Bütün Fikirler Benim İçin Önemli Çok Kısa Yardım Edin Hatunlar...

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
Merhaba Kızlar;

Benim konum kafamı karıştırıyor ama sizin yardımlarınızla kararsız halim gidecek:) Eşimin doğum gününe az zaman kaldı çalışmıyorum eşimde cimri:) elime para geçmiyor açıkçası kaynanamında öle cok durumu yok ama benden ii durumda:))) neyse eltime falan para verdiğini bi ihtiyacım olduğunda istememi sölemişti bi çok kez bende eşime bile sölüordum hep aman sakın annene para harcatmasınlar diye... şimdi benim de işim düştü ondan 150 lira kadar bi para istesem oğluna doğum günü sürprizi için ne olur sizce?? oğlunun cimmriliğini kendi de biliyor cünkü ama eşimin duymaması lazım... iyice tembihlerim de cok cekiniyorum ilk doğum günü olacak birlikte kutlayacağımız özel olsun istiyorum kızlar yardım edin... cok kararsızım bi yandn uttanıyorum ama eşim parayı nerden buldun derse yani sormaz ama annemden aldım kendi annemden dicem... kaynanamla var öle sırlaşmalarımız sölemez alında ama biriktirdim desem eşime verdiği üç kurus büyür göözünde iice:)

Şimdiden teşekkürler kızlar

canım bence kımseden para ıstemeden evde guzel bı yemek sofrası hazırlayarak uzerınede kendı elınle yaptıgın pastayla esının dogum gununu kutlayabılırsın.. cımrı demıssın ya.. dogum gunu ıcın para harcadıgın ıcın mutlu olmazsa.. yanı ne gerek vardı derse??? mutlu etmek ısterken mutsuz olma da..

cnm cok cimri değil karışık biraz tutumlu diyelim oda geleceğimiz için...:) o konuda abartmaz zaten ewde böle bi odayı güzelce süslemek istiorum çok şaşırsın çok mutlu olsun ne bileyim çok çalışıyor... bu özel bi gün bu fırsatı değerlendirmek istiyorum

ben yerinde olsam kısıtlı imkanlarla hediye almam..özel olması hediyeile olmazzaten çok güzel bir hazırlık yapıp ikinize aitbir resmide çerçevelettir..hem ömürlük bir hediye hemde kimseden para almadan halledersin...kayınvalideden para alıpta annem verdi dersen kayınvalideninde hiç hoşlanmıyacağına eminim...

kesınlıkle katılıyorum.. hem esıne annenden para aldıgını soylesen bıle onun hosuna gıdecegını sanmıyorum.. yanı ben esıme desem senın dogum gunun ıcın annemden para aldım. cok hoslanmazdıı hatta uzulurdu.. kendını bana yetersız hıssederdı dıe dusunuyorum... berayt'a katılıyorum.. ozel bı hedıye alman gerekmıo o gunu onun ıcın ozel ve anlamlı kılsan bence bı erkegn cok daha hosuna gıder.. guzelce gıyın suslen guzel bı sofra falann fılann.....

cnm cok tatlısın ya:)) ama dediğim gibi ilk doum günü yani çok şaşırsın istiyorum daha biraz vaktim var iice düşüneyim... arkadasımdan alsam geri nasıl ödicem cnm ben?

cnm cok tatlısın ya:)) ama dediğim gibi ilk doum günü yani çok şaşırsın istiyorum daha biraz vaktim var iice düşüneyim... arkadasımdan alsam geri nasıl ödicem cnm ben?
tsk ederımm... gercekten kendını bu kadar kasma ve rahat ol.. o senın esın.. daha onunuzde ne gunler olcak.. ımkanın yoksa suan kendını hıc zorlama.. hatta kendı cabanla bısı yaptıgını gormek, ya da maddı acıdan ımkanın olmamana ragmen bısıler hazırlamıs olmak, o gunu her gunden farklı yasatmak bencee esınınde cok hosuna gıdecektırr...

saol nlcan:)) iyi geldi bana fikirlerin bu fikirleri birde kaynanamla paylaşayım çok sever o beni bakalım o ne dicek:)

esin cimriyse alma birsey bosver hediyesiz dogumgunuyu haketmis..saka bir yana kendini bu kadar kasmana gerek yok calısmıyorsunda elinede para gecmiyorsa esinde sana hediye aldınmı diye beklemesin bence kayınvaliden de isteme bunun icin yrn oburgun laf olur esin duyar belki bunun icinaranızda problem olur

hahaha cidden hakediyorda bakma işte... neyse dha zamanım var düşüneyim iice haklısın cnm

Bir arkadaş şaka olarak söylemiş ama cidden,sana gönlünce harcayacak bir miktar para bile vermiyorsa,doğumgününe 150 tl harcamak,eşin için lüks olmalı.
Çok ince düşünüyorsun.İnşallah o da senin için öyle düşünüyordur.

Oda süslemek için,nette hazır doğumgünü şablonları var.Printer varsa basabilirsin veya baskıcılarda,fotokopi fiyatına ucuza basıyorlar.
Değişik bir sofra ve pasta yapabilirsin.Tam yaşı kadar mumla süsleyebilirsin,happy birthday şarkısı indirebilirsin vs...

bak canım, bi erkeğin görevi karısına bakmaktır, eğer eşi çalışmıyorsa ona yeterince para verip mağdur etmemektir. şimdi şöyle bi bakalım durumuna. sen çalışmıyorsun, eşin cimrinin teki. evliliğinzden bu yana geen onca zamanda, sana verdiği harçlıklardan kalan bi 100, 200 lira bile yok elinde birikmiş. üstelik seni de bunun tasarruf, geleceğiniz için olduğuna inandırmış. için buna söylenecek çok şey var ama tutuyorum kendimi, ne de olsa senin kocan. sen ağzını açıp laf etmedikden sonra biz de bi yere kadar konuşabilirz. ama kişisel fikrimi söylim. ben olsam değil böyle cimri bi adama, kaynanamdan para isteyerek sürpiz d. günü yapmayı, o gün yüzüne bile bakmazdım.
ama bizim kadınlarımız alışmış bi kere mağdur edilmeye, bunu da normal sanmaya, kanıksamaya.. o yüzden sen al kaynanandan parayı, o değerli! eşine sürpriz yap, bol bol mutlu et onu. et ki sana yaptığını, cimriliğini haklı görmeye devam etsin. gül gibi yaşayın gidin!

bu kadar cimri bir eşe 150 liralık hediye alsan ona da birşey der bence..ben olsam k.validemden falan para istemem.çünkü böyle cimri birine hediye almam :))

en güzeli evinde güzelce bir sofra hazırla,birlikte vakit geçirin.emin ol bu daha hoşuna gidecektir eşinin.ne kadar az masraf o kadar çok mutluluk :)

Bilmem..

Çok çok zorunlu bi ihtiyacım olsa bile ben kayınvalidemden para isteyemem, bekarken bile öz annemden isteyemezdim..

Çalışıp kendi paramı kazanmaya alıştığımdan olsa gerek..

Siz de isterseniz olduğu kadarı ile birşeyler yapın, para vermeyen kendi neticede.. Bu yüzden çok ta bi beklentisi yoktur.. Bi yemek hazırlayın bir de çam sakızı çoban armağanı ufak birşey alıp evinizde kutlayın, önemli olan düşünmeniz değer vermeniz değil mi ?

Yok illa aklınıza koyduğunuz şeyi yapacaksanız da , kayınvalidenizden değil de daha samimi olduğunuz birinden borç alın derim

Eşiniz çok tutumlu olduğuna göre ucu ucuna geçiniyorsunuz sanırım ...İşe girip çalışıp destek olmayı deneseniz bence bundan güzel hediye lmaz...

cnm kendimi ifade edemediğim için bende böle bişi okusam snn gibi tepki verirdim:) sigaramı kıyafetlerimi evin alışverişi v.s hatta haftada bir gün mutlaka dısarda eğlenmece hepsini sağlar ama ben elimde para tutamam yani şöyleki klasik ew hanımı alışverişten arttırır yeni olduğum için beceremiyorum eşim kendisine hiç para harcamaz... kendisinden daha cok kısar kısacası kendi hayatından çalar tek derdi bir ew alabilmemiz.... o yüzden sölediğin herseyde haklısın kendimi ifade edemediğim için.... yorumun için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…