• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kadınlar okusun

Her şeye çok takan ve abartan birisiniz. Konularınızı az çok okuyunca böyle bir anlam çıkıyor.

Ben ameliyat oldum 1 aydır annemin evinde yatıyorum mesela. Ne kocam ne kaynanam bana "evinde kal biz az çok yardımcı oluruz" demedi. Başka bir şehirdeyim şu an. Üzüldüm ama ortalığı ayağa kaldırmadım. Siz grip, anemi, yorgunluk gibi sebeplerden bakım istiyorsunuz. Kayanasının bakmadığı gelin diye acındırıyorsunuz.
Bence siz daha psikolojik sorunlarınıza odaklanın, o zaman bu olayların çıioğu da çözülür.
Peki dediğimiz gibi konu konuda kalmalı farklı konulara neden taşınıyor insanların yaşadığı hastalıkları bilemezsiniz hastalık bu her bünyede farklı tepki veriyor ben kimseye kendimi acındırmadım bu lafınızdan vazgeçin zor durumdayken bir insanla konuşmak dertleşmek acıtasyon mu ?

Herkes hayatına devam ediyor ama insanlar buraya konu açıyorsa eşinden şiddet görenler özellikle destek görmek için güç bulmak için kalkıpta tam unuttuğum sırada insanın yüzüne vurulması ne kadar doğru söylermisiniz
Ben bir kez sende eşinden" yeri gelince şiddet gördün,eşinin anne babasını çok sevdiğin icin ve komşuların ne der diye sustun" dedim. Kendi ablana şiddet görüp sustugu için "korkak" dediginde

Peki dediğimiz gibi konu konuda kalmalı farklı konulara neden taşınıyor insanların yaşadığı hastalıkları bilemezsiniz hastalık bu her bünyede farklı tepki veriyor ben kimseye kendimi acındırmadım bu lafınızdan vazgeçin zor durumdayken bir insanla konuşmak dertleşmek acıtasyon mu ?
Ayrıca ben grip olmadım hanfendi kanamam durmadı ve defalarca ameliyat oldum en son rahim alınma noktasına geldim çok kan kaybettim ve kan nakli yapılamıyor alerjik astımım olduğu için bu düşük kan değeriyle yaşamaya çalışıyorum konu sandıgınız gibi yorgunluk değilmiş dimi

Sizin meseleyi bilmiyorum ama çok fazla fake konu ve hesap var. Ben de geçmiş mesajlara bakıyorum mecburen. Daha dün biri bir başlıkta 19 yaşında evlendim 21 yaşındayım derken, başka başlıkta doktorum vs. Diyordu.

Anlamadim simdi, dokunulmazlik mi istiyorsunuz?

Kimse olumsuz bir ssey soylemesin, size hak versin. Istediginiz bu mu?

Size hakli gelen konuda bizce haksizsiniz bunu soylemeyelim mi?

Burada elestiri istemiyorsaniz yazmazsiniz derdinizi olur biter.

İşte çelişkili şeyler söylendiği için konu açılıyordur. Misal kocamla hiç bir problemimiz olmadı, çok severiz birbirimizi , benim düşüncelerime önem verir derseniz şiddet ve boşanma olayınız yok muydu diye sorulur. Ya da aylsr olmuştur güncellemediğiniz bir konu vardır, başka bir konu açmışsınızdır, insanlar görüp ne oldu sonuç diye sorar.
Kusura bakmayın ama her olayda her şey öne getirilseydi bana olurdu. 8 senedir forumdayım, tonlarca sorunum oldu ama aksini beyan etmediğim için "hayırdır Koalina, sen de böyleydi noldu şimdi" denmedi.
Sizinki dertleşmekten öte bir durum, sürekli nefret, suçlama ve kin içindesiniz. Ben yardımcı olmak için ve gayet ciddi olarak yazdım, psikolojinizin sağlam olduğunu düşünmüyorum. Bu konunun üzerine eğilmelisiniz.

Anlamadim simdi, dokunulmazlik mi istiyorsunuz?

Kimse olumsuz bir ssey soylemesin, size hak versin. Istediginiz bu mu?

Size hakli gelen konuda bizce haksizsiniz bunu soylemeyelim mi?

Burada elestiri istemiyorsaniz yazmazsiniz derdinizi olur biter.
Konuda herkes herşeyi söylesin ama birine yorum yapılınca neden yüzüne vuruluyor başka bir konu içinde

İşte çelişkili şeyler söylendiği için konu açılıyordur. Misal kocamla hiç bir problemimiz olmadı, çok severiz birbirimizi , benim düşüncelerime önem verir derseniz şiddet ve boşanma olayınız yok muydu diye sorulur. Ya da aylsr olmuştur güncellemediğiniz bir konu vardır, başka bir konu açmışsınızdır, insanlar görüp ne oldu sonuç diye sorar.
Kusura bakmayın ama her olayda her şey öne getirilseydi bana olurdu. 8 senedir forumdayım, tonlarca sorunum oldu ama aksini beyan etmediğim için "hayırdır Koalina, sen de böyleydi noldu şimdi" denmedi.
Sizinki dertleşmekten öte bir durum, sürekli nefret, suçlama ve kin içindesiniz. Ben yardımcı olmak için ve gayet ciddi olarak yazdım, psikolojinizin sağlam olduğunu düşünmüyorum. Nu konunun üzeirine eğilmelisiniz.
İşte piskolojimin iyi olmadığını söylememiz bile piskolojim bozuk olmasa bile yetiyor zaten piskolojimi bozmaya

o zaman konu açıp fikir almayacaksınız.
Gidin günlük tutun mesela.
Hakaret yok saldırmak yok ama onu bile takıyorsunuz kafaya.
Hakaret yokmu bir konu açtım kendimi savundum diye adım çirkefe çıktı

Eskiden kameraya oynamak vardi. Simdi ise begeniye oynamak var. Butun sorun bu. Adam akilli yorum yapanlari begenenlerin sayisi cok az ama saldirgan , taciz edici yorumlari begenen cok sayida oldugu icin bu durum boyle. Kisisel algilamamaya bakacaksiniz artik.

Konuda herkes herşeyi söylesin ama birine yorum yapılınca neden yüzüne vuruluyor başka bir konu içinde

Bir süre gecince herkes birbirini nickindne taniyor ve hatırlıyor.

X kisiye bir olayda verdiginiz akli kendi hayatinizda kullanmayinca, hep magdur kalip gucu baskalarinin komularinda harcadiginizda insanlar üstünüze gelir. Bu forumun dogal akisi bu ve haklilar.

Sizin ozelinizde durum ne bilmiyorum. Genel konuşuyorum.

Eskiden kameraya oynamak vardi. Simdi ise begeniye oynamak var. Butun sorun bu. Adam akilli yorum yapanlari begenenlerin sayisi cok az ama saldirgan , taciz edici yorumlari begenen cok sayida oldugu icin bu durum boyle. Kisisel algilamamaya bakacaksiniz artik.
Bende artık bu şekilde düşünyrm

ben çirkef dediğimi hatırlamıyorum. Psikolojiniz normal değil demeyi kafaya takmaktan bahsediyorum. Ne var bunda? Hakaret mi, saldırı mı?
Şiddet gören kadına bile acımasızca eleştiri yapılıyor dayak yemektn hoşlanyrsn hakedyrsn falan sadece bana karşı değil bir kadını güçsüz görmeye dursunlar eleştiriler ok gibi hat safada karşıdaki kadın acımı çekmiş üzgnmü kimsenin umrnda degil

Ben bir kez sende eşinden" yeri gelince şiddet gördün,eşinin anne babasını çok sevdiğin icin ve komşuların ne der diye sustun" dedim. Kendi ablana şiddet görüp sustugu için "korkak" dediginde
hah, ben de aynı şeyi yazmıştım
ablam neden sakladı diye sormuştu, oysa kendisi başka bir konuda toplum baskısı vs diye kendikendi aynı durumunu anlatmıştı
sonrada bize nereden biliyorsunuz, ben boşanma davası açtım, şimdi eşim düzeldi diye kızmıştı
hatta peşpeşe yazmıştık seninle

hah, ben de aynı şeyi yazmıştım
ablam neden sakladı diye sormuştu, oysa kendisi başka bir konuda toplum baskısı vs diye kendikendi aynı durumunu anlatmıştı
sonrada bize nereden biliyorsunuz, ben boşanma davası açtım, şimdi eşim düzeldi diye kızmıştı
hatta peşpeşe yazmıştık seninle
Ya sizden bahsetmiyorum farklı birine yorum yaparken karşıma çıkan konulardan bahsedyrm

senden değil benden bahsediyor..
hızını alamamış özelden de sormuş hatta..
kapanan konuda kadına akıl vermiş kendine saygın varsa bir kere şiddet gösteren bir daha gösterir dönme o eve diye..
aslında alıntılayıp isimde belirtmemiştim.
dinime küfreden müslüman olsa durumu yani.
olmadıkları olmak istedikleri karakteri buraya yansıtan kim olsa komik oluyor onu belirtmiştim..

Eski açılan konulara gönderme yapılması bence de hoş değil, o an sıkıntıyı anlatıp belki de daha sonrasında bu konuda bir çözüm yolu bulmuş olabiliyor konu sahibi, başka bir konu açtığında ya da bir kimseye yorum yaptığında laapp diye önüne konuluyor eski konusu. Burası bana fazla ütopik geliyor yani elbette hayat görüşü gerçekten konuştuğu gibi olanlar vardır ancak yüzdelige vurursam yüzde sekseni gerçek dışı bir kimlik yaşıyor burada. Daha bugün okuduğum bir konu mesela eşiyle anlaşamıyormuş kaç sene sevgili olmuşlar sonra da evlenmişler adam değişmiş milletin verdiği ilk akıl, aman neyi bekliyorsun boşan, bir an önce gitmelisin, neyi bekliyorsun tarzinda yorumlar oluyor. Yani ben anlam veremiyorum bir insan hayatı bor evlilik bir yuva kolay kurulmadığı için bence kolay yıkılmamalı elinden geleni yaptıktan sonra çare kalmazsa tamam boşan denir de, hiç tavsiye verilmeden direk şöyle yap böyle yap yok ben böyle yapardım ne korkaksın tarzı yorumlar ok gibi yağıyor. Benim de fazla hoşuma gitmiyor yorumlar ancak farklı bakış acıları görüp pencereni genişletebiliyorsun, hepsini bir tecrübe hepsini farklı insan karakteri dünya görüşü olarak inceliyorum. Böylelikle bir fayda elde ettiğimi düşünüp, gerçek hayatta da ona göre insanlarla ilişkilerime dikkat ediyorum. Bu forum sizi olumsuz yönde etkiliyorsa bence kapatın üyeliği gitsin sizin psikolojinizden daha önemli değil. Zira laf yetiştirmekle olacak iş değil.

Back
X