• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün gün zombi gibi gezip , yataga girince uyuyamayanlar :(

uyuyamiyanlar kesinlikle uyku hapini onermiyorum!!! bagimlilik yapiyor... belcikada eczanede calisiyorum bi gorseniz okdr cok insan varki 1 aylik uyku ilacini 2-3 gunde bitirenleri!!! resmen bagimlilik yapiyor... onun yerine dogal bitkisel ilaclar var uyku icin yardimci oluyor veya uyku hormonlu melatoninli iaclar bunlar cok daha masumlar yan etkisi yok... ilac isimleri vermek isterdm fakay trde ilac isimleri farkli burdakilerden

1 le basliyorsunuz o ilaclara..

Sonra vucut 1 e alisiyor 2 ye cikariyorsunuz sonra 3 e 4 e 5 e..

Ben 5teyken biraktim iyikide biraktim..! Evet dikkat edin arkadaslar.

Birkaç akşam olması ya da bir dönem olması normaldir de senelerdir olması normal değil pek. Psikolojik olması çok muhtemel. Bir doktora görünün bemce

Benimki 3 :) gecenlerde şey dedim. Canim sen gözlerin yukari bakarkenmi daliyorsun yoksa asagiya bakarken mi dedim.

Bana bakti hic dikkat etmedim neden sordun dedi. Bende uyuyamiyorum da ondan sordum dedim. Bir kahkaha patlatti ee tabi yasamayan bilemez.
Konuşurken cümlenin ortasında bile uyumuşluğu var sinir oluyorum o uyudukça:işsiz:

Bahsetdiginiz ilaci yazarmisiniz ozelden arastirayim.
Belcikada uyku hapi olarak doktorlar cogunlukla zolpidem ve zopiclone adli ilaclari yaziyorlar.. bunlar kesinlikle recetsiz alinmiyor

Bazen insanlar soruyla geliyorlar: uyuyamiyorul fakat uyku hapida kullanmak istemiyorum ne önerirsiniz diye ( yani yan etkisi olmiyan daha bitksiel ilaclar ).. bizde recetesiz verzbilcegimz ilaclari öneriyoruz bagimlilik yapmiyor: sediplus sleep forte, sleepfit melatonine gibi ilaclar

bilemedim acikca buraya yazdm yasak mi?

Belcikada uyku hapi olarak doktorlar cogunlukla zolpidem ve zopiclone adli ilaclari yaziyorlar.. bunlar kesinlikle recetsiz alinmiyor

Bazen insanlar soruyla geliyorlar: uyuyamiyorul fakat uyku hapida kullanmak istemiyorum ne önerirsiniz diye ( yani yan etkisi olmiyan daha bitksiel ilaclar ).. bizde recetesiz verzbilcegimz ilaclari öneriyoruz bagimlilik yapmiyor: sediplus sleep forte, sleepfit melatonine gibi ilaclar

bilemedim acikca buraya yazdm yasak mi?

Yani sonucta reklam yapmiyorsunuz. Ve bahsettiginiz seyler ilac degil. Sadece destekli bitkisel urunler. Kullan diye de diretmediniz ben istedim arastirmak icin yasak oldugunu dusunmuyorum...

Evett evettt iste o pozisyon cok önemli

Ve ben o pozisyonu bulabilmek icin yatakta bir amuda kalkmadigim kaliyor :)

Sabah esim ya beni capraz uyurken , ya yatakta ters uyurken , ya ayaklarim asagidayken ya da yatagin ortasinda cenin pozisyonunda uyurken bulur ve baana cok guler. Cunku sabaha kadar aramisim o pozisyonu bulunca kipirdayamiyorumda..!
Alemsiniz yaa:) sorun uyku değil pozisyon o zaman.bu süreç yaşanacak her gün demek ki:KK48:

Back
X