Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri de bi taktik versin arkadaşlar ya şöyle yap böyle yap şunu söyle yani ben artık ne yapacağımı şaşırıyorum
Gel bak der ya borsa ya oyun zaten yani gerçekten saklamıyoda
Evlenmeden aynı şehirlerde değildik canım o yüzden tabi biraz daha iyiydi ama evliliğimzde tabii ilk ayları saymazsak evet böyleydi ama biz 24 saat bir arada olmuyoduk o yüzden tabi bi şekilde tolere ediyodum durumuBizim evliliğimiz boyle degil ki biz 24 saat beraberix , beraber calisiyoruz surekli dip dibeyiz , ama ben konusamadigim beraber birsey yapamadigim bir insanla da evlenmezdim , hep mi boyleydi esiniz?
Anladim , belki onceden yazmissinizdir okumadim yorumlari hic konustunuz mu onunla ?Evlenmeden aynı şehirlerde değildik canım o yüzden tabi biraz daha iyiydi ama evliliğimzde tabii ilk ayları saymazsak evet böyleydi ama biz 24 saat bir arada olmuyoduk o yüzden tabi bi şekilde tolere ediyodum durumu
Eşime göre sorun yok canım normal geliyo ona ben çok bişeyler bekliyomuşumAnladim , belki onceden yazmissinizdir okumadim yorumlari hic konustunuz mu onunla ?
Yani yeni evli de degilsiniz ki artik birseylerin oturmus olması lazım, beraber vakit gecirmeniz lazim
Biz mesela hergun bi saat basbasa kahve keyfi yapariz mutlaka ya isyerimizde ya da cikar bi cafede otururuz ama iletisim halindeyiz surekli , sizde konusun boyle bir saat belirleyin o saati bas basa ikinizkn de keyif aldigi bir sey yaparak gecirin
Ne güzel maşallah size darısı tüm çiftlerin başınaAnladim , belki onceden yazmissinizdir okumadim yorumlari hic konustunuz mu onunla ?
Yani yeni evli de degilsiniz ki artik birseylerin oturmus olması lazım, beraber vakit gecirmeniz lazim
Biz mesela hergun bi saat basbasa kahve keyfi yapariz mutlaka ya isyerimizde ya da cikar bi cafede otururuz ama iletisim halindeyiz surekli , sizde konusun boyle bir saat belirleyin o saati bas basa ikinizkn de keyif aldigi bir sey yaparak gecirin
Yahu nesi normal , madem tek basina yasamak istiyormus neden evlenmis olur mu oyle sacma seyEşime göre sorun yok canım normal geliyo ona ben çok bişeyler bekliyomuşum
Ben de biran önce işe başlasın diye dua ediyorum canım çok iyi anlıyorum arkadaşınıBunun evlilik neresinde? Sadece sevismek icin mi evlenmis adam, bir de yemegi yapilsin camasiri yikansin diye mi? Ben kendimi degersiz onemsiz hissederdim. Yapamazdim boyle biriyle. Insan sosyal bir varlik.
Arkadasimin esi de sizin esiniz gibi. Adam erken yasta emekli oldu. Tum gun evde. Bilgisayar basinda. Her gittigimde adam ayni koltukta ayni pozisyonda. Esi de bu durumdan sikayetci ama bazen de diyor ki oturmasi daha iyi, bazen mutfakta yemek yapiyor bana daha cok is cikariyor her yeri dagitiyor diyor. Arkadasimin bir meslegi olsa sanirim bosanirdi bu adamdan. Isi olmadigi icin muhtemelen bu evlilik yuruyor, adamin iyi yonlerini gormeye calisip sinirlerini yıpratmamaya calisiyor.
Yok canım niye linç yiyesin yani bi çözümü varsa bilmek isterim
Yani eşim yardım eder ama ben söyleyeceğim o da tabi tatlılıkla şunu yap bunu yap yapar ama mesela ben istiyorum ki ben söylemeden yapsın kaç aydır evde bi sabah kalkıp o kahvaltıyı hazırlasın yani çok mu şey istiyorum acabaBunun evlilik neresinde? Sadece sevismek icin mi evlenmis adam, bir de yemegi yapilsin camasiri yikansin diye mi? Ben kendimi degersiz onemsiz hissederdim. Yapamazdim boyle biriyle. Insan sosyal bir varlik.
Arkadasimin esi de sizin esiniz gibi. Adam erken yasta emekli oldu. Tum gun evde. Bilgisayar basinda. Her gittigimde adam ayni koltukta ayni pozisyonda. Esi de bu durumdan sikayetci ama bazen de diyor ki oturmasi daha iyi, bazen mutfakta yemek yapiyor bana daha cok is cikariyor her yeri dagitiyor diyor. Arkadasimin bir meslegi olsa sanirim bosanirdi bu adamdan. Isi olmadigi icin muhtemelen bu evlilik yuruyor, adamin iyi yonlerini gormeye calisip sinirlerini yıpratmamaya calisiyor.
Yok canım niye linç yiyesin yani bi çözümü varsa bilmek isterim
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun darısı bizim başımıza ne diyimBiz hala çok sohbet ederiz, bebeler uyusun da iki kahve içelim diye çocukların gözlerinin içine bakıyoruz, yani bütün evlilikler öyle paylaşımsız değil.. Buna benzer cevaplar verdiğimde millet yine evliliğini övüyor diye cevaplar alıyorum yahu kötüye kötü derken tamam da iyi kaliteli paylaşımımız var deyince nispetçi muamelesi görüyorum
Neden iyi olduğumuzu bilmiyorum bu arada verebileceğim bi sır olsa keşke. Geçen bi konuda hatçe bacı yatak odasındaki aynalı fantezisini anlatmıştı , öyle bi olayımız da yok![]()
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun darısı bizim başımıza ne diyim![]()
Evet yani bana göre de normal değil ama eşime göre ise normal ben abartıyorumBenim eşim normalde çok girişken ve konuşkan biri değildir ama birlikteyken konuşuruz.
Ben arabalara meraklıyım, ikinci el arabalara bakarız, sanal olarak alırız, satarız,
web sitesinden değişik değişik konfigürasyon yaparız arabalara, hangisi daha güzel diye geyik döndürürüz, işyerinde olanları anlatırız birbirimize, bazen dedikodu yaparız,
bazen eskiden olanları anarız,
bazen gelecekte ortak açmak istediğimiz eğitim danışmanlık işiyle ilgili konuşuruz, ben hayal kurarım eşim hayalime limon sıkar iflah olmaz gerçekçi yaklaşımıyla, ben trip yaparım;
'ağız tadıyla hayal de kurdurmuyorsun' diye,
bazen oğlumuzla ilgili konular gündeme gelir,
eski dizileri izler kritik yaparız,
internetten alışverişi severim ben
almayı düşündüğüm şeyleri gösterir fikrini sorarım, buluyoruz konuşacak bir şeyler,
zaten konuşacak bir şeyin kalmaması garip değil mi evlilikte?
Abartmıyorsunuz bu gayet normal bir beklenti.Evet yani bana göre de normal değil ama eşime göre ise normal ben abartıyorum