• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün gün zombi gibi gezip , yataga girince uyuyamayanlar :(

Uykuya dalmada problem yasadigim icin sabah 6 da bazen 7 de dalabiliyorum. 12 - 1 gibi uyaniyorum. Zaten temizlik yemek derken aksam oluyor. Uykusuzluktan ölüyorum diyerek yataga gecip yine sabah 6-7 ye kadar uyuyamiyorum

sorun burda basliyor sanirim. rutin cok önemli. 1 de kalkmak, gün gecmis oluyor. öyle oldugu zamanlar uyuma kalk altida . dünya canlanmadan bi kosuya cik. eve gel kahvaltini yap, temizligini yemegini yap. saat 5 den sonra sakin seyler yap tv izleme. disari cok cik. bi dene lütfen. kendini yeniden dogmus gibi hissedersin. disari cikmaya bahanen olsun sürekli erkenden market alisverisini vs yap. sabah günesi, taze taze herseyin kokusunu almak cok güzel. kendine gelirsin. ilk aylar zorlanirsin ama sonrasi cok güzel.

ben köpegimi oglumu alip her sabah en gec 8-9 da cikarim bi saat yürürüm. enerji toplarim hayata bambaska bakio insan ozaman. eger bi gün gec ciksam bütün gün toparliyamam kendimi. ama rutin gercekten cok önemli

sorun burda basliyor sanirim. rutin cok önemli. 1 de kalkmak, gün gecmis oluyor. öyle oldugu zamanlar uyuma kalk altida . dünya canlanmadan bi kosuya cik. eve gel kahvaltini yap, temizligini yemegini yap. saat 5 den sonra sakin seyler yap tv izleme. disari cok cik. bi dene lütfen. kendini yeniden dogmus gibi hissedersin. disari cikmaya bahanen olsun sürekli erkenden market alisverisini vs yap. sabah günesi, taze taze herseyin kokusunu almak cok güzel. kendine gelirsin. ilk aylar zorlanirsin ama sonrasi cok güzel.

ben köpegimi oglumu alip her sabah en gec 8-9 da cikarim bi saat yürürüm. enerji toplarim hayata bambaska bakio insan ozaman. eger bi gün gec ciksam bütün gün toparliyamam kendimi. ama rutin gercekten cok önemli

Deneyecegimm...! Oyle bir yazmissiniz ki cidden gaza geldim :)

Iyi geceler kizlar
Senelerdir ayni derdi çekiyorum..

Bütün gün uykusuzluktan gözlerimi açamiyorum , esnemekten bir hal oluyorum , yastık görsem uyuyacak duruma geliyorum.. Aksam yemekten sonra tam bir pert durumdayım gözumu kapatsam uyuyacagım. Ama bulasikti çaydı derken yine biraz olsun kendime hakim oluyorum..

Bütün gün boyle gezip nihayet yatagima girdigimde gözlerim fal taşı gibi açılıyor uykunun U su kalmıyor 40 defa dönüyorum ama uyku yook...

Yaşayan varmı nasil çözebilirim ?
Tamamen benş anlatmışsınız ve bi çözümünü bulamadım konuyu takipteyim

Hmm ozaman durum vahi :dondurma: düsünüyorum da kötü olur gercekten o_O spor falan yaptiniz mi? Yaki iyice yorulup yatin

Sabaha karsi 5 bucukta uyuyup , 1 saat sonra uyandim sehir disina gittim.. Orrdan akrabalara gectim eve geldim yemek yaptim ortaligi topladim saat aksam 6 olmustu. Tv karsisina gectim sadece 1 saat.! uyumuşum icim gecmiş uyandim ve sonraki gun sabaha kadar uyuyamadim... Bunu neden soyluyorum boş oturmuyorum aksine yoruldugum zamanlarda cok oluyor..

Sabaha karsi 5 bucukta uyuyup , 1 saat sonra uyandim sehir disina gittim.. Orrdan akrabalara gectim eve geldim yemek yaptim ortaligi topladim saat aksam 6 olmustu. Tv karsisina gectim sadece 1 saat.! uyumuşum icim gecmiş uyandim ve sonraki gun sabaha kadar uyuyamadim... Bunu neden soyluyorum boş oturmuyorum aksine yoruldugum zamanlarda cok oluyor..
Aa cok enteresan o_O doktor ne diyor peki? Bu normal bi durum degil

Tamamen benş anlatmışsınız ve bi çözümünü bulamadım konuyu takipteyim

Düsmanimin basına vermesin o kadar feci durumlar.

Ben biraz olayin önceden nasil uyuyabiliyordum kismina takildim hatirlamaya calistim.

Evlenmeden öncesi yani...

Evlenmeden önce her gun öglen saat 1 de 2 de bazen 3te uyaniyordum..

Isyerimiz vardi oraya gidiyor butun gun cay kahve iciyor cekirdek citliyodum..

Sonra eve gelip yemegimi yeyip tv izliyordum. En geç! Gece 2 de hoop uyumuş oluyordum.. uyumadan once şu bana boyle yapti bu boyle yapti diye asla kafamda da kurmuyordum.

Bu 4 senedir uyumama engel olan sey ne hic bilmiyorum..

Sese mi alıştım tek yatmayami alistim. Ya da ben uykuya dalarken babamin icerde tv izliyor olmasi mi bana guven veriyordu da rahat uyuyordum bilmiyorum.. o yuzden sizde biraz onceden nasil dalabildiginizi düsünun.

Bi ara bende de ciddi şekikdeydi ama geçti diyebilirim ha ben gündüz yatan gece uyanık olan insanlardanım ama onuda değiştirdim sayılır erken yatıp erken kalkmaya çalışıyorum :KK66:
Erken kalkıp dayanıp gündüz uykusuna yatmazsam gece uyuyabiliyorun
Erken diyince insanlar 10 da yatıp 7-8 de kalkıyorsun zannedecek bibi :D

Bende ayni durumdayim saat 11 de yataga girip sabah saat 6 da uyuyabildigimi bilirim. Bende hastalik oldugunu dusunuyorum.. ama şöyle bir durum var. Sabah saat 5 bucuk 6 gibi hava aydinlanmaya basladiginda perdeyi aciyorum kuş cıvıltılarıyla o kadar kolay uykuya dalıyorum ki..! Bunun nedenini çozebilmis degilim

Benim eşimde aynısı. Gece uyku ilacı içtiği halde uykuya dalması saatler alır ama sabah bir şey oldu uyandı diyelim gözünü kapatır kapatmaz dalar. Gece çalışma hayatı olmuş. O zaman uyku döngüsü bozulmuş diye düşünüyorum.

Düsmanimin basına vermesin o kadar feci durumlar.

Ben biraz olayin önceden nasil uyuyabiliyordum kismina takildim hatirlamaya calistim.

Evlenmeden öncesi yani...

Evlenmeden önce her gun öglen saat 1 de 2 de bazen 3te uyaniyordum..

Isyerimiz vardi oraya gidiyor butun gun cay kahve iciyor cekirdek citliyodum..

Sonra eve gelip yemegimi yeyip tv izliyordum. En geç! Gece 2 de hoop uyumuş oluyordum.. uyumadan once şu bana boyle yapti bu boyle yapti diye asla kafamda da kurmuyordum.

Bu 4 senedir uyumama engel olan sey ne hic bilmiyorum..

Sese mi alıştım tek yatmayami alistim. Ya da ben uykuya dalarken babamin icerde tv izliyor olmasi mi bana guven veriyordu da rahat uyuyordum bilmiyorum.. o yuzden sizde biraz onceden nasil dalabildiginizi düsünun.
Yaklaşık 10 yıldır dalma da problem yaşıyorum ve nasıl uyuduğumu unuttum bile :(

Doktora henüz gitmedim.. Cevremdekiler saniyorlar ki ben gece oturmayi seviyorum. Aslinda evet seviyorum gece oturmayi bayilirim hatta ama ben arrik duzene girsin istiyorum 4 sene de gecer diye bekledim. Arrik biyerden baslamam gerek.
Ozaman doktora gidin bi muayene etsin. Hicbir uyku gece uykusu gibi tutmuyor. Insallah bir caresini bulup düzene girer uykularin canim :KK19:

Benim eşimde aynısı. Gece uyku ilacı içtiği halde uykuya dalması saatler alır ama sabah bir şey oldu uyandı diyelim gözünü kapatır kapatmaz dalar. Gece çalışma hayatı olmuş. O zaman uyku döngüsü bozulmuş diye düşünüyorum.

Kesinlikle gece uykuya dalabildiysem eger esimin lavaboya kalkma sesine uyanir sonra birdaha dalamam.

Ama sabah esim pink şu nerde dese imkani yok cvp vermem cunku o kadar ciddi bir sekilde dalmış olurum ki davul calsalar uyanmam. Esimin gittigini bile farketmem.

Çok yorgunken olur aynı durum bende.kitap okumak İyi gelir.bir de bir yerde okumuştum,15 dk falan sabit durursanız yatakta vücut uyku moduna geçiyorMuş.buna benzer bişey yani:)deneyin isterseniz

10 yil cok uuzun bir sure :KK43: kelin ilaci olsa kendi basina surermis
Siz en azından gündüz dalabiliyorsunuz bende o da yok her daim gözler açık. Bazen sıkılıyorum eşimi uyandırıyorum uyuyamadım yine diye. Bileydim böyle olduğunu evlenmezdim demişti bi kere :deli: kendisi 5 saniye de uykuya dalar da

uyuyamiyanlar kesinlikle uyku hapini onermiyorum!!! bagimlilik yapiyor... belcikada eczanede calisiyorum bi gorseniz okdr cok insan varki 1 aylik uyku ilacini 2-3 gunde bitirenleri!!! resmen bagimlilik yapiyor... onun yerine dogal bitkisel ilaclar var uyku icin yardimci oluyor veya uyku hormonlu melatoninli iaclar bunlar cok daha masumlar yan etkisi yok... ilac isimleri vermek isterdm fakay trde ilac isimleri farkli burdakilerden

Çok yorgunken olur aynı durum bende.kitap okumak İyi gelir.bir de bir yerde okumuştum,15 dk falan sabit durursanız yatakta vücut uyku moduna geçiyorMuş.buna benzer bişey yani:)deneyin isterseniz

Evett evettt iste o pozisyon cok önemli

Ve ben o pozisyonu bulabilmek icin yatakta bir amuda kalkmadigim kaliyor :)

Sabah esim ya beni capraz uyurken , ya yatakta ters uyurken , ya ayaklarim asagidayken ya da yatagin ortasinda cenin pozisyonunda uyurken bulur ve baana cok guler. Cunku sabaha kadar aramisim o pozisyonu bulunca kipirdayamiyorumda..!

Siz en azından gündüz dalabiliyorsunuz bende o da yok her daim gözler açık. Bazen sıkılıyorum eşimi uyandırıyorum uyuyamadım yine diye. Bileydim böyle olduğunu evlenmezdim demişti bi kere :deli: kendisi 5 saniye de uykuya dalar da

Benimki 3 :) gecenlerde şey dedim. Canim sen gözlerin yukari bakarkenmi daliyorsun yoksa asagiya bakarken mi dedim.

Bana bakti hic dikkat etmedim neden sordun dedi. Bende uyuyamiyorum da ondan sordum dedim. Bir kahkaha patlatti ee tabi yasamayan bilemez.

Back
X