Bütün kadınlar okusun

Offf cok buyuk bir dert Allah yardimcin olsun konu sahibi..yani şu kk'da açtığımız konularla dalga geçilmesi benide hayattan soğuttu..Kopru bakmaya cikiyorum simdi..en begendigimden asagi atlayayim diyorum..

Yahu ne takiyorsunuz burayi bu kadar?Hayat sadece buradan ibaretmis gibi dert edinip konu acmaya bile degmezki))
 
Okudu ve verilmek istenen mesaji aldi mi butun kadinlar?

Sevgili Mune , bakiyorum da benim actigim bazi konular benim icin dert olmasina ragmen hemen baska bolumlere tasinirken bu konu hala burada. Adaletinden suphe mi edeyim illa ki?
 
Çok haklısınız her gün farklı farklı dertlerle konu açıyor bir insanın bu kadar derdi varsa nasıl 7/24 Kk'da geziniyor demeden edemiyor insan
 
Nolmus simdi ben anlamadim :/ hayrina biri ozet gecsin. Sagligina pozitif enerji gonderirim..
 
Sagolun teşekkür ederim
 
Tüm konularını geçtim,

"Kocam 8 martı hatırlamadı, kadınlar günümü kutlamadı" diye dertlenen birini kim niye ciddiye alsın ??!
Benim görüşüm bu ve sizinle aynı görüşte olmayan birini eleştiremezsiniz sizin için 8 martın görüşü odur benim içinde bu görüş ayrılıgımız var diye yargılayacak degilsiniz
 
Benim görüşüm bu ve sizinle aynı görüşte olmayan birini eleştiremezsiniz sizin için 8 martın görüşü odur benim içinde bu görüş ayrılıgımız var diye yargılayacak degilsiniz

8 marta değer verip, Kabotaj Bayramını es geçmek..

İşte sizin sorununuz bu..önce bunu halledin.
 
insanları salak yerine koymayın diye o konulara şööööyyyle bir bakılıyor.
Şimdi biri ‘şiddet kabul edilemez, boşa kocanı’ yazsa, bir kaç önceki konusunda ‘kocam beni dövdü ama seviyorum’ varsa olmaz değil mi?
Tutarlılık önemli.
Siz de eğer bu şekilde eleştiriliyor ve bundan rahatsız oluyorsanız iki sebebi vardır
1) gerçek hayatınızda da burada olduğunuz gibi tutarsız ve dengesiz bir insansınız ama burada yazılarla ispatlandığı için rahatsız oluyorsunuz
2) kendinize burada farklı bir kimlik oluşturmaya çalışıyorsunuz ama kendiniz gibi olmadığınız için tutarsızlık oluyor. Bu ortaya çıktıkça sinir oluyorsunuz
 
Okudu ve verilmek istenen mesaji aldi mi butun kadinlar?

Sevgili Mune , bakiyorum da benim actigim bazi konular benim icin dert olmasina ragmen hemen baska bolumlere tasinirken bu konu hala burada. Adaletinden suphe mi edeyim illa ki?
Benzer durumlarda yazdıklarını yinelemekten, defalarca tekrarlamaktan gocunmayan biriyimdir, bir kere de sizin için tekrar edelim.

Burası bir sitedir, adalet sarayı değildir, işlem yapanlar hakim değil moderatördür, adalete göre değil kurallara göre hareket edilir, bu sebeple de üyeler site kurallarının uygulanıp uygulanılmadığına bakmalıdır, bunun içinde üyelerin yapması gereken bazı şeyler vardır.

Sitemizin kullanım sözleşmesinde bu duruma uygun 2 madde yer almaktadır:

Yöneticilerin gözünden kaçan uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen, mesajın sol alt köşesindeki “rapor et” butonunu kullanınız.



    • Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Yorumların altında "Şikayet Et" butonu bulunmaktadır, site ya da bölüm kurallarına aykırı herhangi bir durumda üyeler şikayet et butonuna basarak bildirmelidir.

Bu konu şikayet edilmiş mi diye baktım, siz şikayet etmemişsiniz ama bazı üyeler konuyu rapor etmiş, rapor etmeleri üzerine konuya geldim ve işlem yaptım, siz beni sadece etiketlemişsiniz ki etiketlemeyle ilgili yaptığım açıklamalar olmuştu, etiketleme resmî bir şikayet sayılamaz zira üyelerin site kurallarına uymayan durumlarda yapması gereken ve istenen şikayet et butonuna basarak durumu rapor etmeleridir.

Kaldı ki etiketlemeler gözden kaçar, etiketlenen moderatör sitede olmayabilir ki bakınız bugün sizin etiketlediğiniz saatte, öncesinde ve bu saate kadar sitede yoktum çünkü bizlerde kanlı canlı insanız, karnımız, başımız, kemiklerimiz ağrıyabiliyor, yorgun olabiliyoruz vs vs.

Yoğun gelen etiketleme, alıntı vb bildirimler nedeniyle yazınız gözden kaçabiliyor çünkü bize hergün ortalama 100 civarı bildirim gelebiliyor, ayrıca bizim baktığımız yer gelen kötü içerik raporlarıdır.

Böyle durumlarda şikayet et butonuna basınız, sonrasında göz çevresi kuruluğu gibi konularınız taşındı diye istediğinizi düşünmekte serbestsiniz.

 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…