• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün gün zombi gibi gezip , yataga girince uyuyamayanlar :(

İşte uyumuyorum birazda gündüz kendini yor uykun gelince kalk iş yap bir iki derken uyuyorsun erkenden, bide kafanda doludur muhtemelen birşeylerle öyle olunca zaten uyumak çok zor

Keske o kafam bomboş girebilsem yataga.. ama mumkun degil insaniz taktigimiz uzuldugumuz seyler oluyor ve gece olunca kafada yankilaniyor.. umarim bende cozebilirim

Erken diyince insanlar 10 da yatıp 7-8 de kalkıyorsun zannedecek bibi :KK70:
12 ile 1 arası yatıp 9 ile 10 arası kalmak uygun bence 10 da yatan insan kaldı mı ya günümüzde zaten evrildigimizi düşünüyorum bir insan 12 1 den önce neden uyurki :27: (çalışmayanlardan bahsediyorum) çalısmıyorum malum :deli:

Çay etkilemiyorda sabahin 8 inde nescafe icsem bir sonraki gun 8 e kadar uyuyamiyorum cok etkiliyor beni.. .

Ben eskiden kahve bağımlısıydım ve hiç de etkilemiyordu uykumu.. Sonra bıraktım, hiç içmemeye başladım. Şimdi dediğiniz gibi öğlen de içsem akşamına uyku tutmuyor. Zaten çay sevmeyen biriyim, içmiyorum normalde ama bir yere gidince kalabalıkta bir bardak içeyim diyorum, yine uyuyamıyorum :/

Ben eskiden kahve bağımlısıydım ve hiç de etkilemiyordu uykumu.. Sonra bıraktım, hiç içmemeye başladım. Şimdi dediğiniz gibi öğlen de içsem akşamına uyku tutmuyor. Zaten çay sevmeyen biriyim, içmiyorum normalde ama bir yere gidince kalabalıkta bir bardak içeyim diyorum, yine uyuyamıyorum :/

Ayni durumdayiz.. senelerce nescafe ve cay ictim oyle 1 -2 bardak asla degil. 10 bardak cay iciyordum 3-4 nescafe.. hergun ayni sekilde. Ama cok rahatta uyuyordm. Simdi bir fincan kahve ne hallere getiriyor beni

Iyi geceler kizlar
Senelerdir ayni derdi çekiyorum..

Bütün gün uykusuzluktan gözlerimi açamiyorum , esnemekten bir hal oluyorum , yastık görsem uyuyacak duruma geliyorum.. Aksam yemekten sonra tam bir pert durumdayım gözumu kapatsam uyuyacagım. Ama bulasikti çaydı derken yine biraz olsun kendime hakim oluyorum..

Bütün gün boyle gezip nihayet yatagima girdigimde gözlerim fal taşı gibi açılıyor uykunun U su kalmıyor 40 defa dönüyorum ama uyku yook...

Yaşayan varmı nasil çözebilirim ?
Bende oyleyim ya tum gun halsiz halsiz geziyrm.kanim dusmus 5.8 e.enerji sifir.gece yataga yatyorum.suan oldugu gibi kkda takiliyrm 3 e kadar uyku muyku yok.bari bebek gelene kada rbiraz uykumu alsaydim dogunca zaten uykusuz kalcam diye kendimi zorluyrm ama yok olmuyor

Yatakta dön dolaş uyuyamayınca teli elime aldım birşeyler okurken uykum gelir belki diye. Bu konuyu buldum :) ben de uyuyamayanlardanım.
Belli bir saati geçirince insan hiç uyuyamıyor çok geç yatmamak lazım. çok yorulunca da ters etki yapıyor. Ben hiç uyuyamıyorum bir de işleri günün erken saatlerinde yapıp akşamları daha sakin geçirmek lazım.

Bende ayni durumdayim saat 11 de yataga girip sabah saat 6 da uyuyabildigimi bilirim. Bende hastalik oldugunu dusunuyorum.. ama şöyle bir durum var. Sabah saat 5 bucuk 6 gibi hava aydinlanmaya basladiginda perdeyi aciyorum kuş cıvıltılarıyla o kadar kolay uykuya dalıyorum ki..! Bunun nedenini çozebilmis degilim
Hastalıkla ilgisi yokki uyku duzeninizde problem var sadece ilaç çok işe yarıyor, ben kullanıyorum.Herkes gidiyor artık doktora sadece hastalar değil.bitkisel ilaçlar var uyku için onlardan tercih edebilirsiniz ama tabi karar sizin

Evet her sabah dogal kuş civiltilariyla uyuyabiliyorum anca zaten karsida insaat var ordan tak tak sesler geliyor insanlar bagiriyor kuslar civildiyor iceri temiz hava giriyor esim ise gidiyor :)))

O sesler işe yariyor gercekten canim ama denemistim 1-2 kere cokta guzel uyumustum.
yok demek istediğim müzik olarak kuş cıvıltısı sesiyle gece uyuyabilirsiniz belki

Spor yapsanız vücut yorulunca uyuyabiliyorum ben dr . Uyku problemim var yatarım aradan 1 saat geçince uyuyabiliyorum anca çit sesine bile uyanıyorum . Ama yürüyüşe çıktığım zamanlar daha rahat uyuyorum

Bende oyleyim ya tum gun halsiz halsiz geziyrm.kanim dusmus 5.8 e.enerji sifir.gece yataga yatyorum.suan oldugu gibi kkda takiliyrm 3 e kadar uyku muyku yok.bari bebek gelene kada rbiraz uykumu alsaydim dogunca zaten uykusuz kalcam diye kendimi zorluyrm ama yok olmuyor

Bende iyi yanindan bakiyorum ilerde cocugum olursa uykusuzluga dayanabilirim diye dusunuyorum :) sizede bebis hayirli olsun

Yatakta dön dolaş uyuyamayınca teli elime aldım birşeyler okurken uykum gelir belki diye. Bu konuyu buldum :) ben de uyuyamayanlardanım.
Belli bir saati geçirince insan hiç uyuyamıyor çok geç yatmamak lazım. çok yorulunca da ters etki yapıyor. Ben hiç uyuyamıyorum bir de işleri günün erken saatlerinde yapıp akşamları daha sakin geçirmek lazım.

Normalde enerjik bir insandim ama birkac gundur aksamlari ölü gibiyim.. bu uykusuzluk onceden hic yoktu insanlarda ya da ben bilniyordum

Back
X