- Konu Sahibi canimoglumomer
-
sadece bana karşı değil anne babasına oğlumuza...ama iş arkadaşları yada normalde çok aktiftir arkadaşlarına sorsanız yada anlatsanız böyle adam olduğuna inanmazlar.kadın erkek bir sürü arkadaşı var.
hazinsonlar la bu bayanın ne alakası var onu anlamadım bu kadın burda bizlerden destek alarak eşinden boşanmaye cesaret etti ayrıca yardım falan istemedi sadece ailesi ilk başta destek çıkmadı eşide evden hiç bir şey alamazsın demiş o da sedece kullanmadığınız eşyalar vede elbiseleriniz varsa dedi o kadar açık açık söyledi sonrada konuyu kapattı bir daha açılmadı o konubu konu da hazinsonlar olayına doğru gidiyor ama neysee..........
hazinsonlar la bu bayanın ne alakası var onu anlamadım bu kadın burda bizlerden destek alarak eşinden boşanmaye cesaret etti ayrıca yardım falan istemedi sadece ailesi ilk başta destek çıkmadı eşide evden hiç bir şey alamazsın demiş o da sedece kullanmadığınız eşyalar vede elbiseleriniz varsa dedi o kadar açık açık söyledi sonrada konuyu kapattı bir daha açılmadı o konu
bu konu da hazinsonlar olayına doğru gidiyor ama neysee..........
yapmayın allah aşkına kadın eşinden ne kadar korktuğunu anlattı ilk msj larında adam eve giremezsin eşyalarını vermicem demiş o yüzden öyla bir istekte bulunmuştu zaten bir iki msj ında daha sonra o konuyu hiç açmadı zaten çünkü ailede destek oldu kendine güveni de geri geldi bencede msj ları tekrar okuyunsonuçta kendisinde mevcut eşyalar için böyle bir şey istemesi doğru değil, tmm ben ablaya niyeti kötü demiyorum ama zaten o eşyaları evinden alacağı malum bir şeyy konuyu hiç açmasaydı daha iyi olurdu.. hazinsonlar sağolsun yeterince söğüşledi..
bişey olmadı canım o hala melindayın kendisi olmadığını idda etmişti geçen hafta ben ısrarla madem sen değilsin tlf nunu ver konuşmak istiyorum melindayla dedim cvp yazmadı bende geçen haftadan beri görüşmüyorum kendisiyle evet hazinsonların konusu doğru yalan değil ama başka nickle herkesten yardım talep etti siteyede giremediği için son durumdan kimsenin haberi yok bu olayda böyle kapanmış oldubende merak ettim şimdi hazinsonlar olayını
bence bu saydığınız kişileri ve sizi ne olusa olsun kaybetmeyeceğini düşünüyor size değer vermeyen birisiyle hala ne işiniz var anlamıyorumsadece bana karşı değil anne babasına oğlumuza...ama iş arkadaşları yada normalde çok aktiftir arkadaşlarına sorsanız yada anlatsanız böyle adam olduğuna inanmazlar.kadın erkek bir sürü arkadaşı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?