bütün kadınlar melektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evli adam bekar kadınla ilişki yaşadığında "toplum buna hazır değil, geleneklerimiz reddeder, karımdan nasıl saklarım bana taktik verin, anne babam kabul etmek boşanamam" demesiyle aynı değil mi?

Yanından bile geçmez ne alakası var; evli bekar ilişkisi düpedüz ahlaksızlıktır, bireyin değil bir ailenin hayatını ilgilendiren bir olaydır.
Bu ülkede bakire olmadığı için öldürülen kadınlar var, baba evine gönderilip millete rezil rüsva edilen hayatlarıyla oynanan kadınlar var, bu durum ömrü boyunca başına kakılıp asla mutlu olmasına izin verilmeyen kadınlar var.... var da var burada bir kadın platformunda bile yapmasaydın namus ahlakbik bik ahlam kesenler var... bu ülkede kadın asla erkek gibi yaşamıyor. Tecavüze uğramış kadına bile kirli gözüyle bakan leş bir zihniyet var.
Bu konuda anneme bile hesap vermedim hayatım boyunca ama herkesin benim gibi bir hayatı yok o yüzden kızamıyorum kadınlara

yanlışa yanlış diyeceksiniz, erkek kocasını aldattığında boşan diyorsan, kadın erkeği kandırmaya çalıştığındada aynı tepkiyi ver bi zahmet.
Yeni üye olmanız ve nerdeyse hemen bu konuyu açmanız düşündürücü hem de yasak
Ayrıca herkes istedıgını düşünebilir kötü de olsa iyi de olsa bana aşırı saçma geldi

Bu konudaki fikrinizi söz konusu başlıkta yazmak yerine, niye yeni bir konu açtınız kısmını merak ettim ben.
Konu sahibini hep birlikte taşlayalım da keyfiniz yerine mi gelsin?

evli adam bekar kadınla ilişki yaşadığında "toplum buna hazır değil, geleneklerimiz reddeder, karımdan nasıl saklarım bana taktik verin, anne babam kabul etmek boşanamam" demesiyle aynı değil mi?
Aynı şey değil.

Bakın mesela erkek aldattığından eşinden af dileyebiliyor, hatta çocukta varsa aileler bile yuvanı yıkma affet kocanı deme rahatlığını gösterebiliyor.

Ama kadın aldatinca yiyeceği damga da göreceği muamelede belli. Hatta adam kadını öldürüyor adı namus temizlemek oluyor. Pohpolanıyor toplumun belli bir kesimi tarafından bu erkekler.Yüce mahkemeler! bile ceza indirimi yapıyor bu durumlarda o yüzden kadınla erkegi bir tutup örnek vermek çok çok saçma.

Herkesin son günlerde canı yeterince sıkkın bu konuda, gidin başka yerde oyalanın.

Namus sadece bacak arası değilse o zaman kocanızı salın ne halt yiyorsa yesin. Sonra gelip burda kocam beni aldatıyor diye konu açmayın ama

kimin ne yaşadığını bilemezsin.herkesin hayatı kendine nasıl karar veriyorsa onu uygular.ister kandırır ister dürüst olur bu da sadece kadının bileceği iş.

benim ablam dürüst olup eşine bakire olmadığını söyledi de noldu.bir süre sonra şiddet tehdit hakaret. basından beri bilseydim ablamın bakire olmadığını.parayi ben halleder diktirmesine yardımcı olurdum.

erkeğin her doğruyu bilmesine hakki yok her şeyi bilmek zorunda değil.

bayyss

Öyle olacağını bile bile nie yapıyor. Hadi yaptın nie insanları kandırıyorsun. Gerçekten erkekler kadınlardan daha masum

konuda ailem beni zorla evlendiriyor yazmıyor.

Arkadasim konunu düzenlemeyi becermissin,yeni üye arkadasim,kurallari okudun mu??
Burada üyeler hakkında konu açmak yasak
Polemik yasak
Siyaset ,din ,fal büyü peri, konulari da yasak
Biz sana bunu soruyoruz. Bir fikrin var ise o linkini verdiğin konuda fikrini beyan edersin.
Amacin polemik yaratmak mi ?

Burda kadin kocasina ihanet ediyor diye kadini yerden yere vuran, boşan adam senden kurtulsun diyenler cok gorduk, o kadar linc yiyen kadinlar var ki.
Kadin ihanet ettiyinde aferin diyen hic gormedim.
Paylastiginiz konuya gelirsek o konuyu sizin konunuz sayesinde gordum, caresiz kaldigi icin kadinlar yardim etmeye calismis ama yalan soyleme, esinle açik konus da demisler. Yaptiginin dogru olmadigini da soylemisler. Ben o konudaki yorumlari okudum ama sinirlenecek hic bir sey gormedim.

erkek oldugunuza emınım hıc bır kadının bukadar terbıyesız bır konu acacagına ıhtımal vermıyorum cunku
bunun dısında ınsanların bekaretı kendısını ılgılendırır bekaretıne ısteyen ıstedıgını yapabılır esını kandırıp kandırmaması da onun sorunudur bızler dogru ve yanlıs olan neyse soylerız kısıler kendıne yakın olanı yapar cunku sonuc neyse o sonucta onun sorunudur

bekaretıne ne yaparsa yapsın ben bır ınsana bak bak sunu yapmıs bunu yapmıs dıye yaklasmam bır ınsan bırıne tecavuz etmemısse ,sapkınlık sapıklık , hırsızlık ,can alma gıbı, dolandırıcılık gıbı , kotu maddelerın kullanımına ozendırmek gıbı kotu sonuclar doguracak ıslere gırısmemısse sagına soluna siddet uygulamıyorsa meleklıgıne seytanlıgına ben karar veremem

sankı erkekler duzgun bakir bakir yerınde duruyor gıbı konusmanız cok komık adamın yemedıgı halt kalmamıs ama bakire kız ıstıyor sankı kadınlar seytan gıbı konusmayın sacma sacma

Hay zar kadar kafaniza meteor düssün emi.
Kandiriyor cünkü zari yoooook, sen üc milyar milyon sen, sen bu zari ne yaptin?
Efsane bir kekleme yalniz ay seytan degiliz.
Ya bazi seyleri, gecmisini saklamak istiyor belki, söylemeyi tercih etmiyor, bazi seyler de kiside kalsin ama zar detayi ele veriyor malesef ki bu da cooooooook önemli birsey, hadi bakalim.
O erkek namuslu bir kadin hak ediyor , erkege hep beraber aciyalim hadi.
Ben bu erkeklerin cektikleri zulüme daha fazla dayanamiyorum.
Bu erkekler o bakir halleriyle bakire kadin hak ediyorlar, cünkü hepsi cok minnos. Eline kadin eli degmemis, kadina yem oluyor resmen, Sevim kos aldatma var!

yanlışa yanlış diyeceksiniz, erkek kocasını aldattığında boşan diyorsan, kadın erkeği kandırmaya çalıştığındada aynı tepkiyi ver bi zahmet.
zaten yanlıs olan bırseye yanlıs dıyoruz tıpkı sıze suan yanlıs oldugunuzu soyledıgımız gıbı

Öyle olacağını bile bile nie yapıyor. Hadi yaptın nie insanları kandırıyorsun. Gerçekten erkekler kadınlardan daha masum

ay aman yemişim erkeklerin masumluğunu
kendi erkek kardeşim de olsa asla masum olarak görmüyorum her erkek bi kadının canını yakmıştır zamanında.

yapmışsa da diktirdiyse de ben her zaman kadının arkasindayim

kadınlar melektir
kadıni seytanliga itenler de erkeklerdir.

çünküsü felan yok. sorun yaşacaksa evlenmesin. sorun yaşamayacağı kişiyle evlensin. aileside öğrenmez. bu kadar basit. niye kandırıyor. insanlar neden destek oluyor? neden kendini riske atıyor.

Namus sadece bacak arası değilse o zaman kocanızı salın ne halt yiyorsa yesin. Sonra gelip burda kocam beni aldatıyor diye konu açmayın ama

Evlenmedigi koca adayini gecmiste zarini kaybetti diye aldatmis mi oluyor müdürüm?
Türkiye gibi bir yerde önemseyen bir erkege ben bakire degilim demek ne demek bilir misin abidin?
Bilmiyorsan dügün günü baba evine yollanan kizlara sor, ya da doktor kontrolüne git zarina var mi yok mu baksinlar?
Sanmiyorum ki kadin bunu kandirmak amacli yapmak ister, buna mecbur birakilir.
Erkek egosu bakire olmayan kadini kaldiramiyor cünkü.

dıyorkı sorun yasayacaksa evlenmesın yanı zamanında bırıyle bırlıkte oldu guvendı sevdı ıstedı dıye bundan sonrakı yasamında kımseyle evlenmesınmıs

sinirim bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…