- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Uykuya dalmada problem yasadigim icin sabah 6 da bazen 7 de dalabiliyorum. 12 - 1 gibi uyaniyorum. Zaten temizlik yemek derken aksam oluyor. Uykusuzluktan ölüyorum diyerek yataga gecip yine sabah 6-7 ye kadar uyuyamiyorum
sorun burda basliyor sanirim. rutin cok önemli. 1 de kalkmak, gün gecmis oluyor. öyle oldugu zamanlar uyuma kalk altida . dünya canlanmadan bi kosuya cik. eve gel kahvaltini yap, temizligini yemegini yap. saat 5 den sonra sakin seyler yap tv izleme. disari cok cik. bi dene lütfen. kendini yeniden dogmus gibi hissedersin. disari cikmaya bahanen olsun sürekli erkenden market alisverisini vs yap. sabah günesi, taze taze herseyin kokusunu almak cok güzel. kendine gelirsin. ilk aylar zorlanirsin ama sonrasi cok güzel.
ben köpegimi oglumu alip her sabah en gec 8-9 da cikarim bi saat yürürüm. enerji toplarim hayata bambaska bakio insan ozaman. eger bi gün gec ciksam bütün gün toparliyamam kendimi. ama rutin gercekten cok önemli
Tamamen benş anlatmışsınız ve bi çözümünü bulamadım konuyu takipteyimIyi geceler kizlar
Senelerdir ayni derdi çekiyorum..
Bütün gün uykusuzluktan gözlerimi açamiyorum , esnemekten bir hal oluyorum , yastık görsem uyuyacak duruma geliyorum.. Aksam yemekten sonra tam bir pert durumdayım gözumu kapatsam uyuyacagım. Ama bulasikti çaydı derken yine biraz olsun kendime hakim oluyorum..
Bütün gün boyle gezip nihayet yatagima girdigimde gözlerim fal taşı gibi açılıyor uykunun U su kalmıyor 40 defa dönüyorum ama uyku yook...
Yaşayan varmı nasil çözebilirim ?
Hmm ozaman durum vahidüsünüyorum da kötü olur gercekten spor falan yaptiniz mi? Yaki iyice yorulup yatin
Aa cok enteresanSabaha karsi 5 bucukta uyuyup , 1 saat sonra uyandim sehir disina gittim.. Orrdan akrabalara gectim eve geldim yemek yaptim ortaligi topladim saat aksam 6 olmustu. Tv karsisina gectim sadece 1 saat.! uyumuşum icim gecmiş uyandim ve sonraki gun sabaha kadar uyuyamadim... Bunu neden soyluyorum boş oturmuyorum aksine yoruldugum zamanlarda cok oluyor..
Tamamen benş anlatmışsınız ve bi çözümünü bulamadım konuyu takipteyim
Erken diyince insanlar 10 da yatıp 7-8 de kalkıyorsun zannedecek bibiBi ara bende de ciddi şekikdeydi ama geçti diyebilirim ha ben gündüz yatan gece uyanık olan insanlardanım ama onuda değiştirdim sayılır erken yatıp erken kalkmaya çalışıyorum
Erken kalkıp dayanıp gündüz uykusuna yatmazsam gece uyuyabiliyorun
Bende ayni durumdayim saat 11 de yataga girip sabah saat 6 da uyuyabildigimi bilirim. Bende hastalik oldugunu dusunuyorum.. ama şöyle bir durum var. Sabah saat 5 bucuk 6 gibi hava aydinlanmaya basladiginda perdeyi aciyorum kuş cıvıltılarıyla o kadar kolay uykuya dalıyorum ki..! Bunun nedenini çozebilmis degilim
Aa cok enteresandoktor ne diyor peki? Bu normal bi durum degil
Yaklaşık 10 yıldır dalma da problem yaşıyorum ve nasıl uyuduğumu unuttum bileDüsmanimin basına vermesin o kadar feci durumlar.
Ben biraz olayin önceden nasil uyuyabiliyordum kismina takildim hatirlamaya calistim.
Evlenmeden öncesi yani...
Evlenmeden önce her gun öglen saat 1 de 2 de bazen 3te uyaniyordum..
Isyerimiz vardi oraya gidiyor butun gun cay kahve iciyor cekirdek citliyodum..
Sonra eve gelip yemegimi yeyip tv izliyordum. En geç! Gece 2 de hoop uyumuş oluyordum.. uyumadan once şu bana boyle yapti bu boyle yapti diye asla kafamda da kurmuyordum.
Bu 4 senedir uyumama engel olan sey ne hic bilmiyorum..
Sese mi alıştım tek yatmayami alistim. Ya da ben uykuya dalarken babamin icerde tv izliyor olmasi mi bana guven veriyordu da rahat uyuyordum bilmiyorum.. o yuzden sizde biraz onceden nasil dalabildiginizi düsünun.
Ozaman doktora gidin bi muayene etsin. Hicbir uyku gece uykusu gibi tutmuyor. Insallah bir caresini bulup düzene girer uykularin canimDoktora henüz gitmedim.. Cevremdekiler saniyorlar ki ben gece oturmayi seviyorum. Aslinda evet seviyorum gece oturmayi bayilirim hatta ama ben arrik duzene girsin istiyorum 4 sene de gecer diye bekledim. Arrik biyerden baslamam gerek.
Benim eşimde aynısı. Gece uyku ilacı içtiği halde uykuya dalması saatler alır ama sabah bir şey oldu uyandı diyelim gözünü kapatır kapatmaz dalar. Gece çalışma hayatı olmuş. O zaman uyku döngüsü bozulmuş diye düşünüyorum.
Yaklaşık 10 yıldır dalma da problem yaşıyorum ve nasıl uyuduğumu unuttum bile
Ozaman doktora gidin bi muayene etsin. Hicbir uyku gece uykusu gibi tutmuyor. Insallah bir caresini bulup düzene girer uykularin canim
Siz en azından gündüz dalabiliyorsunuz bende o da yok her daim gözler açık. Bazen sıkılıyorum eşimi uyandırıyorum uyuyamadım yine diye. Bileydim böyle olduğunu evlenmezdim demişti bi kere10 yil cok uuzun bir surekelin ilaci olsa kendi basina surermis
Çok yorgunken olur aynı durum bende.kitap okumak İyi gelir.bir de bir yerde okumuştum,15 dk falan sabit durursanız yatakta vücut uyku moduna geçiyorMuş.buna benzer bişey yani:)deneyin isterseniz
Siz en azından gündüz dalabiliyorsunuz bende o da yok her daim gözler açık. Bazen sıkılıyorum eşimi uyandırıyorum uyuyamadım yine diye. Bileydim böyle olduğunu evlenmezdim demişti bi kerekendisi 5 saniye de uykuya dalar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?