- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Aynen canım bu tarz ilaçlar reçetesiz alınmaz ve kullanılmazZaten cogu ilaclar doktor recetesiz alinamaz yani belcikada boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bu tarz ilaçlar reçetesiz alınmaz ve kullanılmazZaten cogu ilaclar doktor recetesiz alinamaz yani belcikada boyle
bir arkadaşım böyleIyi geceler kizlar
Senelerdir ayni derdi çekiyorum..
Bütün gün uykusuzluktan gözlerimi açamiyorum , esnemekten bir hal oluyorum , yastık görsem uyuyacak duruma geliyorum.. Aksam yemekten sonra tam bir pert durumdayım gözumu kapatsam uyuyacagım. Ama bulasikti çaydı derken yine biraz olsun kendime hakim oluyorum..
Bütün gün boyle gezip nihayet yatagima girdigimde gözlerim fal taşı gibi açılıyor uykunun U su kalmıyor 40 defa dönüyorum ama uyku yook...
Yaşayan varmı nasil çözebilirim ?
Evet psikiyatriye gidebilirsiniz. O zaten altta yatan psikolojik bi sebep yoksa sizi başka bölümlere yönlendirir. Ama ben kesinlikle stres, gerginlik gibi durumlardan kaynaklandıgını düşünüyorum
Alemsiniz yaa:) sorun uyku değil pozisyon o zaman.bu süreç yaşanacak her gün demek ki![]()
kuş cıvıltıları sesiyle uyumayı denediniz mi?Bende ayni durumdayim saat 11 de yataga girip sabah saat 6 da uyuyabildigimi bilirim. Bende hastalik oldugunu dusunuyorum.. ama şöyle bir durum var. Sabah saat 5 bucuk 6 gibi hava aydinlanmaya basladiginda perdeyi aciyorum kuş cıvıltılarıyla o kadar kolay uykuya dalıyorum ki..! Bunun nedenini çozebilmis degilim
Ben ben ben :)))
Bütün gun, gece olsa da uyusam diye dusunuyorum...
Gece olunca bi keyfim yerine geliyor bi enerji :)))
3 aylık hamileyken olmuştu 2 hafta sürmüştü. Berbat bir şey bir de ben yarım saat uyuduktan sonra uyanıyordum.
Dön dolaş yok uyku.
Melisa çayı falan fayda etmedi.
O yatakta uyuyacağım pozisyonu buluncaya kadar neler çekerdim arada olur.
Hemen ters yatarım genelde işe yarıyor yani ayaklı uçlu derler öyle bilmem anlatabildim mi? :)
kuş cıvıltıları sesiyle uyumayı denediniz mi?
bir de böyle bilinçaltı telkin için sesler var internette araştırabilirsiniz
sanki psikolojik gibi sizin durumunuz
Şimdiiii eşinizin yastığı yatak başlığının orada öyle yatıyor sizde yastığınızı ayak ucuna alıyorsunuz öyle uyuyorum. :) Bizde ayaklı uçlu derlerPozisyonu tam olarak anlayamadim :)
Şimdiiii eşinizin yastığı yatak başlığının orada öyle yatıyor sizde yastığınızı ayak ucuna alıyorsunuz öyle uyuyorum. :) Bizde ayaklı uçlu derler![]()
Ahaha konuya bak ya ben de şimdi kendim için düşünüyodum. Yatağa yattım yok uyku.. Çıktım bahçeye çek pas attımmalum deli gibi yağıyordu yağmur..
Madem uyuyamıyorum bi işe yarayayım dimi ama
Ama sana önerim nefes egzersizi ve meditasyon. Ben gidip yapıcam hatta baya işe yarıyor.
Benim cocuktan once uyanma saatim 14.00 15.00 ti hep yani bu yillardir suren bisey...simdi o saatlerde uyanamasam da uyuma saatim ayni ...gunluk 4-5 saat uyku ile geciyor ama yeterli degil hissediyorum...Hahaha :) kesinlikle 2 saat esimle takildik telefondan oyun oynadik ama sesim cikmiyo nasil uykum var..
Yataga bir girdik cenem acildi falan uyuyamiyorum gozlerim fal tası. Acaba neden oluyor hic fikrim yok :)
Benim cocuktan once uyanma saatim 14.00 15.00 ti hep yani bu yillardir suren bisey...simdi o saatlerde uyanamasam da uyuma saatim ayni ...gunluk 4-5 saat uyku ile geciyor ama yeterli degil hissediyorum...
İşte uyumuyorum birazda gündüz kendini yor uykun gelince kalk iş yap bir iki derken uyuyorsun erkenden, bide kafanda doludur muhtemelen birşeylerle öyle olunca zaten uyumak çok zorErken kalktigim zamanlarda oglen veya aksam uzeri 5 dk gozumu dinlendirsem gece uyuyamiyorum siz nasil cozdunuz
Akşam içtiğiniz çaydan olabilir. Beni uyutmaz mesela..