Bütün kabahat benim biliyorum

canım baştan beri okudum bazen sana kızdım bazen çok üzüldüm en çok ta oğluna üzüldüm.ama şimdi senin adına çoook mutlu oldum.umarım hayatında bundan sonrası senin ve oğlun için çok ama çok dolu geçer her şey gönlünce olsun...bu arada gelişmeleri merakla bekliyorum...:enbuyukkk:

ohh nihayet konunun hepsini baştan sona okudum...
herkes gereken şeyleri yazmış zaten...

sadece şunu söylüyorum

bir hemcinsin olarak seninle gurur duydum...sonunda doğru bir karar verdin ve geri adım atmadın..seni gerçekten tebrik ediyorum...

yesil gözlu sari sacli bir evlilik trapisti var ona bir ulassaniz o yardimci olabilir size bu konuda kadin uzmanlasmis artik b u problemi yasayan cok kadin varmis yani bilgisayar bagimliligi Allah korusun cok zor yaaa....cocuklarin yaninda izleyecek kadar dusen adamlar varmis dinlesen sok olursun igrenc birsey bu sapikliktan baska birsey degil cocuk yaninda seyrtmek inanin probleminiz cok önemli vede cok tehlikeli Allah kolaylik versin Allah kimseye tasiyamayacagi yuk vermezmis sahsen ben sizin gibi sabirli olamazdim bazi kadinlar daha esnek olabiliyor suda var basa gelen cekilir diye

Çoğu erkek böyledir zaten , dışardaki insanlara iyi
Ama ailesine kötü..
İşiniz varmış , boşansanz bile ailenizin yanında kalmak gibi bir zorunluluğunuz mu var ?
Kendinize bir ev tutsanz , çocuğunuzla yaşasınız olmazmı ?

bu konu da hazinsonlar olayına doğru gidiyor ama neysee..........
hazinsonlar la bu bayanın ne alakası var onu anlamadım bu kadın burda bizlerden destek alarak eşinden boşanmaye cesaret etti ayrıca yardım falan istemedi sadece ailesi ilk başta destek çıkmadı eşide evden hiç bir şey alamazsın demiş o da sedece kullanmadığınız eşyalar vede elbiseleriniz varsa dedi o kadar açık açık söyledi sonrada konuyu kapattı bir daha açılmadı o konu

sonuçta kendisinde mevcut eşyalar için böyle bir şey istemesi doğru değil, tmm ben ablaya niyeti kötü demiyorum ama zaten o eşyaları evinden alacağı malum bir şeyy konuyu hiç açmasaydı daha iyi olurdu.. hazinsonlar sağolsun yeterince söğüşledi..

evet eşi eşyalarını vermeyecekti bir ara biz de kullanamdıklarımızı verelim dedik sıfır eşya da değil yani
zaten sonra da eşi vermek istedi
kadıncağız sevinçle anlattı verecek bize
ve bu eşya konusunu agzına bile almadı

hazinsonlarda ne oldu ben kaçırdım orayı birisi anlatabilir mi ??
bu arada konuna girdiğim için özür dilerim çok tebrik ediyorum çabanı,
allah yüzünüzü güldürsün...

yapmayın allah aşkına kadın eşinden ne kadar korktuğunu anlattı ilk msj larında adam eve giremezsin eşyalarını vermicem demiş o yüzden öyla bir istekte bulunmuştu zaten bir iki msj ında daha sonra o konuyu hiç açmadı zaten çünkü ailede destek oldu kendine güveni de geri geldi bencede msj ları tekrar okuyun

bende merak ettim şimdi hazinsonlar olayını
bişey olmadı canım o hala melindayın kendisi olmadığını idda etmişti geçen hafta ben ısrarla madem sen değilsin tlf nunu ver konuşmak istiyorum melindayla dedim cvp yazmadı bende geçen haftadan beri görüşmüyorum kendisiyle evet hazinsonların konusu doğru yalan değil ama başka nickle herkesten yardım talep etti siteyede giremediği için son durumdan kimsenin haberi yok bu olayda böyle kapanmış oldu

canımoğlumömerr canım konunun azcuk dışına çıktık ama kusura bakma nerelerdesin her şey yolundamı bizi merakta bırakma:1closedeyes::1closedeyes:

Arkadaşlar hazinsonların konusu silinmiş, sanırım kendisi de yasaklı o yüzden cevap verememiş olabilir. Ben de yeni fark ettim. Bu arada melinday bana da mesaj atmıştı özelden. Ben onun hazin olabileceğini sanmıyorum ama.
Canimoglumomer sen nasılsın, herşey yolunda mı? Konunu da bölüyoruz kusura bakma. Bizi habersiz bırakma.

bence bu saydığınız kişileri ve sizi ne olusa olsun kaybetmeyeceğini düşünüyor size değer vermeyen birisiyle hala ne işiniz var anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…