- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
Hakaretin biri bin para normal konuşmayı unutmuşsunuz bellikiYani şu konuya açacak son üyelerden biri sendin
Etik
Etik
Etik
Önce sen bi sindir bu kelimeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakaretin biri bin para normal konuşmayı unutmuşsunuz bellikiYani şu konuya açacak son üyelerden biri sendin
Etik
Etik
Etik
Önce sen bi sindir bu kelimeyi
Hakaret mesajın neresinde ?Hakaretin biri bin para normal konuşmayı unutmuşsunuz belliki
Burada eski konuların açılma sebebini de söyleyeyim. Bazı insanlar o kadar garip ki, bir kadının başka bir kadına istemsizce hamile kaldığı için ne orospuluğunu ne namussuzluğunu bırakıp, birkaç gün sonra bilmem kaç pozisyon deneyip bakire olup olmadığını sorguladığı konular açtığını görebilirsiniz. Bu ikiyüzlülüklerini suratlarına vurmak için açılıyor. Yoksa geçmişlerinde ne yaptıkları benim çok umrumda değil. Ama kendine bakmadan başkasına sataşırsa gayet de umrumda olur. Herkes edebini takınacak. Anonim olmanız karşınızdakine gönlünüzce hakaret edebilme hakkını vermiyor.
En basitinden ornek vereyim arkadaslarin demeye calistiklarina.. ben kilo vermeye calisiyorum, bu zor bir surec cunku on yilda aldigim kiloyu 6 ay gibi bir surede verecegim.. simdi “kilo aliyorum” diye konu acan birine “yemezsen kilo almazsin, yemeyeydin” tarzi bir yorum yaparsam bu herkesin kafasinda beni 36 beden gibi gosterir, birileri de eski kilo konularimi okuyup “e annem senin de kilo sorunun varmis” derse bu belden asagi vurmak olmaz.. halbuki ben kalkip “ben aldim sen alma, sonra kesinlikle verilmiyor hemen caresine bak ben pismanim” desem kimse benim 7 ceddimi okumaya gerek bile gormez.. anlatabildim mi?
Yapici yorum budur. Uslubunu begenirim, begeniye de oynamazsin bilirim.Larisko konularını okumadım bilmiyorum ama şu konun içine gelen yorumlardan çıkarıp sormak isterim:
Kendin şiddet gördüğün eşinden boşanmazken, bir başka şiddet gören kadına "Boşansana korkak" benzeri bir yorumda mı bulundun?
Eğer öyleyse bunu o kadına yazdın zannediyorsun ama kendi için sana bağırıyor farkında mısın? Kendine yazmış, kendini tokatlayıp uyandırmaya çalışır gibisin sanki.
İyi bi düşün bak sen bu konuyu, kendini bir dinle.
Yapici yorum budur. Uslubunu begenirim, begeniye de oynamazsin bilirim.
Ek olarak sunu ekleyeyim , konu sahibinin tutarsiz davranmasi tabi ki yanlis ama israrla konu sahiplerini mimleyenler / yanlis bulanlar da bunu yapmiyor mu?. Sadece eski konularini gormedigimiz icin yok saniyoruz. Gercek hayatlardan sanala yansiyan buyuk bir yanilsama aslinda.
Benim demek istedigimde tamda buyduEski konulardan vuranlar tayfası ne yazık ki var kk'da.. Bazen aşırı derecede alakasız konuları gündeme getiriyorlar, kendileri küçük düşüyor bence.. Misal çok çok alakasız bir konuda tartıştığım bir şahıs eski konularıma bakıp meme estetiği olduğumu bulmuş, oradan vurmaya çalışıyor beni.. Ne alaka değil mi? Ama var böyle hırs gözünü bürümüş kişiler..
Konu sahibini bilmiyorum, konularını da bilmiyorum. Sadece bu konusunda yazdığı mesaja istinaden yorum yaptım.
çok uyanıksın
eski konular diyeceğim de tesadüf mü artık ne dersen![]()
Şükür kimseyle sorunum yok canım o kadar ciddiye almıyorum hayatı herkese tavsiye ederim kafa rahat olur
çok uyanıksın
eski konular diyeceğim de tesadüf mü artık ne dersen![]()