Bütün istediklerim oldu, elde ettiklerim kolay oldu diyen var mı?

simgebehra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
264
211
33
45
Bu sıra çok konu açtığımın farkındayım kısaca şöyle söylim zorlu bir hayatım oldu halada devam ediyor hiçbir istediğim hemen olmadı hep çabalayarak yırtınarak seneler sonra oldu. Sorunlu bir ailem var çocukluğum hiç güzel geçmedi üniversite hayatım aşırı zordu bitince senelerce işsiz kaldım zar zor atandım iyi kalpli bir arkadaşa denk gelemedim nişanlandım aldatıldım neyseki tek güzellik eşimle tanıştım evlendim sağlık desen pert olanlar yetmiyo gibi şimdide diş eti çekilmeleri çıktı hamileyim sandım değilmişim aylardır deniyoruz olmuyo
Benim merak ettiğim hayatta her istediğine hemen kavuşmuş ne istediysem oldu diyen var mı? Ben ne suç işledim diye düşünüp duruyorum dini yönden de elimden geleni yapıyorum hasta halimle oruç bile tutuyorum çok zorlansamda. Gerçekten daha napabilirim? Herşeyi geçtim anne olmakla yanıp tutuşmayım senelerce diyorum ama sanki yine olmayacak deniyoruz olmuyor çok mutsuzum

Ben değilim. Ne istediğim iş, ne beni seven benim de onu seveceğim bir sevgili, ne de düzgün bir arkadaş çevresi. Hep aksilikler terslikler sorunlar vs. Hatta bir ara bana birisi büyü mü yaptı diye düşünüyordum. Ama okuduğum kadarıyla sizin isteklerinizin çoğu gerçekleşmiş geç de olsa. İş ve eş hallolmus. Bu kadar şikayet etmeyin. Tadını çıkarın.

Ben varım sanırım,ailem dışında.
Ama şükür etmeye çalışıyorum,Rabbim hiçbirşeyi aratmadı hep belli bir yerden sonra elde ettim ama allah bana bundan sonra da aratmasın inşallah.

.. hayatta hic birseye ugrasmadim.. okulu cok kirdigim halde diploma almam zor olmadi.. sonrasinda ilk basvurdugum is yerine alindim. O arada sevdigim adami buldum.. deli gibi asik olduk en guzel askla evlendik... cocuk istedik korunmayi biraktigimiz ilk ay hamile kaldim...esimle kv kp kimseyle bi sorunum yok olmadi..hepsi melek gibi.. ee tabii bende hic cadi degilim.. derken 3 cocugumuz oldu ve biz pembe panjurlu evimizde mutlu mesut yasiyoruz..

Her istediğim oldu şükür. Ama yatarak olmadı, çabayla, umutla oldu.
Siz de kötü durumda değilsiniz. Dolduğunuz noktaya denk geldi sanırım, ondan yazdıklarınız.
Eşiniz, işiniz var. Bebeğiniz de olur inşallah.
Sorun yaşamadan hayat olur mu? Sorun yaşıyorsak bu suçlu olduğumuz İçin değil.

.. hayatta hic birseye ugrasmadim.. okulu cok kirdigim halde diploma almam zor olmadi.. sonrasinda ilk basvurdugum is yerine alindim. O arada sevdigim adami buldum.. deli gibi asik olduk en guzel askla evlendik... cocuk istedik korunmayi biraktigimiz ilk ay hamile kaldim...esimle kv kp kimseyle bi sorunum yok olmadi..hepsi melek gibi.. ee tabii bende hic cadi degilim.. derken 3 cocugumuz oldu ve biz pembe panjurlu evimizde mutlu mesut yasiyoruz..
Şu şansın milyonda biri bile bende yok.

Ben kendimi sansli goruyorum, nerdeyse her istedigim oldu cok sukur ama cok cabaladim ve bu cabalrimn hic biri suan gozumde yok hepsini umutla yaptim cunku, lisede hem.okudum hem tatillerde calistim, univde rahattim ama derslerime cok calistim hic birseyi sansa birakmadim bute bile kalmadim yani...kpss ye deli gibi calistim rahat atanan bir bolum olmama ragmen calstim, esimle severek evlendik ve cok sukur cok uyumluyuz esimin is konusunda sikntilari oldu ama hic biri mutsuz etmedi beni cunku ben hic bir zaman maddi dusunmedim,

Bahtsizlar icin soyleniyormus ama vajinimussan iyi bi sey aslinda:p
Haha ya erkeksende iyi birsey tobee:))

Ne bilim bende ayricalikli oldugun ya da sansli oldugun icin sana o dusmustur diye dusunmustum:)) hahaha bu kadar pozitiflik bunyeye zarar:))

Back
X