• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kendimi aştım sayenizde.Bir kaç topıkte yazabiliyorum ve özelede zaman ayırıyorum..:1::1:

Dedikoduları aklımda tutabiliyorum. oleysss beaaa.

Ezik günlerin inadınaaaa:1::1:yaşasın JELESECCCC

:1: :1: :1: alıntıyı benden yapıp yaşasın jelesec ne demek yaahuuu :27: biz ölelimmi yani heccc :19:

Kendimi aştım sayenizde.Bir kaç topıkte yazabiliyorum ve özelede zaman ayırıyorum..:1::1:

Dedikoduları aklımda tutabiliyorum. oleysss beaaa.

Ezik günlerin inadınaaaa:1::1:yaşasın JELESECCCC

Senin içinde varmış bu yetenek çıkartılmayı bekliyormuş :23:

bir kaç topikte gezip hemde özele vakit ayırmak amanda maşallah :nazar: ben bile hepsini bir arada yapamıyorum :1:

Her sektörde böyledir ilk günler, aylar ezik çömezlik günleridir ...

K.k.da da aynısını yaşadık artık profesyeneliz :29:

:1: :1: :1: alıntıyı benden yapıp yaşasın jelesec ne demek yaahuuu :27: biz ölelimmi yani heccc :19:

Uleeeeen ne kıskanıyon :22: zaten çok var kıskanan bir de sen eklen tam olsun :24::24:

Ölme severim seni dazlak biraz dengesiz:30: ama iyi insansın :16: (espiri yapıyorum alınma :51:)

Uleeeeen ne kıskanıyon :22: zaten çok var kıskanan bir de sen eklen tam olsun :24::24:

Ölme severim seni dazlak biraz dengesiz:30: ama iyi insansın :16: (espiri yapıyorum alınma :51:)

çok kıskandım çokkk :43: :43: kıskanan var ama benim kadan kıskanamazlar dermişim :37:

ne dazlağı lol baya uzadı saçlarım ohh misss tertemiz gür ve parlak :21: :21: :21:

iyiyim dimi ben iyiyim iyiyim :51:

çok kıskandım çokkk :43: :43: kıskanan var ama benim kadan kıskanamazlar dermişim :37:

ne dazlağı lol baya uzadı saçlarım ohh misss tertemiz gür ve parlak :21: :21: :21:

iyiyim dimi ben iyiyim iyiyim :51:

Anama bir okutayım kendimi kem gözlere karşı :25:

hadi ya uzadı demek ki nasıl gürleşti mi saclar :1:

iyisin iyi ama şu en başta yerip sonra göklere çıkarmasaydın daha iyi olacaktın :1::1:anladın sen onu :9::9:

Anama bir okutayım kendimi kem gözlere karşı :25:

hadi ya uzadı demek ki nasıl gürleşti mi saclar :1:

iyisin iyi ama şu en başta yerip sonra göklere çıkarmasaydın daha iyi olacaktın :1::1:anladın sen onu :9::9:

:1: :1: :1: anana söyle banada okusun :ssz:

gür ve sağlıklı kihkikih :27: her gun bir ton yağ sürersen hani istemesede uzuyo garipler :27:

ben öyleyim önce dover sonra severim huyum kurusun :25: :25: :25:

hALA acemilik işte.sizin hızınıza yetişeceğim diye alıntı beğeni karıştı:)

YAŞASIN MİRİN VE SIRMA SAÇLARI. ve espiri yeteneği ve keskin zekası.YETERMİ.

Ayrıca çok iyisin kesin iyisin hüber iyisin dibisin hatta.

alıntı hatamı telafı ettim umarım:1:

selam millet, çok yoğun iş, bi fırsat bulup merhaba diyeyim dedim :)

Bu arada Jelesec, sana bi sorum var? Bil bakalım bizim evde kim var:1::64::62:

kim ulen mürve mi?

haa mürve mürve :60::60::60: mürve çat orda, çat burda.Süperman mürve:27:

$Superman-superman-2770522-1024-768.webp

Back
X