gerçekten gözümden kaçtı heralde.Özür dilerim cnm benim ben seni çok seviyorumben sana küsüm bi keremkarnımızı gerim gerim gerdirdik bi geçmiş olsun jelesec demedin
sanada hayırlı kandiller amin amin inşallah canım
Aaaaaaa jelesecim bitenem haberim olsa demezmiyim hiç geçmiş olsun ne bileyim her zamanki sohbetiniz hani atışmalar felan yapıyosunuz ya kendi aranızda bende dikkat etmedim gerçekten gözümden kaçtı heralde.Özür dilerim cnm benim ben seni çok seviyorumbilmezmisin hadi öpeyimde barışalım Hayırdır cnm noldu iyimisin şimdi Allah şifa versin cnm.
bende seni sevdiğim için şaşırdım zaten dedim bu kız beni severdi ne oldu acep :26: sağol canım geçti gitti şükür 1.ay oldu karnımı gerdirdim son dakika çizim yapılırken mememin üstüne minik silikon koyalım dedi doktorum tamam dedim 60.yaşına geldiğimde de ağzıma değen memelerim olsun diye
öpüştük barıştık canım
slm kızlar ben yaklasık 11 kilo verdim kilo aldıgım dönemde göğüslermden gayet memnundm ama verince de küçüldüler ara sıra kendime dert ettm bu durumu bi ara unuttm smdi malum yaz geldi bikiniler felan canım sıkıldı yine estetik de ne bilim bıçak altına yatma fikri bana pek de cazip gelmiyo :26: ama büyütmenin sanırm baska yolu yok doğal yollarla büyütmek gecici gibi geliyo estetik olan kızlar siz bu estetiğe nasl karar verdiniz ne oldu da tamm estetik yaptıcam dediniz sanırım bu süreçte en kötü sey kararsızlık
Allah iyiliğini versin oh iyi ya bende önemli bi rahatsızlık geçirdin zannettim.Hayırlı olsun deyim memeler nasıl şimdi hergeçen gün dahada gençleşiyosun be bacım sen yaşa vallahi hayatının tadını çıkar.Bundan sonra gözümden kaçmaz inşallah arada bi gözümde burada olur.Bende sporla kafayı yiye yiye konuların çoğunu takip edemiyorum.Totomdan terler akıyo bu yağları yok edemedim hala senin doktor banada bi el atsa bacım bi söylesene benide adam edermi bende 60.yaşıma geldiğimde taş gibi olayım.
Yok be bacım ne mankeni benim butlar hala duruyo yerinde yağ yakacağıma habire futbolcu kası yaptım heralde kalın bacaklar bi inceltemedim.Bende de estetik merakı varda mangır yok bi elime geçse zaten soluğu doktorda alırım.Afeti devranVersin versin Allahım hepimize iyilik güzellik versin lonumkafadan bi rahatsızlık durumu var estetik estetik bu kadar fazla estetik normal insan işi değil kız sen manken gibi olmuşsundur 1.senedir manyak spora sardın sen sen takıntı haline getirmişsindir yağ mağ kalmamıştır senin oranda buranda gel bi yakından elleyeyim anlarım (çok terbiyesizim çok) benim doktor el atar ona göre ne var para gelsin herkesi eller taaaaş gibisin sen gördüm resimlerini bi şeycik yok sende
Yok be bacım ne mankeni benim butlar hala duruyo yerinde yağ yakacağıma habire futbolcu kası yaptım heralde kalın bacaklar bi inceltemedim.Bende de estetik merakı varda mangır yok bi elime geçse zaten soluğu doktorda alırım.Afeti devranolmak şöyle bi esip gürlemek istiyorum valla eteklerim uçuşsun bi sağa bi sola kıvırayım brezilya kalçamı oooofff(bak benide terbiyesiz yaptın sapıklaştımmı ne şaka şaka)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?