evet çok haklıısnız ama tanıştırıldığım kişi görülü ve ilgiliydi çok ,ben durumumdan vicdanen çok rahatsızlık duyup yanlış karar verdimAy sana koca mi yok Allah askina:))))) ikisi ile de ugrasma bosver hele birinciyle hic ugrasma ikincide sen benim pesimden kostun diye trip atar bence hiiic canini sikma ikisine de yol ver gitsin sunu da soyliyim görgü ince düsünce ilgi bence cok onemli hem yasin da gecmis filan diye de dusunme sonucta ikisi de bulunmaz hint kumasi degiller
o kişi o zamanalr sevgilim bile değildi o kişiyle tanıştığımdaSenin derdin sadece evlenmek sevmek sevilmek degil elimde biri olsun evlenecek okadar 1.sevgilin varken gidip evlenme niyetiyle biriyle gorusuyosun baktin olmadi sevgiline sariyorsun ne kadar düşük haraketlerin var umarim ayni kendin gibi birini bulur hemen evlenirsin
haklısınız tabi bende bir an önce hayatım düzene girsin istiyorum mutlu olayım istiyorum artık yoksa asla burada anlaşıldığı gibi art niyetle bir şeyler yapmadım ,doğru kişi çıkar mı artık umudum yokMantik herşeyden önemli bu yüzden ikisinden de uzak dur derim. Ama ailesine duskun olandan daha da şiddetle uzak dur evliliği %100 mahfeden ve karisina çektiren erkek tipidir. Diğerinin inancsiz olmasinin bir önemi yok her koyun kendi bacagindan asilir bu durum Allah ile onun arasında ancak onunda ciddiyetten uzak tavirlari olumsuz yönü. Bu yüzden kendini, askini ve mantigini hem ailesinden çok size düşkün olacak hem de evlenmeyi isteyen bir adama saklayin.
Ama tatlim ona da isinamamissin bence evlenmek icin evlenme hicbiseyin kactigi filan da yok hem buarada zaten nasipse gelir seni bulur ama bence ikincinin cokmda ustune dusme eger aklinda sen varsan kendiliginden gelirevet çok haklıısnız ama tanıştırıldığım kişi görülü ve ilgiliydi çok ,ben durumumdan vicdanen çok rahatsızlık duyup yanlış karar verdim
gerisi nasıl gelir bilmiyorumO sevgili olup seneye evlenme planı yaptığınız şahsı bırakında gerisi gelir zaten
Degilse degil bi insan o amacla ayni anda 2 kisiyle muhattap olmaz 1. Kafana yatmadiysa kenarda bekletmek yerine hayatindan cikarip oyle biriyle gorusursun basina 1-2 kisi bulup aralarinda bunmu bu mu? nedirya elbise mi seciyorsun mal mı aliyorsun ? Burdan belli duygusuz boş bir sekilde sadece amacinin evlenmek olduguo kişi o zamanalr sevgilim bile değildi o kişiyle tanıştığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?