- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi canimoglumomer
-
günaydın kızlar.kusura bakmayın nete giremedim.sizi endişelendirmek istemezdim ama fırsatım olmadı.beni burdan aldığında geceye kadar bırakmadı.dayanamıyormuş benim ona nefretle bakmama,ilk kez hissediyorum seni kaybetmenin korkusunu falan dedi ama nafile....ben çok seyrettim o filmleri.en fazla 1 hafta sonra aynı herşey.bağırdı çağırdı hırpaladı ama çok şükür Allah'ıma öyle bir güç verdiki bana asla geri adım atmadım.atmıycamda umudum var ve bu bile beni çok mutlu ediyor kızlar hayattan beklentilerim var artık insan eşinden ayrılınca yada ne bilim işte yüzü güler mi ben sanki yeniden doğmuş gibiyim.bir de resmi olarak koparabilsem bağlarımı çok güzel olacak.bana hiç birşey vermiycek miş vermesin.boğazımdan onun parası ile alınan lokma geçmesin artık çünkü düğüm olup takıyor boğazıma.azıcık aşım ağrısız başım.
günaydın kızlar.kusura bakmayın nete giremedim.sizi endişelendirmek istemezdim ama fırsatım olmadı.beni burdan aldığında geceye kadar bırakmadı.dayanamıyormuş benim ona nefretle bakmama,ilk kez hissediyorum seni kaybetmenin korkusunu falan dedi ama nafile....ben çok seyrettim o filmleri.en fazla 1 hafta sonra aynı herşey.bağırdı çağırdı hırpaladı ama çok şükür Allah'ıma öyle bir güç verdiki bana asla geri adım atmadım.atmıycamda umudum var ve bu bile beni çok mutlu ediyor kızlar hayattan beklentilerim var artık insan eşinden ayrılınca yada ne bilim işte yüzü güler mi ben sanki yeniden doğmuş gibiyim.bir de resmi olarak koparabilsem bağlarımı çok güzel olacak.bana hiç birşey vermiycek miş vermesin.boğazımdan onun parası ile alınan lokma geçmesin artık çünkü düğüm olup takıyor boğazıma.azıcık aşım ağrısız başım.
inşallah daha iyi olacak herşey.bayramda abimlerdeydim.anlattım ona da herşeyi maddi olarak bana bir yararı olmaz ama manevi olarak yanımda olması bile beni daha güçlendiriyor.annemleri aradı ,kesinlikle karışmayın dedi.ona yüz çeviren bana da yüz çevirmiş sayarım falan dedi.annem döndüğümde karışmıyorum kızım olmuyorsa olmuyor falan dedi.belkide bugün bu yüzden bu kadar iyi hissediyorum.sabah kalkıp heyecanla geliyorum işe kızlar çünkü yaşadıklarımı paylaşacak bir sürü arkadaşım var burda .hepinizden Allah razı olsun.umarım hayatta hep istediğiniz ve sizin için hayırlı şeyler olur.
evet hala annemlerdeyim.ömerle ilgili iş yerimin arkasında belediyenin anaokulu var.120 tl aylık oraya kayıt için başvurmuştum sabah aradım listeye alınmış :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?