- 27 Haziran 2007
- 3.061
- 5.224
- 773
Iyi bisey demistim ayol , jeliconama asla kotu bisey de mem Benjelocan panikteiyi mi dediydin,lafmı geçirdiydin.ne dediydin beratti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bisey demistim ayol , jeliconama asla kotu bisey de mem Benjelocan panikteiyi mi dediydin,lafmı geçirdiydin.ne dediydin beratti
![]()
aman aman nazar değmesiin,bizi çekemeyen çok vaaaarrrr tey tey teeeyyyyy
Iyi bisey demistim ayol , jeliconama asla kotu bisey de mem Ben![]()
Neden kotu aldinizIyi bisey demistim ayol , jeliconama asla kotu bisey de mem Ben![]()
Ay pek bi gulesim geldi bu bakiim dedim bizim kızlar ne kaynatiyo bana da pay çıkar mi![]()
gittim hatta yettim bile...kaybolan emziği arıyoruz dörtdönek yerlerdeberattı sinsi fesat değil eskiden tanıyorum hemmm aramızı bozaman tüylü sen git zuzuna
iyi geceler sporcu bayannn![]()
gittim hatta yettim bile...kaybolan emziği arıyoruz dörtdönek yerlerde![]()
ben olmasam needen sen??? bak burayı oynatan,reytingleri yükselten tüylü olman ne olurdu halin de banagel gel gülmek bedava burada bak laf sokabilin dalga geçebilin![]()
Ay cok sukur Gordum Canimfesatlar bunlar senle beni çekemiyorlar![]()
ben olmasam needen sen??? bak burayı oynatan,reytingleri yükselten tüylü olman ne olurdu halin de bana![]()
Hahahabende profile böyle foto koyum bende reyt,ngleri zıpatırım be yaaa ben pazen donumla yıllardır k.k nın asıyım naberrr![]()
Ndlglp Yi cikartalim
Hhaaahhaaajelo alemsin