Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuraya bir konu açtım yazılanlara bak yok erkekler kulübü filan... ben çare olsun yanlış nerde onu kanuşalım diyorum ama yok tamam herşeyi geri alıyorum. kaynanalara savaş açalım hanımlar bütün kaynanalar kavga edelim. hepsi kötü bunumu yazmamı istiyorsunuz. ben diyorum ki sanki sevmiyorsunuz da çok mu mutlusunuz hayatınızdan çıkaramayacağınız bir kişi ile nefret dolu olduğunuzda sizin de sağlığınızdan gidiyor
bu forumda bakıyorum da herkes kayınvalidesinden eltisinden görümcesinden dertli. hep onlar mı suçlu hep onlar mı kötü anlamadım. hepimizin evladı var olacak bizde kaynana olacağız acaba onların yerine kendimizi koyuyormuyuz. ben artık kaynanamdan nefret ediyorum görümcem kötü bunları okumuyorum bence artık gelinler çok fena bende gelinim ama bunu savunuyorum. hiç yaşlanmıcaz hiç kaynana olmıcaz sanıyoruz ama bizde o yollardan geçicez ve ne ekersek onu biçecez. bence gelinler artık biraz anlayış....