bütün kadınlar melektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gulcin301

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
37
15
3
25
ben üyeyi eleştirmiyorum! benim sinirimi bozan üyeye verilen taktiklerdir! daha doğrusunu kocanı nasıl kandırabilirsinlerdir!

polemik yapmıyorum! yanlışa(erkeğe yalan söylemek) destek olunmaması gerektiğini güzel bir örnekle açıklıyorum. birini kandırmanın kadını/erkeği olmadığını söylüyorum.

kesin öyle.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/regl-gunumuzu-gerdege-denk-getirmek.1137354/

erkeklere saydırıyorsunuz, ama iş kadına gelince erkeği nasıl kandırabilir, onun taktiğini veriyorsunuz öyle mi? taktik verenler yapmayın böyle şeyler. yanlışa yanlış deyin. evli erkek, bekar kadını bekarım diye nasıl kandırması yanlışsa, kadınında erkeği kandırması yanlış.

burda bakirelik meselesi değil, mesele bir kişiyi kandırmasına sebep olmak.

Son düzenleme:
Üyelerle ilgili konu açmak yasak. Bu konuyu açmanızdaki amaç ne?

erkek kadını aldatamaz, hemen boşan! ama kadın erkeği kandırabilir öyle mi?

erkek kadını aldatamaz, hemen boşan! ama kadın erkeği kandırabilir öyle mi?
Size ne yahu diğer üyenin konusundan. Kendinize bakın siz. İğrenç egolarinizi aile bireylerinin gösterin. Konuyu açış amacınız tamamen art niyetli.
Amacınız aldatma değil ki. Bakirelik meselesi.

Amac ne? Uyeyi burda yerden yere vurdurup uzerinden duyar kasmak mı?
Paylaştığı konu ile ilgili düşüncen ne ise gider konunun altina yaparsın yorumunu.. Uyeler hakkinda konu acmak yasak bi kere..
yanlışa yanlış diyeceksiniz, erkek kocasını aldattığında boşan diyorsan, kadın erkeği kandırmaya çalıştığındada aynı tepkiyi ver bi zahmet.

Size ne yahu diğer üyenin konusundan. Kendinize bakın siz. İğrenç egolarinizi aile bireylerinin gösterin. Konuyu açış amacınız tamamen art niyetli.
Amacınız aldatma değil ki. Bakirelik meselesi.
bakireliğinden bana ne? erkeği neden kandırıyorsun onu soruyorum?

yanlışa yanlış diyeceksiniz, erkek kocasını aldattığında boşan diyorsan, kadın erkeği kandırmaya çalıştığındada aynı tepkiyi ver bi zahmet.
Ben o konuyu sayende gordum oncelikle.. Yorum filan da yapmadim.. Fikrimi zikrimi bilmeden hadsiz hadsiz, cemkire cemkire akil verme iznini nerden alıyorsun mesela?

Konunun altına görüşlerinizi bildirebilirdiniz diğer herkes gibi. Yanlış olduğunu yazan da olmuş. Konuş demişler. Ama Türk erkeği bunu hakediyor diyen de. Yanlış olan kadınlar böyle erkekler de böyle diye genellemek. İnsan olarak değerlendirmeliyiz herkesi. Siz de tıpkı bütün erkekler bunu hakediyor diyenler gibi bütün kadınları yargılıyorsunuz bu yaptığınızla. Hatta belki polemik yaratmak istiyorsunuz...

kesin öyle.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/regl-gunumuzu-gerdege-denk-getirmek.1137354/

erkeklere saydırıyorsunuz, ama iş kadına gelince erkeği nasıl kandırabilir, onun taktiğini veriyorsunuz öyle mi?

Kadınında erkeğinde iyisi var kötüsü var, doğrusu yanlışı var....

Kimse yalana doğru demiyor, vicdani boyutundan herkes bahsetmiş zaten, bizim toplumumuzda kadınlar bu yalana itiliyor maalesef. Bakirelik yalanları kadının bir zarla aşağılanmış olmasının, insanlığının , iyiliğinin, ahlağının buna bağlanmış olmasının sonucudur

evli adam bekar kadınla ilişki yaşadığında "toplum buna hazır değil, geleneklerimiz reddeder, karımdan nasıl saklarım bana taktik verin, anne babam kabul etmek boşanamam" demesiyle aynı değil mi?

İyi olmanın cinsiyeti yok. Kadının da erkeğin de meleği olur ama bir o kadar da şeytanı olur.

Ama şu var ki kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Kızlık zarı dikimi maalesef erkek zihniyetinin dayatmasıdır.

Ben bekarete önem verenlerdenim. Hem aile ortamım hem de dinime inancım gereği.

Ama bu tarz düşünmeyen insanlara tü kaka demem. Herkesin kendi hayatı, kimseyi ilgilendirmez.

Bir üyenin konusunu alıp da ordan vurman, senin de iyilik meleği olmadığın anlamına gelir.

Acaba genç kadınları bu yalana iten zihbiyete de aynı tepkiyi veriyor musunuz?

Kimse kimseyi kandırmasın tamam kimse de kadını bakireliğini sorgulamasın, bakire olmayanlara art niyet taşımasın bakın bakalım oluyor bu yalanlar.

Üye ifşa etmekte çok dürüst bir hakeret değil mi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…