Bütün Fikirler Benim İçin Önemli Çok Kısa Yardım Edin Hatunlar...

bence boşa masraf çıkarma kimseden isteme kayınvalide iyi gibi ama olsun yemek hazırla ona kendin bişeyler yap mesela kırmızı kağıda gazeteden kestiğin harflerle romantik bişeyler yaz işyerine postala evde güzel yemek hazırla güzel ve bakımlı ol. sonra bi kağıda eşin kaç yaşına giriyosa seni seviyorum çünkü; diyip yaşı kadar onu seviş sebebini maddele 1 2 3.... 30 mesela.mum falan yak küçük çocuk değilki odayı süsleyesin ama eşini düşünmen güzel tebrik ederim

Ben de evliliğimizin ilk aylarında , dışarı çıkıp hediye alamadığımdan dolayı, evdeki kalp şeklinde, renkl postitlerin hepsine tek tek "seni çok seviyorum" "sen benim canımsın" "aşkımsın" "bitanemsin" ve bize özel olan kelimelerle doldurmuştum sonra da o duştayken duvara halıya kapılara her yere yapıştırmıştım, mutfağa kadar onları toplaya toplaya gelmişti hatta hastalanmıştım pasta da yapamamıştım, sadece onu mutfakta bekleyip sarılıp doğum gününü kutlamıştım bu bile hoşuna gitmişti. Ben ucunda pasta da olsun isterdim...

Kızlar tüm fikirleriniz için çok teşekkür ederim... yeni ewliyiz biz oda kendi işini yapıyor ikimizde tecrübesisiz... o yüzden o da maddi ayarı tutturamıyor bende... ama güzel fikirler verdiniz bana

Olsun cnmm bence cok düşünceli bi davranış olmus:) hem ucunda pastadan daha tatlı karısı bekliyor pasta ya ne gerek var:)

kesinlikle hayır derim fikrimi sorarsan
eğer eşinin cimriliğinden dolayı kayınvalidenden para istemek zorunda kalıyorsan bu çok nahoş bir durum
imkanların elverdiği kadar yap süprizini derim
pasta yap sofra kur ama borç ile buna kalkışma
yapma ileride tahmin edemeyeceğin şekilde sana geri dönebilir
bir kere yaptın mı hep beklenirsin bence alıştırma

istemesen daha iyi.
böğle özel bir günde sadece sizin emeğiniz olsun.
hayatta hiç birşey gizli kalmıyor. eşiniz duyarda bide onla uğraşmayın.
birde ilk diyorsun.
kendine bir kurdele bağla tam gece yarısı iyiki doğdun diyebilirsin.
para vermediği için birşey beklemeye hakkı yok zaten.

ihihi güzel fikirmiş cnm:)

süpersin ya:) çok beğendim

bence kimseden para isteme.eşine güzel bir sofra hazırla.iki çift güzel söz bir pasta bence yeterli.hem erkekler biz kadınlar gibi hediye almışız almamışız pek önemsemiyorlar zaten.hele ki o hediyeyi başkasının parasıyla alındığını öğrenince bence hiçte hoşlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…