merhaba kızlar ben ne kadar dikkar edersem edeyim kilo alıyorum 75 kiloyla başladım şuan 90 kiloyum ve 25 haftalık hamileyim inanamıyorum kendime nasıl oldum bu kadar diye ama kan hapına başladım 3. aydan sonra ve kilo almam daha hızlandı yani yiyip yiyip suçu hapa atmıyorum ama gerçekten öyle gyna ferro sanol ve elevit kullanıyorum sanki gyna ferro sanol kilo yapıyor gibi geliyor doktora sordum güldü boşver sen onu dedi demek ki var böyle bişey sürekli sebze yiyiorum ama her geçen gün artıyor ne yapıcağımı şaşırdım
senin aldigin kiloyla bebegin beslenmesinin cok alaksi olmuyo, kac haftalik oldugunu yazmamissin ama zaten ilk 3 ayda bebegin fazla birseye ihtiyaci olmuyo bebek 20.haftadan sonra esas kilo almaya ve gelismeye basliyo..ilk zamanlarda yedigin meyvelerden bebek gerekli olanini alip beslenmesi gerektigi kadar beslenmistir zaten..tabiki 8.haftadan sonra kalsiyumu eksik etmemen gerekli...ben ilk aylar bulantıdan sadece meyve yedim 1 kilo vermişim ben daha hiç kilo almadım ferrogyno folic asit ve coraspirin kullanıyorum bunlarda sanırım kilo yapmıyo kilo alamadığım için bebek beskenirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?