• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün gün zombi gibi gezip , yataga girince uyuyamayanlar :(

Iyi geceler kizlar
Senelerdir ayni derdi çekiyorum..

Bütün gün uykusuzluktan gözlerimi açamiyorum , esnemekten bir hal oluyorum , yastık görsem uyuyacak duruma geliyorum.. Aksam yemekten sonra tam bir pert durumdayım gözumu kapatsam uyuyacagım. Ama bulasikti çaydı derken yine biraz olsun kendime hakim oluyorum..

Bütün gün boyle gezip nihayet yatagima girdigimde gözlerim fal taşı gibi açılıyor uykunun U su kalmıyor 40 defa dönüyorum ama uyku yook...

Yaşayan varmı nasil çözebilirim ?
bir arkadaşım böyle
bildiğin 2 3 saatlik uykularla geçiriyor günlerini
onun annesinde de aynı durum vardı sanırım genetik bir hastalikmış
hangi bölüme gidilir bilemedim ama bir doktora görünün

Evet psikiyatriye gidebilirsiniz. O zaten altta yatan psikolojik bi sebep yoksa sizi başka bölümlere yönlendirir. Ama ben kesinlikle stres, gerginlik gibi durumlardan kaynaklandıgını düşünüyorum

Stressiz bir gunumuz gecmiyor ki :) ayak tirnagimdan saç telime kadar stres benim adım :)

Alemsiniz yaa:) sorun uyku değil pozisyon o zaman.bu süreç yaşanacak her gün demek ki:KK48:

Bazen yere atiyorum kendimi uyuyamadigim icin.. ay bir tatli geliyor daldım dalacam o derece. Ama yerde yatarsam tutulurum diye dusunup hoop yataga sonra yien uyuyamama problemleri. Neler cekiyorum bir bilseniz. Zaten hep sefil uykuyu sevmisimdir :dondurma:

3 aylık hamileyken olmuştu 2 hafta sürmüştü. Berbat bir şey bir de ben yarım saat uyuduktan sonra uyanıyordum.
Dön dolaş yok uyku.
Melisa çayı falan fayda etmedi.
O yatakta uyuyacağım pozisyonu buluncaya kadar neler çekerdim arada olur.
Hemen ters yatarım genelde işe yarıyor yani ayaklı uçlu derler öyle bilmem anlatabildim mi? :)

Bende ayni durumdayim saat 11 de yataga girip sabah saat 6 da uyuyabildigimi bilirim. Bende hastalik oldugunu dusunuyorum.. ama şöyle bir durum var. Sabah saat 5 bucuk 6 gibi hava aydinlanmaya basladiginda perdeyi aciyorum kuş cıvıltılarıyla o kadar kolay uykuya dalıyorum ki..! Bunun nedenini çozebilmis degilim
kuş cıvıltıları sesiyle uyumayı denediniz mi?
bir de böyle bilinçaltı telkin için sesler var internette araştırabilirsiniz
sanki psikolojik gibi sizin durumunuz

Ben ben ben :)))
Bütün gun, gece olsa da uyusam diye dusunuyorum...
Gece olunca bi keyfim yerine geliyor bi enerji :)))

Hahaha :) kesinlikle 2 saat esimle takildik telefondan oyun oynadik ama sesim cikmiyo nasil uykum var..

Yataga bir girdik cenem acildi falan uyuyamiyorum gozlerim fal tası. Acaba neden oluyor hic fikrim yok :)

3 aylık hamileyken olmuştu 2 hafta sürmüştü. Berbat bir şey bir de ben yarım saat uyuduktan sonra uyanıyordum.
Dön dolaş yok uyku.
Melisa çayı falan fayda etmedi.
O yatakta uyuyacağım pozisyonu buluncaya kadar neler çekerdim arada olur.
Hemen ters yatarım genelde işe yarıyor yani ayaklı uçlu derler öyle bilmem anlatabildim mi? :)

Pozisyonu tam olarak anlayamadim :)

kuş cıvıltıları sesiyle uyumayı denediniz mi?
bir de böyle bilinçaltı telkin için sesler var internette araştırabilirsiniz
sanki psikolojik gibi sizin durumunuz

Evet her sabah dogal kuş civiltilariyla uyuyabiliyorum anca zaten karsida insaat var ordan tak tak sesler geliyor insanlar bagiriyor kuslar civildiyor iceri temiz hava giriyor esim ise gidiyor :)))

O sesler işe yariyor gercekten canim ama denemistim 1-2 kere cokta guzel uyumustum.

Ahaha konuya bak ya ben de şimdi kendim için düşünüyodum. Yatağa yattım yok uyku.. Çıktım bahçeye çek pas attım:rapci: malum deli gibi yağıyordu yağmur..
Madem uyuyamıyorum bi işe yarayayım dimi ama :KK48:

Ama sana önerim nefes egzersizi ve meditasyon. Ben gidip yapıcam hatta baya işe yarıyor.

Şimdiiii eşinizin yastığı yatak başlığının orada öyle yatıyor sizde yastığınızı ayak ucuna alıyorsunuz öyle uyuyorum. :) Bizde ayaklı uçlu derler :KK70:

Evet onu da denemiştim de tam dalmişken esim bacagini kafamin ustune atinca hafif caplı bir travma yasamistim sonra da öyle uyumadim hiccc :)))))

Ahaha konuya bak ya ben de şimdi kendim için düşünüyodum. Yatağa yattım yok uyku.. Çıktım bahçeye çek pas attım:rapci: malum deli gibi yağıyordu yağmur..
Madem uyuyamıyorum bi işe yarayayım dimi ama :KK48:

Ama sana önerim nefes egzersizi ve meditasyon. Ben gidip yapıcam hatta baya işe yarıyor.

Canim bende alerjik rinit var burundan nefes alamiyorum kii nefes egzersizi yapayim :) yoksa denememmi biri daha soylemisti..

Hahaha :) kesinlikle 2 saat esimle takildik telefondan oyun oynadik ama sesim cikmiyo nasil uykum var..

Yataga bir girdik cenem acildi falan uyuyamiyorum gozlerim fal tası. Acaba neden oluyor hic fikrim yok :)
Benim cocuktan once uyanma saatim 14.00 15.00 ti hep yani bu yillardir suren bisey...simdi o saatlerde uyanamasam da uyuma saatim ayni ...gunluk 4-5 saat uyku ile geciyor ama yeterli degil hissediyorum...

Benim cocuktan once uyanma saatim 14.00 15.00 ti hep yani bu yillardir suren bisey...simdi o saatlerde uyanamasam da uyuma saatim ayni ...gunluk 4-5 saat uyku ile geciyor ama yeterli degil hissediyorum...

Ya bu psikolojik birsey olsa bu kadar uzun surermi diye dusunmeye basladim iyice..

Erken kalktigim zamanlarda oglen veya aksam uzeri 5 dk gozumu dinlendirsem gece uyuyamiyorum siz nasil cozdunuz
İşte uyumuyorum birazda gündüz kendini yor uykun gelince kalk iş yap bir iki derken uyuyorsun erkenden, bide kafanda doludur muhtemelen birşeylerle öyle olunca zaten uyumak çok zor

Back
X