Bütün Hayatımızı Etkileyecek Bir Kararı Veremiyorum Siz Olsanız Ne Yapardınız ?

Antalya’ya mı taşındınız pahalı kalabalık dediğiniz yer neresi

Antalyanın nesi bu kadar pahalı kalabalık ya Side sahilde mi yaşıyordunuz

Diğer memleket neresi o kadar ucuz?

Ben de 2 ucu gördüm, doğunun ücra köşesi orada bile fiyat farkı hayat kalitesi bu kadar fark etmiyordu hem de ankaraya göre.

Kesinlikle çocuğun eğitimi. Küçük bir ilde yada ilçede çocuğun hem eğitimi kısıtlanır hem sosyo kültürel olarak kendini çok iyi geliştiremez. Bahsi geçen yer antalyaysa gül gibi memleket bir sahil kentinde eminim çocuğunuz daha mutlu yaşar.

Antalya’da nerde bu kadar trafik var yahu? İş çıkış saatine denk gelmediğiniz sürece Antalya’nın bir ucundan diğer ucuna (Konyaaltı-Lara) yarım saatte gidersiniz en kötü ihtimalle. Kışın zaten trafik olmuyor. Antalya’nın sosyal hayatı konusu beni biraz düşündürdü. Sosyal hayat öyle ahım şahım değil çünkü orda. Açık hava imkanları falan güzel. Sahilde yürüyüş, deniz kenarında kamp sandalyeleriyle oturmak, evden çıkıp beş dk sonra denize girmek en çok özlediğim şeyler. İlçelerden tereyağ, meyve, sebze falan aldığım günler burnumda tütüyor vallahi. Çocuk yetiştirmek için ideal bir şehir. Semtine göre daha uygun kiralık evler de var. Mesela illa Gürsu’da oturmak istemiyorsanız tabi.

Çocuk yetiştirme konusu ve ailenin iç huzuru diğer her şeyin üstünde bence. Tabii ki geri taşının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…