Bütün kabahat benim biliyorum

sen anlattıkça ben kötü oluyorum canım bu adam hastamı daha 3ncü gün ne yaparda bir insan bu kadar hakaret alır allah aşkına canım yapman gereken belli önce sakin oll silkelen ve kendine gel git ailene anlat her bir şeyi sahip çıkmak zorundasınız bana ben inanmıyorum ki bir anne baba evladının bunları yaşadığını bile bile sahip çıkmayacaklarını ben çalışıp oğlumada kendime de bakarım size yük olmam de ama ayrılmak istediğini kes
n bir dille söyle tavrını koyki anlasınlar senin ne kadar kararlı olduğunu yapman gereken tek şeyy buu

yaşadıklarınızı okudum çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun öncelikle. ama hayat bu şekilde yaşamaya değermi. yazık değilmi sizede oğlunuzada. aileniz belki umut vardır diye gitmeni istemişlerdir. yürütemeyeceğinizi anlarlarsa zaten birdaha dönmenizi istemezler. şiddet gördüğünüzü bilmiyorlarmı. sen elbebek gül bebek büyüt okut iş sahibi et kızını. sonra elin oğlu alıp dövsün hakaret etsin olacak şeymi.

inşallah ayrılırsın da oğluşunla başbaşa mutlu mesu hayatın olur
yapman gereken cesaret arkadaşların dediği gibi ailene tek tek anlat boşanmak isteğinde kararlı oldugunu belirt
800lira az evet
ama ne demişler azıcık aşım kaygısız başım

Ah şu anne-babalar...
Çocuklarının üzülmediğini düşünürler,elalem ne der geri gelirse korkusuyla yaşarlar...
Oysa ki bi bilseler,o evlatları kendilerine su gibi ekmek gibi muhtaç...
Anne-babaların sorunu yuvası dağılmasın korkusu ve dağılırsa elalem ne der korkusu...
Bunlara aldırmamak lazım....................

merhaba,ben aslında kendime kızıyorum ve biraz olsun rahatlamak için yazıyorum.ben onunla evlenmeden önce böyle biri değildim.5 yıldır evliyim ,gece gündüz bana nedenli nedensiz küfür eden iten kalkan aşağılayan bir adamla evliyim.onunla evlenmeden önce özgüvenli saygı duyulan biriydim.şimdi konuşmaya çekinen,güvensiz asosyal biri haline geldim.ve bu lanet olası adamdan boşanmaya cesaretim yok.sabah pembe oje sürdüğüm için beni oğlumun yanında hırpaladı.henüz 4 yaşında bir oğlum var ve ben ne yapmalıyım bilmiyorum.bunlara sessiz kaldığım için kendimi ayrıca suçluyorum utanıyorum hatta.gidip darp raporu almak istiyorum sonra korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum.darp raporu alınca ne oluyor,evden uzaklaştırma mı alıyor?bana yardım edin benim durumumda olan ve boşanmayı başarabilmiş birileri var mı aranızda
diğer konunuz da yazmışsınız...
oğlunuzun yanında pembe oje sürdünüz diye dayak yiyorsunuz.oğlunuzun psikolojisini hiç düşünüyor musunuz. bitmiştir bence çocuk..
evliliğinizin 3 günü şiddete maruz kalıyorsunuz.
800 ytl maaş,üstüne birde nafaka alırsınız. hem kendiniz hemde oğlunuz için. bu geçinmenizi kolaylaştırır.
,çok fena şiddet gördüm annemlere gittim demişsiniz..
demekki dayak yediğinizi biliyor ve yinede geri yolluyor. tekrar şiddete maruz kalmanız içinmi. inanılır gibi değil.nasıl bir anne bu:1ninca:
eğer,onlar istemiyorsa 1 oda bir sofa ev tutun. ama ayrılın...

yok arkadaşlar hiçbirzaman olmayacak o dedikleriniz.beni rahat bırakmaz bu adam.ama inanın yemin edrim hayal ediyorum bu bile bir an huzur veriyor.çok üzgünüm sanki bacaklarımdan zincirle bağlamışlar ve hiç bir zaman çıkamıycakmışım gibi geliyor bu cehennemden.eskiden hiç aklıma getirmezdim getirenleride çocukça hatta aşağılayıcı bir tutumla eleştirirdim ama inanın insan ölmek istiyor.nasılsa biri çocuğuma bakar ölim de kurtulayım diyorsunuz.

Valla geçinen geçiniyor.Böyle yaşamaktansa maddi sıkıntı çekmeyi yeğlerim...
Kendi çalışıyor annesi o kadarda vicdansız değil bakar elbet torununa...
Evet biraz kıt kanaat geçinir ama yetirir..
Hem bu çocuğun bir babası var tek başına yapmadı ya bakımında yardımcı olmak zorunda.

İstedikten sonra herşey başarılır...

ne demek rahat bırakmaz. siz kaderinize razı olursanız,bu devranda böyle devam eder. burası eski teksas değil. yasalar var. bırakın böyle şeyler demeyi

canım cesaretini topla kendini yiyip bitiriyorsun böyle ileride o fedakarlık ettiğin herşey varya önünde dağ olacak ve seni hasta edecek
ailem istemiyor dön evine diyormuş ne olursa olsun onları ikna etikna olamıyorsan ekonomik özgürlüğün var tut bir ev yaşa çocuğunla yetmez diyorsun ya sana yaptıklarını mahkemede anlat gerekirse darp raporu al nafaka iste bir şekilde hayatını yoluna koy bu adam düzelmez

Neden bu kadar karamsar düşünüyorsunuzki sizin durumunuzu yaşayan binlerce kadın var hatta çalışmayan ama kocasınıda terkeden kadınlar var ...
Yaparsınız şikayetinizi gerekli yerlere bakın o zaman 5 metre bile yanaşamaz yanınıza size gerekli olan sadece biraz kendinize güven duymanız onuda duyduğunuz an zaten biter herşey .
Birazda çocuğunuzu düşünün lütfen ...

sahip olman gereken biraz cesaret.boşanmaya kalkışabilsen zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.ver mahkemeye can güvenliğim yok de,bak bakalım yaklaşabiliyo mu bir daha.korkutmuş gözünü sahipsiz bulmuş eziyor adam..

ben ortada bir çocuk varken boşanma taraftarı değilim ama sizin boşamaktan başka çıkar yolunuz yok
mecbur musun ona
çocuğuna bakarlar merak etme ama nasıl bakarlar senin vereceğin sevgi ve şefkati kim verecek ailen muhtemelen ya düzelir diye seni geri göndermiş
ya da etrafa ne cevap vereceğiz diye geri göndermiş ama bu sefer sanmıyorum yine illa git diyeceklerini
aklım elvermiyor kim evladının acı çekmesine göz yumar

sen böyle düşünürsen tabikide olmaz ne demek bu adam beni rahat bırakmaz dağ başımı burası sen çoktan kaderine rağzı olmuşsun yapma canımmm evladını ve kendini düşün silkelen ve kendine gel biraz cesaretini topla hadii aen güçlü bir kadına benziyorsun eski sen ol ve o adamdan kurtulmaya bak hiç bir şey yapamaz sana ailende sahip çıkmazsa onlarıda boşver çalıştığın para ve alıcağın nafaka yeter sana biraz cesaret hadii

Canım gerçekten çok üzüldüm...
Bu adam ne yaptıysa !!!! senin bütün özgüvenini yok etmiş bence
Önce o kaybettiğin özgüvenin geri gelsin, sen aynı sensin, O sana öyle diyor diye aptal geri zekalı falan değilsin...istediğin herşeyi yapabilecek gücün var, cesaretin eksik sadece
Hiç kimse bunları haketmez sürekli psikolojik şiddet altındasın, sevmeyen saygı duymayan bir adamla evlisin, daha ne kadar devam edebilirsin...
Eninde sonunda bitecek bir evlilik, bu durumda bir an önce bitsin sende önüne bak hayatını kur
Eşinden bu kadar korkma sebebin ne?

raht bırakmazmış nerde yaşıyorsun arkadaşım bir söz vardır havlayan köpek ısırmaz ank ablamında dediği gibi şikayet ettin mi korkudan bırak yaklaşmayı telefonla bile arayamaz

valla canım sana karşı hissi, geçici pamuk köpüğü gibi bir aşkmış ki hemen sönmüş
sanırım genel karakteri böyle, düzelme ihtimalide pek yok gibi
bu kararı sen vereceksin, tüm ömrünü sana saygısı olmayan seni sevmeyen bir adamla mı geçireceksin, ilerde çocuğun bile sana saygı göstermeyebilir bu yüzden, malum erkek çocuklar babayı örnek alır

en azından çocuğuna karşı ilgili sevgili bir babadır umarım

raht bırakmazmış nerde yaşıyorsun arkadaşım bir söz vardır havlayan köpek ısırmaz ank ablamında dediği gibi şikayet ettin mi korkudan bırak yaklaşmayı telefonla bile arayamaz

Herşey bir şikayete bakar zaten verecek savcılığa durum bu diyecek bak yaklaşabilirimi o zaman ..
Erkekler kadına hött der korkutup sindirmeye çalışır ama şikayet oldumuda ödleri patlar nasılsa....

Niye rahat bırakmasın ki zaten sevmiyor sizi hakaret ediyor mutsuz sizinle..
Dövmezse eğer bugün ayrılmayı teklif edin bakalım ne diyecek.
Ama dövmezse bakın sadece tavsiye bir soru yüzünden dayak yemenize vicdanım dayanmaz
Dövebilirse sormayın..

anneniz niye bu kadar ruhsuz ..?
ayrıca hamile oldığunuz için mi evlendiniz.. yoksa aşk çocuğu muydu o zaman aşık mıydı size..?
bence anlatmadığınız şeyler var.
bu adamın bu manyakça halinin temelinde birşeyler var.

Herşey bir şikayete bakar zaten verecek savcılığa durum bu diyecek bak yaklaşabilirimi o zaman ..
Erkekler kadına hött der korkutup sindirmeye çalışır ama şikayet oldumuda ödleri patlar nasılsa....

aynen öyle abla zaten arkadaşın anlattığı erkek tipi genelde sadece karısına söz geçiren dengesiz insan kimse kendini dinletemez karısında egosunu tatmin eder kadının ondan korkmadığını anlasın daha güçlü olduğunu anlasın işte o zaman kedi gibi oluyor çok örnek var böyle etrafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…