bütün evliler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wigi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
208
16
33
İstanbul
Kizlar ocaginiza düştüm evliler ve tabi evli olmayanlarda fikir verin nolur benim bir erkek arkadasm var ilgisiz gelir bana çoğu zaman var yok gibi de .yasimiz 30 ayni sehirdeyz calisiyorz ben evliliği dusunuyorm lafta o da düşünüyor . gelgelelim maddi durumum iyi değil şuan seneye nisan yaparz falan diyor.ailesi çok daginik babasıyla küsler ayni zamanda pek inanci yok dini yönden. İkinci olarak beni bi akrabam biriyle tanistrdi ailesi tam benim ailem gibi mesleği iyi ama bu da aileye çok düşkün .bu beni korkutmuştur.tipini de pek begenmedim ama görüştüm bi sure isinir miyim DİE sevgili olmadim ama isinamadim arama dedim aradi bi daha arama dedim tam dedi.simdi elimden gitti zaten bu ilk anlattigim çocuktan hayir gelmez DİE mesaj attim ikinciye artik olmaz içimdeki istek gitti dedi bu arada evlenmeye çok yatkindi ve ailesine söylemişti.simdi ben sizce bu ikinciyi kazanmaya calisayimmi evlilikte mantik mi önemli ? Bu çocuk çok düşünceli ogretmnler gününde bile çiçek yolladi.sevgilim DİE tabur ettiğim ve birakamadigim sahis daha çöp almadi .bi bakiyorum çok ilgili bi bakiyorum fossa.oburude beni artik istemedi ya kacirdim psikolojisine girdim .karusik oldu yardim edin

Oncelıkle yaptıgınız cok cocukca hayatınızda bırı varken oburunu tanıyosunuz falan madem sevgılınzdrn ayrılın efendım...Sonra kımı ıstıyosanız onla tanısırsınız bı dusunun bakalım erkek arkadasınız sıze aynısını yapsa hosunuza gıdermı?Bence yalnıs yoldasınız bu sekılde dogruyu bulmanız zor...

Her zaman diyorum yine diyeceğim. Eğer gerçekten seviyor olsaydınız ikinci bir ihtimali dusunemezdiniz bile. O yüzden ikisini de bırakın.

Evet evlilikte mantık önemli ama sadece mantık olmaz. Mantık ve sevgi birlikte olmalı biri olmasa o evlilik sorunlu oluyor

biriyle goruşurken başkası ıle mi goruştunuz

Ay sana koca mi yok Allah askina:))))) ikisi ile de ugrasma bosver hele birinciyle hic ugrasma ikincide sen benim pesimden kostun diye trip atar bence hiiic canini sikma ikisine de yol ver gitsin sunu da soyliyim görgü ince düsünce ilgi bence cok onemli hem yasin da gecmis filan diye de dusunme sonucta ikisi de bulunmaz hint kumasi degiller

yaptığımın doğru olduğunu iddia etmiyorum ama malesef böyle bir durumla karşı karşıya kaldım( şu an kendimi çok kötü hissediyorum ama doğru olan kişiyi kaçırdım sanırım

Senin derdin sadece evlenmek sevmek sevilmek degil elimde biri olsun evlenecek okadar 1.sevgilin varken gidip evlenme niyetiyle biriyle gorusuyosun baktin olmadi sevgiline sariyorsun ne kadar düşük haraketlerin var umarim ayni kendin gibi birini bulur hemen evlenirsin

evet çok haklıısnız ama tanıştırıldığım kişi görülü ve ilgiliydi çok ,ben durumumdan vicdanen çok rahatsızlık duyup yanlış karar verdim

O sevgili olup seneye evlenme planı yaptığınız şahsı bırakında gerisi gelir zaten

Mantik herşeyden önemli bu yüzden ikisinden de uzak dur derim. Ama ailesine duskun olandan daha da şiddetle uzak dur evliliği %100 mahfeden ve karisina çektiren erkek tipidir. Diğerinin inancsiz olmasinin bir önemi yok her koyun kendi bacagindan asilir bu durum Allah ile onun arasında ancak onunda ciddiyetten uzak tavirlari olumsuz yönü. Bu yüzden kendini, askini ve mantigini hem ailesinden çok size düşkün olacak hem de evlenmeyi isteyen bir adama saklayin.

o kişi o zamanalr sevgilim bile değildi o kişiyle tanıştığımda

haklısınız tabi bende bir an önce hayatım düzene girsin istiyorum mutlu olayım istiyorum artık yoksa asla burada anlaşıldığı gibi art niyetle bir şeyler yapmadım ,doğru kişi çıkar mı artık umudum yok

evet çok haklıısnız ama tanıştırıldığım kişi görülü ve ilgiliydi çok ,ben durumumdan vicdanen çok rahatsızlık duyup yanlış karar verdim
Ama tatlim ona da isinamamissin bence evlenmek icin evlenme hicbiseyin kactigi filan da yok hem buarada zaten nasipse gelir seni bulur ama bence ikincinin cokmda ustune dusme eger aklinda sen varsan kendiliginden gelir

o kişi o zamanalr sevgilim bile değildi o kişiyle tanıştığımda
Degilse degil bi insan o amacla ayni anda 2 kisiyle muhattap olmaz 1. Kafana yatmadiysa kenarda bekletmek yerine hayatindan cikarip oyle biriyle gorusursun basina 1-2 kisi bulup aralarinda bunmu bu mu? nedirya elbise mi seciyorsun mal mı aliyorsun ? Burdan belli duygusuz boş bir sekilde sadece amacinin evlenmek oldugu

Yaşın 30 diye acele etme! Ilk sevgilinden hayır gelmez bırak gitsin.. Sonun kötü olur.. İlk'inden Uzak dur da gerisini ne yaparsan yap!

hep ne derler bilirsiniz ilkini gözden cıkardıysanız sevmemişsiniz demektir yada 2 kişi arasında kalıyosan ikinciyi tercih et cünkü ilki sevsen tercih yapmazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…