- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz o gun saclarimi yaptirirken aslinda anladim o arkadasi
berattiii sen ne güzelsiiiinnndur atım sana resmini beronun![]()
Kaldık güzellerin arasında de haydi çişim geldiberattiii sen ne güzelsiiiinnnvolvolar sana gurba a a a a a neeeyyy
![]()
Sende guzelsin bence tahminimberattiii sen ne güzelsiiiinnnvolvolar sana gurba a a a a a neeeyyy
![]()
Senin ağzına gurban iyiki varsın fistuğumfitne fesat jelocandemez dünya güzeli zuzucan
![]()
fitne fesat jelocandemez dünya güzeli zuzucan
![]()
Senin ağzına gurban iyiki varsın fistuğum
beratti zuzu ikisi de harika saçları![]()
Ayol batırdı yine beni yerin dibine gidip biraz trileçe yiyeyim bari :)) strese soktu beni hatunla sen ne cabuk bu dımbılcı dan yana oldun![]()
ercü ona torpil geçmiş bak diyim aynı parayı verdik senle ben ondan 7 litre çekmiş bak biz hala şişkoyuz sevme o zuzuyu![]()
Sende guzelsin bence tahminim![]()
sivridil ,haset ...bak açtırmadı ikili watsapp bize...kendini de kattı dedikoduları kaçırmasın diyeSenin ağzına gurban iyiki varsın fistuğum
Hahaaa sağol açıklaman için Yürekli hatun :))hadi çöplüğüne kız yürü karın germeye geyikte işin yok çıkardım seni arkadaşlıktan bak gizli saklı değil söyledim çıkarmadan
![]()
Ayol batırdı yine beni yerin dibine gidip biraz trileçe yiyeyim bari :)) strese soktu beni hatun
Sende guzelsin bence tahminim[/QUOTE
bende seni ruyamda Gordum gecenberatti zuzu ikisi de harika saçları![]()
cok hos hatunsun
![]()