- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
Bu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum