Kizlar ocaginiza düştüm evliler ve tabi evli olmayanlarda fikir verin nolur benim bir erkek arkadasm var ilgisiz gelir bana çoğu zaman var yok gibi de .yasimiz 30 ayni sehirdeyz calisiyorz ben evliliği dusunuyorm lafta o da düşünüyor . gelgelelim maddi durumum iyi değil şuan seneye nisan yaparz falan diyor.ailesi çok daginik babasıyla küsler ayni zamanda pek inanci yok dini yönden. İkinci olarak beni bi akrabam biriyle tanistrdi ailesi tam benim ailem gibi mesleği iyi ama bu da aileye çok düşkün .bu beni korkutmuştur.tipini de pek begenmedim ama görüştüm bi sure isinir miyim DİE sevgili olmadim ama isinamadim arama dedim aradi bi daha arama dedim tam dedi.simdi elimden gitti zaten bu ilk anlattigim çocuktan hayir gelmez DİE mesaj attim ikinciye artik olmaz içimdeki istek gitti dedi bu arada evlenmeye çok yatkindi ve ailesine söylemişti.simdi ben sizce bu ikinciyi kazanmaya calisayimmi evlilikte mantik mi önemli ? Bu çocuk çok düşünceli ogretmnler gününde bile çiçek yolladi.sevgilim DİE tabur ettiğim ve birakamadigim sahis daha çöp almadi .bi bakiyorum çok ilgili bi bakiyorum fossa.oburude beni artik istemedi ya kacirdim psikolojisine girdim .karusik oldu yardim edin