Üyelerle ilgili konu açmak yasak. Bu konuyu açmanızdaki amaç ne?
Ne kadar terbiyesiz bir konu.
Amacınız nedir. Milletin bacak arasının derdi size mi düştü.
Tamam anladık siz namuslusunuz, namusunuz bacak aranızda sakladiginizla sınırlı.
Kadını bu yolu düşünmeye iten sizin gibi zihniyetler zaten.
Allah başka dert tasa vermesin bacım :))
Öyle birsey demedim?? Ne alaka simdi bu konu diye sordum sadece. La havle.erkek kadını aldatamaz, hemen boşan! ama kadın erkeği kandırabilir öyle mi?
Size ne yahu diğer üyenin konusundan. Kendinize bakın siz. İğrenç egolarinizi aile bireylerinin gösterin. Konuyu açış amacınız tamamen art niyetli.erkek kadını aldatamaz, hemen boşan! ama kadın erkeği kandırabilir öyle mi?
yanlışa yanlış diyeceksiniz, erkek kocasını aldattığında boşan diyorsan, kadın erkeği kandırmaya çalıştığındada aynı tepkiyi ver bi zahmet.Amac ne? Uyeyi burda yerden yere vurdurup uzerinden duyar kasmak mı?
Paylaştığı konu ile ilgili düşüncen ne ise gider konunun altina yaparsın yorumunu.. Uyeler hakkinda konu acmak yasak bi kere..
bakireliğinden bana ne? erkeği neden kandırıyorsun onu soruyorum?Size ne yahu diğer üyenin konusundan. Kendinize bakın siz. İğrenç egolarinizi aile bireylerinin gösterin. Konuyu açış amacınız tamamen art niyetli.
Amacınız aldatma değil ki. Bakirelik meselesi.
Ben o konuyu sayende gordum oncelikle.. Yorum filan da yapmadim.. Fikrimi zikrimi bilmeden hadsiz hadsiz, cemkire cemkire akil verme iznini nerden alıyorsun mesela?yanlışa yanlış diyeceksiniz, erkek kocasını aldattığında boşan diyorsan, kadın erkeği kandırmaya çalıştığındada aynı tepkiyi ver bi zahmet.
kesin öyle.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/regl-gunumuzu-gerdege-denk-getirmek.1137354/
erkeklere saydırıyorsunuz, ama iş kadına gelince erkeği nasıl kandırabilir, onun taktiğini veriyorsunuz öyle mi?
Kadınında erkeğinde iyisi var kötüsü var, doğrusu yanlışı var....
Kimse yalana doğru demiyor, vicdani boyutundan herkes bahsetmiş zaten, bizim toplumumuzda kadınlar bu yalana itiliyor maalesef. Bakirelik yalanları kadının bir zarla aşağılanmış olmasının, insanlığının , iyiliğinin, ahlağının buna bağlanmış olmasının sonucudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?