Bütün kabahat benim biliyorum

vereliniortak
canım seni çok çok tebrik ederim başlarda kocanın sana kötü davranmasının sebebinin hastalık nedenitle olduğunu yuazmıştın tamam dedim bu kocasını affedicek yada affetti bile ama bizlerden tepki almaktan çekindiğine böyle bi sebep ortaya koydu
açıkçası herzaman böyle oluyoya kk nde kadınlar konu açıyo kocam şöyle yaptı böyle oldu falan e gelen yorumlarda ağır oluyo tabi bi süre koca kınanıyo sonra kadın barışıyo kocasıyla formada yazıyo ben yalnış anlamışım yok çok pişman oldu ayaklarıma kapandı yok son bi şans verdim vs. vs. sonunda onun kocasından iyisi olmuyo suçlu kötü eleştiri yapanlar oluyo sonra editörlerden rica edilip konu yoruma kapattırılıyo. açıkçası ben senin konununda böyle sonuçlanıcanı düşünmüştüm çok çok özür dilerim günahını almışım senin böylesine kararlı olman beni mutlu etti
kendine güvenen akıllı bi kadın olduğuna eminim şimdi Allah yolunu ve bahtını açık etsin alkisalkisalkis

Ne zaman canı ister diye bir şey olmaz. Kendi eviniz ve eşyalarınızı istediğiniz zaman alabilirsiniz.
Olmazsa polisle gidersiniz. Üst düzey yönetici olduğunu söylüyorsunuz böyle bir durumda kalmak işine gelmez. Her şeyi onun isteğine bırakmayın.

Böyle konu açanlar eşlerinin yaptıklarını anlatıp arkadan ama seviyorum diyor genelde.
Buradan da çekilmez boşan, bırak önerileri geliyor.
O da biliyor ne durumlarda boşanılması gerektiğini. Buraya yazan insan cahil değil tabii ki.
Ama ' yuva yıkmak kolay mı, hepimiz çekiyoruz, sakın bırakma, dul kalırsan söz olur vs.'
sözleri bekliyor.
Böyle yaklaşımlar da bazen geliyor ve konu sahibi rahatlıyor. Ne zamana kadar? Bir daha aynı sorunla karşılaştığı zamana kadar.
Amaç sadece o an paylaşmak ve hayatına kaldığı yerden devam etmek.
Ama seviyorum diyenlerden boşanan var mı bilmiyorum ama ben görmedim.

onun isteğine bırakmak değil aslında daha kabul edememişken ayrılığı daha fazla zorlamak istemiyordum ki bir bavul eşya aldım.delikafadulden

dayım konuştu gelsin alsın eşyalarının tamamını demiş annesi geliyormuş.annemler gelmeden alsın demiş kızlar çok yoğundum bugün yazamadım.
ohh ne güzell canım çok seviniyorum senin adına inş bundan sonra senin ve ömercik için her şey çok daha güzel olucakhihoyyythihoyyyt

inşallah annesinide çağırdığına göre artık inandı dönmeyeceğime.bunlar ne güzel şeyler yaw.yazmak bile beni mutlu ediyokaydirigubbakcemile3
tabikide ianmıştır artık dayın falanda girdi araya kesin inanmıştır aman bencede bir an önce git al eşyalarını sende çok meraklısın sanki annesinin yüzünü görmeye ohh az kaldı canım güzel günlere

güzel olsun herşey inşallah.hepiniz için desteklerinizi unutamam allah hepinizin gönlüne göre versin.bir de oğlum benim dünyam olsa tamamdır.bu kadarını yaptım ya onuda yaparım artık inşallah.

oh iyi yapmissin sakin kararindan dönme
kendinden önce oglun icin öyle bir evde ilerde o adamdan bir farki olmayacakti
zararin neresinden dönersen kardir demisler
allah yardimcin olsun

canım ben senin topiğini baştan sona okudum seni tebrik ve takdir ettiğimi söyliyim önce .. pendikte 2.ci el eşya pazarları var hem sağlam ve kullanılabilir hem de çok uygun fiyata eşya bulabilirsin ordan benim annem kurtköyde oturuyor ve kuzenimin tayini ist.a çıkınca birlikte pendikten bulmuşlar bir sürü eşya. birde sahibinden .com diye bir site var oraya gir çok güzel ve utgun şeyler bulabilirsin hiç korkma allaha sığın kimsesizlerin kimsesei olan rabbim sana da yardım eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…