- 9 Temmuz 2025
- 36
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi Melike__93
-
Gitmeden bu yaşadıklarınızı nasıl öngöremediniz ki bu tuhaf yani zirt pirt şehir değiştirmek zorunluk olmadığınız halde çocuğunuzun psikolojisini de bozabilir belki çocuk alıştı.
bende bir böyle düşünüyorum bir diğer türlü düşünüyorum insan düşünmekten yorulur mu öyle bir durum dayım.. doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor çocuk da alıştı şimdi tekrar sil baştan.. ve düzen kurmak öyle bir zor ki en zoru da gideceğim şehrin çok daha zor olmasıDiğer konunuzu da okumuştum. Eşiniz ailesinin yakınındaki tek çocuk. Kardeşleri şehir dışında. Ve sorumluluk almak konusunda bir aksiyon almıyorlar. Ben ruhsal yorgunluğun bedensel yorgunluktan daha yıpratıcı olduğunu düşünüyorum. Eski hayatınıza dönmek maddi olarak zorlansada evinizde huzurunuz olur.
Bir cingar çıkar herkes haddinj bulsun taşınacaksan bile belki çocuk liseye gidecekken falan olabilir küçük yerde iyi lise olmayabilirÖngörmek ile yaşamak çok farklı oluyormuş ne yazık ki yoksa gelir miydim.. şimdi çocuk da alıştı onun için de endişeleniyorum tekrar adapte olamaz vs diye maddi yönü bir yandan zorluğu bir yandan bilemiyorum hiç bu kadar çaresiz hissedip kararsız kaldığım bir dönem olmamıştı
1 yıl oldu bu yıl 4. sınıfa başlayacakgelelı ne kadar oldu. Yıl olduysa ve cocugunuz öğrencıyse duzenınızı bozmayın. Hala kucukse cocugunuz gerı donun. Ben de sevmem boyle mıc mıc aıle ılıskılerını. Alıskında degılım.
Hmm çok da büyük değilmıs yıne alısır. Sınav donemı de yok. Mutlu olacağınız yerde olursunuz umarım. Swott analızı yapın bu konuyla ılgılı.1 yıl oldu bu yıl 4. sınıfa başlayacak
evet eşimle konuştum oda sen kararını ver ne gerekiyor ise yapalım dedi gideceğim şehirde çok zor ve yıpratıcı bir şehirRuh yorgunluğu beden yorgunluğundan daha zor bence. Ben olsam KV peşinde koşmak yerine (anlattığınız kadarıyla ciddi bir durum yok ve diğer kardeşleri umursamıyor) çocuğumun daha iyi eğitim alacağı ve ruhumun huzurlu olacağı yere geri dönerdim. Eşiniz gitmeye razı mı?
haklısınız vermeyecekler zaten ve bu durum git gide artacak büyüyecek.. zamanla durulacak gibi bir şey değil ama diğer yandan gideceğim şehir çok zor pahalı yaşanılması çile olan bir yer ama memleketim öyle mi ? sessiz sakin nezih konforlu bir yer bunlar düşündükçe çıkamadım cebelleşip durdum kendi içimde.Aile huzuru, çocuğun fiziksel ruhsal gelişimi, eğitimi, sosyalleşmesi... sizin için kriter bunlar olmalı. Maalesef artık her şey zor ama sizin en azından seçme sansınız var. Hiç çıkamayan gidemeyen, yer değiştirme imkanı olmayan ne yapsın? Biz iş için kararları alırken önceliğimiz hep çocuklar oldu. Nerede neyi daha iyi verebiliriz, hangisi onlar için daha iyi olur hep bunlara göre karar verdik. Okul eğitim imkanı vs aynı olsa bile ben giderdim çünkü diğer konunuzdan biliyorum, eşinizin ailesi size huzur vermiyor vermeyecek de.
evet eşimle konuştum oda sen kararını ver ne gerekiyor ise yapalım dedi gideceğim şehirde çok zor ve yıpratıcı bir şehir
Geçen hafta Bağlı bulunduğum bakanlığı aradım ben bilmiyordum fakat geldiğim yere geri dönme imkanım var mış aslında benim niyetim başka bir küçük ilçe olur mu sormak fikir almaktı ama ne yazık ki sadece geri gitme hakkım varmış geldiğim yere
Ne yazık ki yok Zaten geçici görevlendirme ile geldim ancak geldiğim yere dönebilirm
Geldiğiniz şehire geri dönün bence, pahalı ve yorucu bir şehir olabilir ama bununla başa çıkabilmişsiniz yine yaparsınız, ruhsal yorgunluk bedensel yorgunluktan daha kötü, şu an yaşadığınız şehirde devam ettiğiniz sürece içten içe daha da çökeceksiniz belki evliliğiniz dönülmez bir noktaya gidecek, hem çocuğunuzun eğitimi önceliğiniz olmalı, diğer şehirde bunu daha iyi sağlıyormuşsunuz.Geçen hafta Bağlı bulunduğum bakanlığı aradım ben bilmiyordum fakat geldiğim yere geri dönme imkanım var mış aslında benim niyetim başka bir küçük ilçe olur mu sormak fikir almaktı ama ne yazık ki sadece geri gitme hakkım varmış geldiğim yere. onunda süresi varmış şu an 1 yıl geçti 1 yıl daha dönmez isem o hakkımda son buluyor. Ama o kadar beklemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?