- Konu Sahibi canimoglumomer
-
günaydın kızlar.kusura bakmayın nete giremedim.sizi endişelendirmek istemezdim ama fırsatım olmadı.beni burdan aldığında geceye kadar bırakmadı.dayanamıyormuş benim ona nefretle bakmama,ilk kez hissediyorum seni kaybetmenin korkusunu falan dedi ama nafile....ben çok seyrettim o filmleri.en fazla 1 hafta sonra aynı herşey.bağırdı çağırdı hırpaladı ama çok şükür Allah'ıma öyle bir güç verdiki bana asla geri adım atmadım.atmıycamda umudum var ve bu bile beni çok mutlu ediyor kızlar hayattan beklentilerim var artık insan eşinden ayrılınca yada ne bilim işte yüzü güler mi ben sanki yeniden doğmuş gibiyim.bir de resmi olarak koparabilsem bağlarımı çok güzel olacak.bana hiç birşey vermiycek miş vermesin.boğazımdan onun parası ile alınan lokma geçmesin artık çünkü düğüm olup takıyor boğazıma.azıcık aşım ağrısız başım.
kızlar ayrıca kendi kişisel eşyalarımı almama müsade edeceğini söyledi.ama bakalım ne zaman canı ister.eşyalarımı alınca satmak istiyorum belki eşya falan alabilirim ozaman.giymediğimiz kıyafetlerimizi çanta ayakkabı falan satabileceğim bir yer biliyormusunuz.yada satılır mı.bu konuyla ilgili fikri olan bana yardımcı olsun lütfen.eşyalarımı alınca resim koyabilicem.
vereliniortak
canım seni çok çok tebrik ederim başlarda kocanın sana kötü davranmasının sebebinin hastalık nedenitle olduğunu yuazmıştın tamam dedim bu kocasını affedicek yada affetti bile ama bizlerden tepki almaktan çekindiğine böyle bi sebep ortaya koydu
açıkçası herzaman böyle oluyoya kk nde kadınlar konu açıyo kocam şöyle yaptı böyle oldu falan e gelen yorumlarda ağır oluyo tabi bi süre koca kınanıyo sonra kadın barışıyo kocasıyla formada yazıyo ben yalnış anlamışım yok çok pişman oldu ayaklarıma kapandı yok son bi şans verdim vs. vs. sonunda onun kocasından iyisi olmuyo suçlu kötü eleştiri yapanlar oluyo sonra editörlerden rica edilip konu yoruma kapattırılıyo. açıkçası ben senin konununda böyle sonuçlanıcanı düşünmüştüm çok çok özür dilerim günahını almışım senin böylesine kararlı olman beni mutlu etti
kendine güvenen akıllı bi kadın olduğuna eminim şimdi Allah yolunu ve bahtını açık etsin alkisalkisalkis
vereliniortak
canım seni çok çok tebrik ederim başlarda kocanın sana kötü davranmasının sebebinin hastalık nedenitle olduğunu yuazmıştın tamam dedim bu kocasını affedicek yada affetti bile ama bizlerden tepki almaktan çekindiğine böyle bi sebep ortaya koydu
açıkçası herzaman böyle oluyoya kk nde kadınlar konu açıyo kocam şöyle yaptı böyle oldu falan e gelen yorumlarda ağır oluyo tabi bi süre koca kınanıyo sonra kadın barışıyo kocasıyla formada yazıyo ben yalnış anlamışım yok çok pişman oldu ayaklarıma kapandı yok son bi şans verdim vs. vs. sonunda onun kocasından iyisi olmuyo suçlu kötü eleştiri yapanlar oluyo sonra editörlerden rica edilip konu yoruma kapattırılıyo. açıkçası ben senin konununda böyle sonuçlanıcanı düşünmüştüm çok çok özür dilerim günahını almışım senin böylesine kararlı olman beni mutlu etti
kendine güvenen akıllı bi kadın olduğuna eminim şimdi Allah yolunu ve bahtını açık etsin alkisalkisalkis[/QU
aslında ben ayrılmanın bana bu kadar iyi geliceğini bilseydim herhalde şimdiye kadar beklemez çekmezdim o eziyetleri.ama sana hak veriyorum çünkü daha önce aynı şeyi bende yapmıştım.ama tarih tekerrürden ibaret anladım sayenizde.:enbuyukkk:
Ne zaman canı ister diye bir şey olmaz. Kendi eviniz ve eşyalarınızı istediğiniz zaman alabilirsiniz.
Olmazsa polisle gidersiniz. Üst düzey yönetici olduğunu söylüyorsunuz böyle bir durumda kalmak işine gelmez. Her şeyi onun isteğine bırakmayın.
ohh ne güzell canım çok seviniyorum senin adına inş bundan sonra senin ve ömercik için her şey çok daha güzel olucakhihoyyythihoyyytdayım konuştu gelsin alsın eşyalarının tamamını demiş annesi geliyormuş.annemler gelmeden alsın demiş kızlar çok yoğundum bugün yazamadım.
tabikide ianmıştır artık dayın falanda girdi araya kesin inanmıştır aman bencede bir an önce git al eşyalarını sende çok meraklısın sanki annesinin yüzünü görmeye ohh az kaldı canım güzel günlereinşallah annesinide çağırdığına göre artık inandı dönmeyeceğime.bunlar ne güzel şeyler yaw.yazmak bile beni mutlu ediyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?