• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kadınlar okusun

Bence de haklısınız.
Eski konular herkese açık olmasa daha iyi olur
Bu şekilde sağlıklı yorum alamıyoruz.
Canım Yumimcim okuyup bizim de yorum yazdigimiz sonrasinda da her yoruma bir araba dolusu cevap veren konu sahiplerini ne yapalim? Hergun ayni konuyu açan arkadaslar var.Konuyu unutacak zaman geçmiyor ki geçmişe bakıp hatırlayalım.

Arkadaşlar bu kadar sayfa bile tartışmak gereksiz aslında. Yorum istemeyen insan konu açmayacak, bitti bu kadar. Kimse size buraya konu açın diye yalvarmıyor. Herkes istediğiniz yorumu yapamaz ki size. İstediğiniz yorumu yapsın istiyorsanız ya umut vermesi için falcıya ya da gaza getirmesi için komşu teyzenize gideceksiniz. Madem buradakilerin fikirleri sizin için önem taşımıyor, konu da açmayın. Yok bana istediğim yorum yapılsın, konularıma bakılmasın, böyle şey olmaz kusura bakmayın. Kimse için olamaz, kimsenin yorumunu engelleyemezsiniz. Katılmasanız bile, saygısız olsa bile onun seviyesine inmeden cevabınızı ona göre sunmalısınız.

Bence de haklısınız.

Ama canım bel altı vurmak konusunda haklısın ama bir de şu var.
Mesela ben kilo vermek için kendimi yırtıyorum şuan. Mesajlarımda da mevcut.
Düşün ki bi arkadaş konu açmış işte kilo aldım falan. Bende yardırıyorum ya işte yedin yedin aldın. Şişko musun ay berbat nasıl öyle duruyosun falan.
Biri de çıkıp bana yav sen kendine bak dese haklı değil mi?

Bence de haklısınız.
Neden ki? Eski konular herkese kapalı olsa biz burayı nasıl bulacaktık? Hepimiz internetten bir şey araştırırken burayı bulduk bence. E konular herkese kapalı olsa kimse girmez yorum bile yapamaz.
Ben Allah nasip ederse doğum yaparsam inşallah kendi yaşadığım bütün sıkıntıları hepsini tek tek yazacağım çünkü çok araştırdım bilgi bulamadım bari benden sonrakiler bulsun diye.
Eski konudan da utanılmamalı bence. Çelişki olmadığı sürece sorun yok. Kalkıp da eski konunuzda şiddet gördüğünüzü ama boşanmadığınızı yazarsanız fakat şiddet gören birine boşan derseniz “bu ne perhiz ne lahana turşusu” derler adama.

Ama canım bel altı vurmak konusunda haklısın ama bir de şu var.
Mesela ben kilo vermek için kendimi yırtıyorum şuan. Mesajlarımda da mevcut.
Düşün ki bi arkadaş konu açmış işte kilo aldım falan. Bende yardırıyorum ya işte yedin yedin aldın. Şişko musun ay berbat nasıl öyle duruyosun falan.
Biri de çıkıp bana yav sen kendine bak dese haklı değil mi?
Bari bunu yazan office'i alintilasaydiniz
Kendi yorumunuzsa bu pes diyecegim iki farkli uye kelimesi kelimesine ayni seyi yazmis

Üyelerin bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ki. Bir sene önce eşim beni bıraktı tatile gitti, telefonu günlerce acmadi diye başlık atan, bir sene sonra herkesin kıskandığı bir aşkımız var buna inanamıyorum, aldatıldım gibi tekrar konu açıyor. Ben böyle bir durumda tenezzül edip yorum bile yapmak istemiyorum. Çok acik bir sekilde salak yerine konuyoruz çünkü.

yahu sence sen bu konuda yorum yapabilecek biri misin? Gecende aile içi şiddet konusu acilmis dayaktan istirmardan işkenceden bahsediliyor. Bunlari yasayanlarimiz ben de dahil icimizi dokmusuz duygusal olarak dibin dibindeyiz konunun orta yerinden girip ama en kotu anne annesizlikten iyi deyip kavga cikarip konuyu baltaladin. Madem en kotu anne baba olmamasinsan iyi ne diye ev için esinin anne babasiyla kavga ediyorsun? Üstelik onların parasını ödedikleri evle. Esinin anne babası anne baba değil mi? Neymis demek ki empatiye herkesin ihtiyacı oluyormus. Bu konuda da uslubunu koruyabilecegini sanmıyorum zaten Yaşadığım dediğin şeylerin yarısı gerçekse yarısı hikaye. İnsanlar da bunu görüyor. bilmiyorun evi koyu geciyorum ablam 20 sene kocasindan iskence görse ve bunu ogrensem sanal bir platformda yazılanları onemsemek en son dusunecegim konu bile olamaz.
bu dediğin konuyu hatırlıyorum. Bir sürü insan anılarını anlattı ben dahil. çok üzgün ve duygusaldık. baya da kişi vardı o konuda. konu sahibi arkadaş da muhteşem empati(!) yeteneğiyle bize ders vermişti

Akliniza gelen herseye hergun konu acarsaniz;

Kaynanam bunu dedi yardim
Eltim sunu yapti yardim
Kocam hakaret etti yardim
Komsum supurge acti yardim vs vs vs

Insanlar da eski konularinizla size gelirler tabii. Unutmamiza firsat vermeden konu ustune konu aciyorsunuz

Sonra da eski seyleri niye karistiriyorsunuz diye kiziyorsunuz

Burayi gunluk gibi kullaniyorsaniz (olabilir)
O zaman biz de herseyinize ortak oluyoruz ve genel olarak herseyinize yorum yapiyoruz.

Yani;;ee sen eltinle de kavgalisin zaten, zaten genelde sinirli birisin,sorun sende..
Gibi gibi....yorumlar yapariz bu cok normal

Eski konulara bakmak candır :KK53: ben onlarsız yapamam yoksa nasıl laf sokup beğeni kazanıcam :işsiz: para veriyorlar bilmiyor musunuz her beğeniye :KK70: işsizlik zor gerçekten bu hayatta neyse.
Konu sahibi kac gündür arkası yarın tarzından konular açıyorsun heleki 3 güne taşınman ayrı bir olay :KK66:
Kk dan neler neler geçti bir hele bir zeynep güven vardı ondan sonra kimseye güvenmiyoruz doğal olarak :KK51:
seneler önce bir üye vardı.yurt dışında yaşadığını anlatıyordu ama derdi hep kaynana görümceydi.neyse bir gece konu açtı.türkiyeye dönmeli miyiz diye.3. gün taşınmış yerleşmiş ve kaynana ve eltiyle kavga bile etmişti ve konu açmıştı.:KK48:
ben inanmayınca bana saldırır yorumlara geçti.sonunda gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

Neden ki? Eski konular herkese kapalı olsa biz burayı nasıl bulacaktık? Hepimiz internetten bir şey araştırırken burayı bulduk bence. E konular herkese kapalı olsa kimse girmez yorum bile yapamaz.
Ben Allah nasip ederse doğum yaparsam inşallah kendi yaşadığım bütün sıkıntıları hepsini tek tek yazacağım çünkü çok araştırdım bilgi bulamadım bari benden sonrakiler bulsun diye.
Eski konudan da utanılmamalı bence. Çelişki olmadığı sürece sorun yok. Kalkıp da eski konunuzda şiddet gördüğünüzü ama boşanmadığınızı yazarsanız fakat şiddet gören birine boşan derseniz “bu ne perhiz ne lahana turşusu” derler adama.
O açıdan tabi ki faydalı.Ama bir konu açınca "Aa yine mi sen "demeleri kırıcı.Biz de sonuçta bilgi amaçlı konu açıyoruz sadece.

seneler önce bir üye vardı.yurt dışında yaşadığını anlatıyordu ama derdi hep kaynana görümceydi.neyse bir gece konu açtı.türkiyeye dönmeli miyiz diye.3. gün taşınmış yerleşmiş ve kaynana ve eltiyle kavga bile etmişti ve konu açmıştı.:KK48:
ben inanmayınca bana saldırır yorumlara geçti.sonunda gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.
Ya burda duyguları bile kullanıp sömürenleri gördük bir ihtiyaç sahibi için para toplayıp kendi yiyenmi ararsın hayali hayatlar yaşayım her gün konu açıp insanları oyalayan mı doğal olarak eski konularına bakiyoruz bi konuda 2 bebem var diyor ötekinde 3 birinde y.dışındayım diyor öteki gün tr de bizde insanız :27:

O açıdan tabi ki faydalı.Ama bir konu açınca "Aa yine mi sen "demeleri kırıcı.Biz de sonuçta bilgi amaçlı konu açıyoruz sadece.
Ama sizce de evden atıyorlar, kavga ettik ve evi taşıdık diye konu açmak mı mantıklı yoksa ilk ev ile ilgili açılan konudan devam etmek mi?

Yani.
3 gunde nasil toplandin nasil ev buldun nasil yerlestin nasil nasil nasil? Diye sormussunuz hakli olarak..
Bazi seyler hayatin akisina uymuyor cunku.

Canım Yumimcim okuyup bizim de yorum yazdigimiz sonrasinda da her yoruma bir araba dolusu cevap veren konu sahiplerini ne yapalim? Hergun ayni konuyu açan arkadaslar var.Konuyu unutacak zaman geçmiyor ki geçmişe bakıp hatırlayalım.
Bana taş attınız anladığım kadarıyla.Aslında temel sorun birkaç konu açınca diğer üyeler tarafından tanılıyor olmamız da olabilir.:110:

Yok yok size değil bana yazdı onu. Arkadaşla aynı tarz şey yazdığımız için.
Kötü bişey demedi. :KK68:
Anladım. Benim mesajımı alıntılamıştınız ya acaba ben birini kopya mı etmişim diye düşünüldü diye sordum da.

Back
X