Bütün gün boşum..

kadriye44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
33
0
36
İzmir
çocuklar büyüdü eşimden ayrıldım ( gerçi varkende bşr fark yoktu) ben bütün gün boşum e vkadınıyım aslında üni mezunyyum ama tercih etmedim çalışmayı..yetrince yoğundum .. ee şimdi... ne olacak .. yaş geçkin .. iş için tecrübe yok zaten.. kurs desen para lazım..neyse ki internet var.. oyalanıyourm .. ama o bile sıkıyro bir süre sonra... neyse... buan da lışıcaz galiba herşey gibi)
...

İsmek kursları ve kayıtları sanırım
devam eiyor üstelik ücretsiz
birçok alanda eğitim veriliyor
onlara katılabilirsiniz.

Benzer bir konuda arkadaşımın bir yakınması olmuştu. Bebeği olduktan sonra bebeği ve eşi dışında hayatında kimse yoktu. Eşinden ayrıldı, bebeği kocaman olup üniversiteye gitti kendi ayakları üzerinde duruyor ve başka şehirde. Bomboş kaldı. Bizlere hep dedi ki asla kimse için arkadaşlarınızı dostlarını ihmal etmeyin. Eş gidiyor, çocuk büyüyüp gidiyor ve sen kala kala dostlarına kalıyorsun.

Sizinki de o hesap olmuş. Meslek sahibi olmanıza rağmen çalışmamışsınız. Buradan aslında gençlere çok güzel bir hayat dersi çıkıyor değil mi ?

Bence arkadaşların dediği gibi biraz sosyal hayata karışmak için kursları deneyin.

Son düzenleme:
diğer arkadaşların dediği gibi ismeğin kurslarına gidebilirsiniz. benimde annem gidiyor.. çokta memnun..bir sürü yeni arkadaş edindi..ortam baya güzelmiş..

Eliniz işe yatkınsa örgü inci boncuk takı tasarım vs yapıp internet üzerinden satış yapabilirsiniz.
Hem para kazanır hem vakti keyifli geçirmiş olursunuz. Nette vakit geçiriyorum diyince siz ilk aklıma bu geldi.

Bacim en kisa surede bir ugras bul yoksa depresyona gireceksin.Atkilar yap,cantalar dik,hikaye roman,siir yaz,spora yazil,kitap oku,Kurani Kerim oku,kermeslere katil talebe okut,internette yemek sitesi kur ve ilerlet,blok olustur,ebru boyalari internetten siparis et youtube dan seyret uygula ama en muhimmi sakin icine cekilme yoksa bunalima girebilirsin zaten careler aramaya baslamissin ama is begenmemezlik yapma.Bebek bakabilirsin.Guvenle iyide ucret alirsin malum kis ayi zaten bir yere cikmayacagiz soguklarda:))

Bacim en kisa surede bir ugras bul yoksa depresyona gireceksin.Atkilar yap,cantalar dik,hikaye roman,siir yaz,spora yazil,kitap oku,Kurani Kerim oku,kermeslere katil talebe okut,internette yemek sitesi kur ve ilerlet,blok olustur,ebru boyalari internetten siparis et youtube dan seyret uygula ama en muhimmi sakin icine cekilme yoksa bunalima girebilirsin zaten careler aramaya baslamissin ama is begenmemezlik yapma.Bebek bakabilirsin.Guvenle iyide ucret alirsin malum kis ayi zaten bir yere cikmayacagiz soguklarda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…