• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kadınlar okusun

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Buradaki bazı kadınları tenzi ederek konuşucam;

Eğer insanlar buraya birşey yazıyorsa konuşacak kimsesi olmadığı yada sorunlarını aşamadığı içindir .Dertleşmek içindir.

Kadınlar özelini anlatıyor hastalığını anlatıyor inanıp inanmamak sizin elinizde kimse kimseyi zorla inandırmaya çalışmıyor

Vee kaldı ki bunu bu sitede bir çok kez yaşadım açtıgım bir konu farklı bir konuya yorum yaptığım sırada o konuda bile insanın yüzüne vuruluyor hastalığım mı dersiniz eşimle problemleri mi dersiniz alakasız yerlerde çıkıyor karşıma

Adı üstünde dert netice de ama kalkıpta bir insanın derdiyle hastalığıyla dalga geçmek niye ? İnsanların sorunları neden insanların suratına vurulup rencide ediliyor Mune Mune bu konu hakkında bilgi verirmisin bazı insanlar insanı alakası olmayan konularda bile rencide ediyor neden bu yapılıyor insanlar derdini anlatamayacak mı

Benim açtıgım bir konuda yorum yazan bir arkadaşımıza bile eski evliliği soruluyordu o yüzden mi adamı boşayıp evlendin deniliyor bunlar doğru şeylermi biri açıklasın..

Siz çok hasta olduğunuzu yazınca ben size çok üzülmüştüm. Çok hasta olarak çok büyük hastalık sanmıştım şu hamile halimle çok dua etmiştim.
Ama sonra açtığınız konularda hasta olmadığınıza inandım, çünkü o kadar hasta olan bir insanda bu kadar enerji olmaz, başkalarını takmaz.
Eğer hastalığınız çok büyük değilse şükürsüzlük ediyorsunuz “çok çok hastayım Allah rızası için dua edin” diyerek ! Dua istersiniz ama aşırı abartmıştınız çok üzülmüştüm.
Tek diyeceğim bu.
Bu dünyada sağlıktan başka hiçbir şey önemli değil, evmiş, malmış! Hepsi koca bir yalan.
Sen hastalığından dolayı öldüğünde (Allah korusun) o evler eşyalar seninle birlikte gelmez.
Yani demem o ki buraya kendinizi o kadar acındırarak yazıp insanların duygularıyla oynamayın. Hastalık konusunda çok hassas olduğum için etkileniyorum.
Kimse hastalığınızla sizden daha çok dalga geçmiyor. Ki kimse de dalga geçmedi.

Bunu diyen bir insan neden boş işler peşine düşer ben buna anlam veremiyorum, kusura bakmayın ama öyle! Nasıl da korkmuştum.
Bazı kadınlar hayatını uçlarda ve abartılı yaşıyor gördüğüm kadarıyla.

Bu üye de gerek hastalığıyla ilgili konuda gerek elti ve eviyle ilgili konuda en uç ve abartılı tepkiler vererek kendi kendini sabote etti resmen...

yahu sence sen bu konuda yorum yapabilecek biri misin? Gecende aile içi şiddet konusu acilmis dayaktan istirmardan işkenceden bahsediliyor. Bunlari yasayanlarimiz ben de dahil icimizi dokmusuz duygusal olarak dibin dibindeyiz konunun orta yerinden girip ama en kotu anne annesizlikten iyi deyip kavga cikarip konuyu baltaladin. Madem en kotu anne baba olmamasinsan iyi ne diye ev için esinin anne babasiyla kavga ediyorsun? Üstelik onların parasını ödedikleri evle. Esinin anne babası anne baba değil mi? Neymis demek ki empatiye herkesin ihtiyacı oluyormus. Bu konuda da uslubunu koruyabilecegini sanmıyorum zaten Yaşadığım dediğin şeylerin yarısı gerçekse yarısı hikaye. İnsanlar da bunu görüyor. bilmiyorun evi koyu geciyorum ablam 20 sene kocasindan iskence görse ve bunu ogrensem sanal bir platformda yazılanları onemsemek en son dusunecegim konu bile olamaz.

Siz çok hasta olduğunuzu yazınca ben size çok üzülmüştüm. Çok hasta olarak çok büyük hastalık sanmıştım şu hamile halimle çok dua etmiştim.
Ama sonra açtığınız konularda hasta olmadığınıza inandım, çünkü o kadar hasta olan bir insanda bu kadar enerji olmaz, başkalarını takmaz.
Eğer hastalığınız çok büyük değilse şükürsüzlük ediyorsunuz “çok çok hastayım Allah rızası için dua edin” diyerek ! Dua istersiniz ama aşırı abartmıştınız çok üzülmüştüm.
Tek diyeceğim bu.
Bu dünyada sağlıktan başka hiçbir şey önemli değil, evmiş, malmış! Hepsi koca bir yalan.
Sen hastalığından dolayı öldüğünde (Allah korusun) o evler eşyalar seninle birlikte gelmez.
Yani demem o ki buraya kendinizi o kadar acındırarak yazıp insanların duygularıyla oynamayın. Hastalık konusunda çok hassas olduğum için etkileniyorum.
Kimse hastalığınızla sizden daha çok dalga geçmiyor. Ki kimse de dalga geçmedi.
Ben kimseye kendimi acındırmadım ben sadece benim gibi olan insanlardan destek yada moral aradım benim gibi olan birileri vardır düzelmiştir örnek olur dedim hasta gelinine bakmayan kaynana diye de konu açtım insanlar hastaykende sorun yaşayabiliyor demekki ve bir insanın hastalığına acıtasyon demek ne kadar incitici hala farkında degilsiniz

yahu sence sen bu konuda yorum yapabilecek biri misin? Gecende aile içi şiddet konusu acilmis dayaktan istirmardan işkenceden bahsediliyor. Bunlari yasayanlarimiz ben de dahil icimizi dokmusuz duygusal olarak dibin dibindeyiz konunun orta yerinden girip ama en kotu anne annesizlikten iyi deyip kavga cikarip konuyu baltaladin. Madem en kotu anne baba olmamasinsan iyi ne diye ev için esinin anne babasiyla kavga ediyorsun? Üstelik onların parasını ödedikleri evle. Esinin anne babası anne baba değil mi? Neymis demek ki empatiye herkesin ihtiyacı oluyormus. Bu konuda da uslubunu koruyabilecegini sanmıyorum zaten Yaşadığım dediğin şeylerin yarısı gerçekse yarısı hikaye. İnsanlar da bunu görüyor. bilmiyorun evi koyu geciyorum ablam 20 sene kocasindan iskence görse ve bunu ogrensem sanal bir platformda yazılanları onemsemek en son dusunecegim konu bile olamaz.
O konunun fake olduğu ortaya çıkmadımı

Oha bu o uye mi??
Konu sahibi siz bi psikologa gidin de hepimiz rahatlayalim
O konuda sinir etmistiniz hepimizi
Ne guzel sizi de kendi konunuzda sinir etmislrr
Icimin yaglari eridi

Kk da son zamanlarda moda olan bir şey bu: Tepki aldığı konularını kapattırıp üyelere ayar vermek için yeni konu açmak.
Konu bu farklı bir konuya yorum yapıyorum karşıma eşimle ilgili yaşadığım sorunlar yazılıyor bu ne kadar etik

Kk da son zamanlarda moda olan bir şey bu: Tepki aldığı konularını kapattırıp üyelere ayar vermek için yeni konu açmak.
O zaman konu açmasınlar biz de yorum yapmayalım silah zoruyla mi yazdiriyorlar vallahi çok şaşırtıcı.

Hanımlar biz kadınız. Bir durumun içindeyken başka bir durumla ilgili de denetlenebilir, hirslanabiliriz. Yani çok istediği bebeğe yıllar sonra kavuşan bir anne hamileyken bir taraftan da eşinin ailesinin yaptıklarını düşünüp kinlenebilir mesela. Bu durumda deriz ki yahu yıllardır istediğin şey oldu ve hamilesin, orda olman gerekirken nerelerdesin?? Ama bu oluyor iste insanlara. Herşeye rağmen dün başka bir dertle konu açmış bugün başka bir konuda yardim istiyorsa insan, o anki konuyla ilgilenmek, o insanı küçük düşürmemek gerek. Daha ilk mesajda ama siz de şunu yazmıştınız sonra böyle bir konu açmışsınız demiş arkadaş. Ok mantıksızdır belki ama olabiliyor demekki. Konu sahibinin önceki konularıyla ilgili hiçbir fikrim yok ama haklı buluyorum. Kocanızla tartışırken eski konuları açıp önünüze sermesi gibi.. cildirir insan. O zaman mevzu oydu, simdi bunu konusuyoruz dersiniz degil mi?

Back
X