• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kadınlar okusun

Burada eski konuların açılma sebebini de söyleyeyim. Bazı insanlar o kadar garip ki, bir kadının başka bir kadına istemsizce hamile kaldığı için ne orospuluğunu ne namussuzluğunu bırakıp, birkaç gün sonra bilmem kaç pozisyon deneyip bakire olup olmadığını sorguladığı konular açtığını görebilirsiniz. Bu ikiyüzlülüklerini suratlarına vurmak için açılıyor. Yoksa geçmişlerinde ne yaptıkları benim çok umrumda değil. Ama kendine bakmadan başkasına sataşırsa gayet de umrumda olur. Herkes edebini takınacak. Anonim olmanız karşınızdakine gönlünüzce hakaret edebilme hakkını vermiyor.

En basitinden ornek vereyim arkadaslarin demeye calistiklarina.. ben kilo vermeye calisiyorum, bu zor bir surec cunku on yilda aldigim kiloyu 6 ay gibi bir surede verecegim.. simdi “kilo aliyorum” diye konu acan birine “yemezsen kilo almazsin, yemeyeydin” tarzi bir yorum yaparsam bu herkesin kafasinda beni 36 beden gibi gosterir, birileri de eski kilo konularimi okuyup “e annem senin de kilo sorunun varmis” derse bu belden asagi vurmak olmaz.. halbuki ben kalkip “ben aldim sen alma, sonra kesinlikle verilmiyor hemen caresine bak ben pismanim” desem kimse benim 7 ceddimi okumaya gerek bile gormez.. anlatabildim mi?

Iki yoruma da katiliyorum.
(Haydi iyisiniz kaptiniz begenileri:D)

Kesinlikle olayin özeti budur. İşine gelmeyen de evirip cevirip konuyu baska yere cekiyor.

Larisko Larisko konularını okumadım bilmiyorum ama şu konun içine gelen yorumlardan çıkarıp sormak isterim:

Kendin şiddet gördüğün eşinden boşanmazken, bir başka şiddet gören kadına "Boşansana korkak" benzeri bir yorumda mı bulundun?

Eğer öyleyse bunu o kadına yazdın zannediyorsun ama kendi için sana bağırıyor farkında mısın? Kendine yazmış, kendini tokatlayıp uyandırmaya çalışır gibisin sanki.

İyi bi düşün bak sen bu konuyu, kendini bir dinle.

Konularda çelişki varki bu ladar eleştiri alııyorsunuz diye düşündüm yorumları okuyuncada öyle olduğunu anladım

Bazen konu sahiplerine haksız eleştiri olduğunu kabul etsemde sizin eleştirilerinizi haklı bulmadım

Larisko Larisko konularını okumadım bilmiyorum ama şu konun içine gelen yorumlardan çıkarıp sormak isterim:

Kendin şiddet gördüğün eşinden boşanmazken, bir başka şiddet gören kadına "Boşansana korkak" benzeri bir yorumda mı bulundun?

Eğer öyleyse bunu o kadına yazdın zannediyorsun ama kendi için sana bağırıyor farkında mısın? Kendine yazmış, kendini tokatlayıp uyandırmaya çalışır gibisin sanki.

İyi bi düşün bak sen bu konuyu, kendini bir dinle.
Yapici yorum budur. Uslubunu begenirim, begeniye de oynamazsin bilirim. :KK50:

Ek olarak sunu ekleyeyim , konu sahibinin tutarsiz davranmasi tabi ki yanlis ama israrla konu sahiplerini mimleyenler / yanlis bulanlar da bunu yapmiyor mu?. Sadece eski konularini gormedigimiz icin yok saniyoruz. Gercek hayatlardan sanala yansiyan buyuk bir yanilsama aslinda.

Yeri gelince eski konulara pekala bakılır.

Geçen bir konu açtım,evde olmakla,çalişmamakla, kendimi verimsiz hissetmekle alakalı.Gayet güzel faydalandığım yorumlar geldi.
Sonra bir üye beni şükürsüzlükle suçladı,mutluluk insanın içinde olmalıymiş, kendisi her durumda mutluymuş falan baya iddialı konuştu.Ki mutsuzlukla ilgili tek kelime etmemistim.

Bu kadar iddialı yazinca eski konularına bakayım dedim hiç mi bir sıkıntısı olmamış.Bir de ne göreyim,mutsuzluktan ölümün eşiğine bile gelmiş sevgili üye...Bdv.ye açtığı bir sürü konu...
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu,bana söylediği ile yaşadığı tamamen zıt.

İşte böyle durumlara düşmemek için her zaman tutarlı mesajlar yazılmalı.Öyle "eski mesajlarıma bakmayın" olmuyor.

Konularınizı bilmem de yorum beğenmiyor olmaniza degineyim. Üç yil önce diş tedavim yapılırken istek dışı hamile kaldım. Dis tedavisini tamamlamam durumunda bebeğin zarar görüp gormeyecegini sordum. O konumda birkaç üye bana beddua etti çocuğu aldırmak istediğimi düşünerek. Böyle bir şey demedigim halde. Hayır çocuğu aldırmayı düşünmüyorum diye belirttim lakin yine de aynı yorumlar geldi. Güldüm geçtim. Nihayetinde algı ve zeka konusunda üyelere yardımcı olamam. Yettigi kadar anlayacaklar. Anladıkları gibi yorum yapacaklar.

Sizi tanımam etmem lakin sanal dünyada hiç tanımadığınız onlarca insana bir konu aciyorsaniz her türlü yorumu kabul etmek zorundasınız. Hakaret ve küfür olmadığı sürece. Bu kadar hassas iseniz, gerçek dünyada hassasliginizi bilen kişilere dert anlatın madem. En azından sizi tanıyıp ona göre yorum yaparlar. Burada yüzlerce kişinin yorumlarını isteklerinize göre sekillendirmeniz mümkün değil.

Eski konulardan vuranlar tayfası ne yazık ki var kk'da.. Bazen aşırı derecede alakasız konuları gündeme getiriyorlar, kendileri küçük düşüyor bence.. Misal çok çok alakasız bir konuda tartıştığım bir şahıs eski konularıma bakıp meme estetiği olduğumu bulmuş, oradan vurmaya çalışıyor beni.. Ne alaka değil mi? Ama var böyle hırs gözünü bürümüş kişiler..

Konu sahibini bilmiyorum, konularını da bilmiyorum. Sadece bu konusunda yazdığı mesaja istinaden yorum yaptım.

Yapici yorum budur. Uslubunu begenirim, begeniye de oynamazsin bilirim. :KK50:

Ek olarak sunu ekleyeyim , konu sahibinin tutarsiz davranmasi tabi ki yanlis ama israrla konu sahiplerini mimleyenler / yanlis bulanlar da bunu yapmiyor mu?. Sadece eski konularini gormedigimiz icin yok saniyoruz. Gercek hayatlardan sanala yansiyan buyuk bir yanilsama aslinda.

Teşekkür ederim güzel sözlerin, güzel gördüğün için (İltifat alınca ne diyeceğimi de bilemem utanır kaçarım ama eklemek istedim devamına)

Mimleme olayını da anlıyorum A AklinYolu1 , hani biri gözden düşünce, hemen iki sözüyle sıfırlanmaz ki her şey. Beklenir ki kendini ispatlasın yeniden doğru duruşu ile. Herkesin de kendi doğru algısınca, o üyenin mimli kalma süresi olur illa ki. Bunlar da hep kişisel, tamamen yanlış bir tutumdur diyemeyiz. Kavga olmadığı sürece, eh yani elektriğin herkesle tutacak diye bir şey de yok. Ondan o bence.

Nitekim herkes, burada anlattığı kadar var ve karşısındakinin anladığı kadar.

Eski konulara bakmak candır :27: ben onlarsız yapamam yoksa nasıl laf sokup beğeni kazanıcam :işsiz: para veriyorlar bilmiyor musunuz her beğeniye :KK70: işsizlik zor gerçekten bu hayatta neyse.
Konu sahibi kac gündür arkası yarın tarzından konular açıyorsun heleki 3 güne taşınman ayrı bir olay ;)
Kk dan neler neler geçti bir hele bir zeynep güven vardı ondan sonra kimseye güvenmiyoruz doğal olarak :KK51:

Eski konulardan vuranlar tayfası ne yazık ki var kk'da.. Bazen aşırı derecede alakasız konuları gündeme getiriyorlar, kendileri küçük düşüyor bence.. Misal çok çok alakasız bir konuda tartıştığım bir şahıs eski konularıma bakıp meme estetiği olduğumu bulmuş, oradan vurmaya çalışıyor beni.. Ne alaka değil mi? Ama var böyle hırs gözünü bürümüş kişiler..

Konu sahibini bilmiyorum, konularını da bilmiyorum. Sadece bu konusunda yazdığı mesaja istinaden yorum yaptım.
Benim demek istedigimde tamda buydu

Hastalıkla alay etme konusunda bisey demeyecegim konuyu bilmiyorum cunku..ama evmiş eltiymiş bu tarz actiginiz konularda -onlari hakli bulmamakla birlikte- siz de onlardan geri kalmamissiniz kusura bakmayin..herzaman derim yine diyorum bedava mal baldan tatli gelmis size,minnet etmicektiniz kendi evinizi 1+1 bile olsa kendiniz alacaktiniz bu kadar meseleye ne gerek var cik diyorlarsa cikin evleri de kendilerinin olsun minnet etmeyin!

Bence de haklısınız.
Eski konular herkese açık olmasa daha iyi olur
Bu şekilde sağlıklı yorum alamıyoruz.

Yorumlar işinize gelmiyorsa yapacak bişey yok. Ama kusura bakmayın da kimse sizin pembe diziye dönmüş evinizin satılıp satılmadıgını merak etmiyor. Ki arkanda dağ gibi ailen var onlarla dertleşirsin geri kalan kısmı. Her gün aynı konu hakkında topic açmakta yasak diye biliyorum. Allah ‘a bırakın bundan sonrasını.

:deli:
çok uyanıksın
eski konular diyeceğim de tesadüf mü artık ne dersen:eek:
Şükür kimseyle sorunum yok canım o kadar ciddiye almıyorum hayatı herkese tavsiye ederim kafa rahat olur ;)
Konuya yorum yapmıştımda tekrar yapayım banlanmamak adına konu dısından gık desem gidiyorum cünkü canım :KK51:

Konu kapanır konularında değişik kabul et ;)

Back
X