• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kadınlar okusun

Konu bu farklı bir konuya yorum yapıyorum karşıma eşimle ilgili yaşadığım sorunlar yazılıyor bu ne kadar etik
Valla şöyle oluyor, insanlar konuyu daha doğru değerlendirebilmek için eski konulara da göz atıp ne olup bitmiş genel tavır nedir anlamaya çalışıyorlar.

O yüzden burda konu açarken de yorum yaparken de iyi düşünmek ve seçerek yazmak lazım. Zaten yazım dili yeterince yanlış anlaşılmaya müsait bir de pata küte herşeyi burdan paylaşan bir öyle bir böyle yazan üyelere kimse inanmak istemiyor. İnsanları bu konuda suçlayamayız.

Oha bu o uye mi??
Konu sahibi siz bi psikologa gidin de hepimiz rahatlayalim
O konuda sinir etmistiniz hepimizi
Ne guzel sizi de kendi konunuzda sinir etmislrr
Icimin yaglari eridi
Ne kadar çok sevindiniz dimi ne mutlu size

Konu bu farklı bir konuya yorum yapıyorum karşıma eşimle ilgili yaşadığım sorunlar yazılıyor bu ne kadar etik
Çünkü mecburuz önceki konularınızı okuyoruz
Hakkınızda düşüncelerinizde Bilgi sahibi oluyoruz azda olsa
Sonra madem bu şekilde düşünüyordun böyle biriydinde niye sen böyle yaptın yada niye böyle dedin o konuda diyoruz
Kimse kimseyi tanımıyor burda yaptığınız yorumlardan açtığınız konulardan yola çıkıyor insanlar

Çünkü mecburuz önceki konularınızı okuyoruz
Hakkınızda düşüncelerinizde Bilgi sahibi oluyoruz azda olsa
Sonra madem bu şekilde düşünüyordun böyle biriydinde niye sen böyle yaptın yada niye böyle dedin o konuda diyoruz
Kimse kimseyi tanımıyor burda yaptığınız yorumlardan açtığınız konulardan yola çıkıyor insanlar
Örnegin ben arkadaşa destek veryrm şiddet görüyorsanız gitmeyin dyrm bunu sizin gibi eşinden şiddet gören birimi yazıyor deniliyor bunun kadar rencide edici başka bir konu daha yok

Bunu diyen bir insan neden boş işler peşine düşer ben buna anlam veremiyorum, kusura bakmayın ama öyle! Nasıl da korkmuştum.
ben sonra o böyle günlerce süren grip gibi bir şey çıkmıştı gibi hatırlıyorum ama emin de değilim, öyle miydi?

Örnegin ben arkadaşa destek veryrm şiddet görüyorsanız gitmeyin dyrm bunu sizin gibi eşinden şiddet gören birimi yazıyor deniliyor bunun kadar rencide edici başka bir konu daha yok
Niye bu kadar takıntı yaptın da konu actinki seni tanımıyoruz yorum yapıp geçiyoruz sanaldan çıkıp normal hayatımıza devam ediyoruz :kahve:

ben sonra o böyle günlerce süren grip gibi bir şey çıkmıştı gibi hatırlıyorum ama emin de değilim, öyle miydi?
Hayır konu regl kanaması durmaması sonucu ameliyat olmuştum ve çok aşırı kan kaybetmiştim konu buydu​

Niye bu kadar takıntı yaptın da konu actinki seni tanımıyoruz yorum yapıp geçiyoruz sanaldan çıkıp normal hayatımıza devam ediyoruz :kahve:
Herkes hayatına devam ediyor ama insanlar buraya konu açıyorsa eşinden şiddet görenler özellikle destek görmek için güç bulmak için kalkıpta tam unuttuğum sırada insanın yüzüne vurulması ne kadar doğru söylermisiniz

Her şeye çok takan ve abartan birisiniz. Konularınızı az çok okuyunca böyle bir anlam çıkıyor.

Ben ameliyat oldum 1 aydır annemin evinde yatıyorum mesela. Ne kocam ne kaynanam bana "evinde kal biz az çok yardımcı oluruz" demedi. Başka bir şehirdeyim şu an. Üzüldüm ama ortalığı ayağa kaldırmadım. Siz grip, anemi, yorgunluk gibi sebeplerden bakım istiyorsunuz. Kaynanasının bakmadığı gelin diye acındırıyorsunuz.
Bence siz daha psikolojik sorunlarınıza odaklanın, o zaman bu olayların çoğu da çözülür.

Sonradan özür dilerim hepinizden sinirden öyle yazdım diye konu açmamışmıydı
sen tecavüze uğradım diyen kızdan mı bahsediyorsun? anlamadım ki
öyleyse hayır o konu o konu değil
o konuda en az 4-5 üye yaşadığı şiddeti dile getirdi

Buradaki bazı kadınları tenzi ederek konuşucam;

Eğer insanlar buraya birşey yazıyorsa konuşacak kimsesi olmadığı yada sorunlarını aşamadığı içindir .Dertleşmek içindir.

Kadınlar özelini anlatıyor hastalığını anlatıyor inanıp inanmamak sizin elinizde kimse kimseyi zorla inandırmaya çalışmıyor

Vee kaldı ki bunu bu sitede bir çok kez yaşadım açtıgım bir konu farklı bir konuya yorum yaptığım sırada o konuda bile insanın yüzüne vuruluyor hastalığım mı dersiniz eşimle problemleri mi dersiniz alakasız yerlerde çıkıyor karşıma

Adı üstünde dert netice de ama kalkıpta bir insanın derdiyle hastalığıyla dalga geçmek niye ? İnsanların sorunları neden insanların suratına vurulup rencide ediliyor @Mune bu konu hakkında bilgi verirmisin bazı insanlar insanı alakası olmayan konularda bile rencide ediyor neden bu yapılıyor insanlar derdini anlatamayacak mı

Benim açtıgım bir konuda yorum yazan bir arkadaşımıza bile eski evliliği soruluyordu o yüzden mi adamı boşayıp evlendin deniliyor bunlar doğru şeylermi biri açıklasın..
hiç hatırlamıyorum konunuzu o yüzden bişey diyemicem ama insan çelişkili olmamalı örnek veriyorum ben eşimden dayak yiyorum mutsuzum ayrılmıyorum ama bir başka kadın bunu yaşayıp anlatıyorsa bende diyorsam boşan oda bana derki doğal olarak sen niye boşanmıyorsun.yani birşeyleri anlatırken yorum yaparken çelişki olmamalı bencede.he hiç alakasız bir konun içinde sen nesin kimsin bana nasıl cevap veriyorsun sende bunları yaşadın deniyorsa oda o insanın kendi ayıbı.herşeyi kafaya takmamk lazım bence.

Back
X