ailesine düşkün derken mesela bir örnek,şöyle dedi ben gelenekçiyim babam köy gidiyoruz biz dediğinde bu demektir ki sizde gelin ve gideriz bizde dedi,abim öyle değildir mesela dedi,ben tabi gidilir ama belki o zaman başka bir planımız olacak dedim ,ya planda yaparız ama babam öyle dediğinde o olacak dedi.bir örnek bu.ayrı şehirde yaşıyor onlardan ,memlekete gittiğinde ise mesela her akşam amcasına gidyordu elbet gidilri ama her akşam gitmesi bana değişik geldi bilemiyorumPeki ailesine düskün derken, ne yapiyor mesela? Ailesiyle ayni evde yasiyor mu? Tipini begenmedim demissiniz sanirim, onda sizi iten sey neydi?
diğer kişi yok ki zaten görüşmüyorumValla abla bu bildiğin aşk üçgeni olmuş.
Dikkat et de, dörtgen beşgen olmasın.
Bence ikisiyle de görüşme samimi söylüyorum..diğer kişi yok ki zaten görüşmüyorum
ailesine düşkünlüğüne o kadar takılmamıştım sadece farklı gelmişti,görüşmemeyi bu sebeplerden seçtim demedim içim olan durumdan rahat etmediği için seçtim demiştim.doğru adımlar olduğunu iddia etmedim zaten ve üzüntü duyduğum şeyleri ifade ettim.elbette dediğiniz gibi o da onarılmaz bir durum.teşekkür ederim yorumlarınız için,çok sağolunTipini cok begenmediginiz ve ailesine pek duskun oldugu icin gorusmemeyi sectiginizi okumustum, yanlis mi hatirliyorum?
Neyse, isin asli bence yanlis adimlar atmissiniz...
Ikisinden de uzak durun derim...
Sevgilinizi kotu anlatiyorsunuz, belli ki kendinizi garantiye alir almaz iliskiyi bitireceksiniz ya da bitti bile...
Evlilik fikriyle gorustugunuz kisi de su an size guven olmayacagini dusunuyordur hakli olarak, onarilmaz artik bu durum...
Bundan sonra daha mantikli ve dogru adimlar atarsiniz umarim...
Sen bu kafayla evde kalmazsın kısa sürede bulur bi tane gidersin merak etme. Biraz daha bakın şöyle etrafına..senin tek derdin istediğin koşullardaki kocayı bulmak bunu da en saygısız şekilde gerçekleştiriyosun.insanların hislerini hiçe sayarak. İnşallah bulursun gözümüz yok.. Ama burda ilikisi, evliliği için çaba harcayan, mücadele eden insanların hikayelerini okudukça sonra dönüp senin gibileri gördükçe insan üzülüyor hakkaten
ailesine düşkün derken mesela bir örnek,şöyle dedi ben gelenekçiyim babam köy gidiyoruz biz dediğinde bu demektir ki sizde gelin ve gideriz bizde dedi,abim öyle değildir mesela dedi,ben tabi gidilir ama belki o zaman başka bir planımız olacak dedim ,ya planda yaparız ama babam öyle dediğinde o olacak dedi.bir örnek bu.ayrı şehirde yaşıyor onlardan ,memlekete gittiğinde ise mesela her akşam amcasına gidyordu elbet gidilri ama her akşam gitmesi bana değişik geldi bilemiyorum
nedense biz bayanlar biri bizim üstümüze düştümüydü nedense hoşlaşmıyoruz kim cool duruyorsa ona abayı yakıyoruz ama sonrası elimizden gideceğini anladıkmıydı bu sefer peşinden koşuyoruz bence sen de pek olmazın peşinden gitme seni sevecek olan kişiyede fırsat ver belki ummadığın anda kalbini çeler unutma alışkanlık sevgiden daha kuvvetlidibeni sevecek kişiye fırsat vermedim işte o gitti
haklısınız,kıymet bilene kıymet vermek gerekiyor,beni yanlış anlayanlar oldu haklı olarak ben zaten yanlış olduğunu düşünerek bıraktım birini dedim ama doğru bir seçim yapmadım dedim.karpuz seçmek gibi diye yorum yapıyorşlar ki çok doğru dışarıdan öyle ama zamanında aşık oldum da ne oldu başka biriyle evlendi gttiVallahi kuzum, ben de o iliskisi, aski icin cabalayan insanlardandim, ne oldu derseniz elimde gelinligimle kaldim denebilir, basima cok kotu seyler geldi.
Erkeklere insanlik, iyilik yaramiyor, insan yerine koymamak, karpuz secer gibi sen git sen gel yapmak gerekiyormus bnu anladim. Konu sahbesi de bence dogru olani yapiyor, madem pesinde bunca erkek var, hepsini surundursun. Ben insanca davrandim da ne oldu, askim da hayallerim de bitti.
Erkekler her b.ku yiyor, yedek tutan , sevgilisi elinde olsun , daha iyisini arayan bir suru erkek var. Evet onlarin yaptigi da yanlis ama , biraz da erkekler ceksin, canin neyi cekiyorsa onu yap konu sahibesi.
elimin altında dursun demiyorum zatenElimin altında dursun mantığı pek hoş değil. Sevmediğin ve mutlu olmadığın bir insanla evlenmemelisin. Birincisiyle mutsuzsun ikincisini de sevmiyorsun. Bence bu insanlar için zamanını harcama.
3 kardeşler ama çok kalabalık geniş bir aile amcalar halalar ama yok zaten artıkKalabalik bi aile mi? Kac kardesi var?
Aman canım ya, adam soyuna kıran mı girdi? Yol ver gitsin...elimin altında dursun demiyorum zaten
evet ,dua ediyorum hep hayırlısı olsun diye,buarada beni yanlış anlayanlar oldu ama hepimiz doğru kişiyi aramıyormuyuzAman canım ya, adam soyuna kıran mı girdi? Yol ver gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?