- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
canım bence kımseden para ıstemeden evde guzel bı yemek sofrası hazırlayarak uzerınede kendı elınle yaptıgın pastayla esının dogum gununu kutlayabılırsın.. cımrı demıssın ya.. dogum gunu ıcın para harcadıgın ıcın mutlu olmazsa.. yanı ne gerek vardı derse??? mutlu etmek ısterken mutsuz olma da..
ben yerinde olsam kısıtlı imkanlarla hediye almam..özel olması hediyeile olmazzaten çok güzel bir hazırlık yapıp ikinize aitbir resmide çerçevelettir..hem ömürlük bir hediye hemde kimseden para almadan halledersin...kayınvalideden para alıpta annem verdi dersen kayınvalideninde hiç hoşlanmıyacağına eminim...
kesınlıkle katılıyorum.. hem esıne annenden para aldıgını soylesen bıle onun hosuna gıdecegını sanmıyorum.. yanı ben esıme desem senın dogum gunun ıcın annemden para aldım. cok hoslanmazdıı hatta uzulurdu.. kendını bana yetersız hıssederdı dıe dusunuyorum... berayt'a katılıyorum.. ozel bı hedıye alman gerekmıo o gunu onun ıcın ozel ve anlamlı kılsan bence bı erkegn cok daha hosuna gıder.. guzelce gıyın suslen guzel bı sofra falann fılann.....
tsk ederımm... gercekten kendını bu kadar kasma ve rahat ol.. o senın esın.. daha onunuzde ne gunler olcak.. ımkanın yoksa suan kendını hıc zorlama.. hatta kendı cabanla bısı yaptıgını gormek, ya da maddı acıdan ımkanın olmamana ragmen bısıler hazırlamıs olmak, o gunu her gunden farklı yasatmak bencee esınınde cok hosuna gıdecektırr...cnm cok tatlısın ya:)) ama dediğim gibi ilk doum günü yani çok şaşırsın istiyorum daha biraz vaktim var iice düşüneyim... arkadasımdan alsam geri nasıl ödicem cnm ben?
tsk ederımm... gercekten kendını bu kadar kasma ve rahat ol.. o senın esın.. daha onunuzde ne gunler olcak.. ımkanın yoksa suan kendını hıc zorlama.. hatta kendı cabanla bısı yaptıgını gormek, ya da maddı acıdan ımkanın olmamana ragmen bısıler hazırlamıs olmak, o gunu her gunden farklı yasatmak bencee esınınde cok hosuna gıdecektırr...
esin cimriyse alma birsey bosverhediyesiz dogumgunuyu haketmis..saka bir yana kendini bu kadar kasmana gerek yok calısmıyorsunda elinede para gecmiyorsa esinde sana hediye aldınmı diye beklemesin bence kayınvaliden de isteme bunun icin yrn oburgun laf olur esin duyar belki bunun icinaranızda problem olur
cnm cok cimri değil karışık biraz tutumlu diyelim oda geleceğimiz için...:) o konuda abartmaz zaten ewde böle bi odayı güzelce süslemek istiorum çok şaşırsın çok mutlu olsun ne bileyim çok çalışıyor... bu özel bi gün bu fırsatı değerlendirmek istiyorum
bak canım, bi erkeğin görevi karısına bakmaktır, eğer eşi çalışmıyorsa ona yeterince para verip mağdur etmemektir. şimdi şöyle bi bakalım durumuna. sen çalışmıyorsun, eşin cimrinin teki. evliliğinzden bu yana geen onca zamanda, sana verdiği harçlıklardan kalan bi 100, 200 lira bile yok elinde birikmiş. üstelik seni de bunun tasarruf, geleceğiniz için olduğuna inandırmış. için buna söylenecek çok şey var ama tutuyorum kendimi, ne de olsa senin kocan. sen ağzını açıp laf etmedikden sonra biz de bi yere kadar konuşabilirz. ama kişisel fikrimi söylim. ben olsam değil böyle cimri bi adama, kaynanamdan para isteyerek sürpiz d. günü yapmayı, o gün yüzüne bile bakmazdım.
ama bizim kadınlarımız alışmış bi kere mağdur edilmeye, bunu da normal sanmaya, kanıksamaya.. o yüzden sen al kaynanandan parayı, o değerli! eşine sürpriz yap, bol bol mutlu et onu. et ki sana yaptığını, cimriliğini haklı görmeye devam etsin. gül gibi yaşayın gidin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?