Bütün gün zombi gibi gezip , yataga girince uyuyamayanlar :(

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler kizlar
Senelerdir ayni derdi çekiyorum..

Bütün gün uykusuzluktan gözlerimi açamiyorum , esnemekten bir hal oluyorum , yastık görsem uyuyacak duruma geliyorum.. Aksam yemekten sonra tam bir pert durumdayım gözumu kapatsam uyuyacagım. Ama bulasikti çaydı derken yine biraz olsun kendime hakim oluyorum..

Bütün gün boyle gezip nihayet yatagima girdigimde gözlerim fal taşı gibi açılıyor uykunun U su kalmıyor 40 defa dönüyorum ama uyku yook...

Yaşayan varmı nasil çözebilirim ?

Bende oglende hic uyku yok gece de uyuyamiyorum.Doktor uyku hapi verdi duzene girene kadar kullaniyim diye ama cok agir bir hap.Tum gun cok yorgun oluyorsun hic sevmedim,kullanamadim.Bende takipteyim.Uykusuzluktan hasta olacagim diye korkuyorum.

Bende oglende hic uyku yok gece de uyuyamiyorum.Doktor uyku hapi verdi duzene girene kadar kullaniyim diye ama cok agir bir hap.Tum gun cok yorgun oluyorsun hic sevmedim,kullanamadim.Bende takipteyim.Uykusuzluktan hasta olacagim diye korkuyorum.

Bende başlamıştim ona uyurken dunya umrumda olmuyordu cok guzel bir ilacti. Simdi zar zor daliyorum çıt sesine uyaniyorum uyumakta gucluk cekiyorum. 4 sene oldu dile kolay.. bazen hic uyumuyorum rahat uyuyayim diye..

kitab oku. cok heyecanli olmasin ama.

bende cocuk olmadan önce öyleydim. simdi bütün gün kosmaktan kendimi bütün gün cok enerji dolu hissediyorun ama yataga girdigin an iki sayfadan sonra pert

Bana da öyle diyorlar canim. Dunyanin en sıkıcı kitabini da okusam o kitap bitmeden asla uyuyamiyorum.. :*

Kac kere uykum gelir diye kitap okudum olmadi yok o kitabi bitiriyorum bir de yataga geciyorum 2 saatte yatakta oyalaniyorum yine de uyuyamiyorum.. en son peygamberlerin hayatinu okudum 600 sayfa gece 1 de basladim ertesi gun saat 12 falandi bitirdim yine uyuyamadim....

Ben
Biraz daha sürerse doktora gitmeyi düşünüyorum. Dön dolaş kaşın düşün... 1 de de yatsam 4ü buluyor

Bende ayni durumdayim saat 11 de yataga girip sabah saat 6 da uyuyabildigimi bilirim. Bende hastalik oldugunu dusunuyorum.. ama şöyle bir durum var. Sabah saat 5 bucuk 6 gibi hava aydinlanmaya basladiginda perdeyi aciyorum kuş cıvıltılarıyla o kadar kolay uykuya dalıyorum ki..! Bunun nedenini çozebilmis degilim

tv de bi kac öneri duymustum. cok faydaliymis. ah bi aklima gelse. ama hizli rutinleri gündüzleri yapmays calis aksam monoton seyler denesen? isleri sabah erkenden kalkip yapsan mesela? kacta kalkiyorsun? yada bazi insanlar bende öyleydim gece aktiv gündüz dedigin gibi zombi. ögleden sonra uyusan? bilimsel kanitlanmis naparsan yap degismezmis esimde öyle iki gün uyumasin gece ayaklanir

Bi ara bende de ciddi şekikdeydi ama geçti diyebilirim ha ben gündüz yatan gece uyanık olan insanlardanım ama onuda değiştirdim sayılır erken yatıp erken kalkmaya çalışıyorum
Erken kalkıp dayanıp gündüz uykusuna yatmazsam gece uyuyabiliyorun

Kitap okusanız, bir şeyler izleyerek karşısında uyusanız faydası olmuyor mu? Sesli kitaplar var onları dinleyebilirsiniz ya da rahatlatıcı, uyumaya yardımcı müzikler dinleyebilirsiniz.

200 sayfalik 3 kitap okursam belki uykum gelir oda belki. Çnku denedim daha once mumkun degil uyku falan yok.. birseyler izleyerek uyuyabiliyorum ama o zamanda eşimden uzakta oluyorum eşlerin ayri yatmamasindan yanayim. Zaten tv acik bile olmasa salonda uyuyabiliyorum. Ama yatak odasinda uyku haram bana

Yabancıların “tired and wired” (yorgun ve uyarılmış diye çevrilebilir belki) dedikleri durum sanırım. Akşam belli bir saatten sonra internete girmeyin, tv izlemeyin, cep telefonuyla oynamayın, ışıkları azaltın, kahve vs içmeyin.

Bir de bence en güzeli evdeyken uykunuz geldiği anda yatın. Çayı içmeyin, bulaşığı da ya sabah veya ertesi gece yaparsınız.

Son düzenleme:

Uykuya dalmada problem yasadigim icin sabah 6 da bazen 7 de dalabiliyorum. 12 - 1 gibi uyaniyorum. Zaten temizlik yemek derken aksam oluyor. Uykusuzluktan ölüyorum diyerek yataga gecip yine sabah 6-7 ye kadar uyuyamiyorum

Erken kalktigim zamanlarda oglen veya aksam uzeri 5 dk gozumu dinlendirsem gece uyuyamiyorum siz nasil cozdunuz

Evet karanlik tv li ortamda kilayca uyuyabiliyorum. Ama karanlik ortamda uyyuyamiyorum. Uzunca bir sure acaba telefonda mi kaliyor aklim ondan mi dalamiyorum uykuya deyip telefonu iceri biraktim..

Daha kotu oldu bu seferde kafamdaki sesler (tanidiklarim ) benimle kavga etmeye basladi.. biri bana birsey soyluyor ben cvp veriyorum sinirleniyorum falan :) iyice paranoyak oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…