- Konu Sahibi canimoglumomer
-
sen anlattıkça ben kötü oluyorum canım bu adam hastamı daha 3ncü gün ne yaparda bir insan bu kadar hakaret alır allah aşkına canım yapman gereken belli önce sakin oll silkelen ve kendine gel git ailene anlat her bir şeyi sahip çıkmak zorundasınız bana ben inanmıyorum ki bir anne baba evladının bunları yaşadığını bile bile sahip çıkmayacaklarını ben çalışıp oğlumada kendime de bakarım size yük olmam de ama ayrılmak istediğini kesevliliğimizin 3. günü hırpalamaya başladı.o gün naptım ben dedim ama evliydim artık.düşünsenize nasıldı bügün diyorum sanane diyor ,iki kelime edemiyoruz diyorum öküz sen insanmısın da konuşayım senle,gerizekalı iyi geçti günüm oldumu aptal falan diyor ve susuyor.1 gün tek gün iyi olmaz mı insan bir kere olsun eşim karım demez mi yok.neden ama nedennnnnnnnnn.soruyorum yürü git uğraşamam senle diyor.ben napıcam yaaa.bağıra bağıra kaçmak istiyorum kaçıp kurtulmak istiyorum.
evliliğimizin 3. günü hırpalamaya başladı.o gün naptım ben dedim ama evliydim artık.düşünsenize nasıldı bügün diyorum sanane diyor ,iki kelime edemiyoruz diyorum öküz sen insanmısın da konuşayım senle,gerizekalı iyi geçti günüm oldumu aptal falan diyor ve susuyor.1 gün tek gün iyi olmaz mı insan bir kere olsun eşim karım demez mi yok.neden ama nedennnnnnnnnn.soruyorum yürü git uğraşamam senle diyor.ben napıcam yaaa.bağıra bağıra kaçmak istiyorum kaçıp kurtulmak istiyorum.
arkadaşım sana tek bişey kalıyor o da tekrar annenle konuşman kararını bildirmen
gelelim yorum yapanlara ya kızlar size inanamıyorum ya 800 tl nasıl geçinir diyelimki kira verdi 500 den aşağı ev yok hadi diyelim buldu 350 ye istanbulda geriye kaldı 450 acaba o parayı bakıcıya mı versin yoksa yeme içmeye mi çocuğun masraflarına mı versin
yok arkadaşlar hiçbirzaman olmayacak o dedikleriniz.beni rahat bırakmaz bu adam.ama inanın yemin edrim hayal ediyorum bu bile bir an huzur veriyor.çok üzgünüm sanki bacaklarımdan zincirle bağlamışlar ve hiç bir zaman çıkamıycakmışım gibi geliyor bu cehennemden.eskiden hiç aklıma getirmezdim getirenleride çocukça hatta aşağılayıcı bir tutumla eleştirirdim ama inanın insan ölmek istiyor.nasılsa biri çocuğuma bakar ölim de kurtulayım diyorsunuz.
yok arkadaşlar hiçbirzaman olmayacak o dedikleriniz.beni rahat bırakmaz bu adam.ama inanın yemin edrim hayal ediyorum bu bile bir an huzur veriyor.çok üzgünüm sanki bacaklarımdan zincirle bağlamışlar ve hiç bir zaman çıkamıycakmışım gibi geliyor bu cehennemden.eskiden hiç aklıma getirmezdim getirenleride çocukça hatta aşağılayıcı bir tutumla eleştirirdim ama inanın insan ölmek istiyor.nasılsa biri çocuğuma bakar ölim de kurtulayım diyorsunuz.
sen böyle düşünürsen tabikide olmaz ne demek bu adam beni rahat bırakmaz dağ başımı burası sen çoktan kaderine rağzı olmuşsun yapma canımmm evladını ve kendini düşün silkelen ve kendine gel biraz cesaretini topla hadii aen güçlü bir kadına benziyorsun eski sen ol ve o adamdan kurtulmaya bak hiç bir şey yapamaz sana ailende sahip çıkmazsa onlarıda boşver çalıştığın para ve alıcağın nafaka yeter sana biraz cesaret hadiiyok arkadaşlar hiçbirzaman olmayacak o dedikleriniz.beni rahat bırakmaz bu adam.ama inanın yemin edrim hayal ediyorum bu bile bir an huzur veriyor.çok üzgünüm sanki bacaklarımdan zincirle bağlamışlar ve hiç bir zaman çıkamıycakmışım gibi geliyor bu cehennemden.eskiden hiç aklıma getirmezdim getirenleride çocukça hatta aşağılayıcı bir tutumla eleştirirdim ama inanın insan ölmek istiyor.nasılsa biri çocuğuma bakar ölim de kurtulayım diyorsunuz.
yok arkadaşım belli etmek mi size arkadaşlarımın numarasını vereyim de bir sorun.kızlar dua ederdi allahım bizede böyle birini nasip et diye.aman allahım bir dediğimi iki etmez gözümün içine bakıyordu.ama şu varki sinirli bir adamdı.çabuk parlıyordu ozaman da ancak bana hiç bağırmamıştı ...
raht bırakmazmış nerde yaşıyorsun arkadaşım bir söz vardır havlayan köpek ısırmaz ank ablamında dediği gibi şikayet ettin mi korkudan bırak yaklaşmayı telefonla bile arayamaz
Herşey bir şikayete bakar zaten verecek savcılığa durum bu diyecek bak yaklaşabilirimi o zaman ..
Erkekler kadına hött der korkutup sindirmeye çalışır ama şikayet oldumuda ödleri patlar nasılsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?